Facebook ym. -linkkausten säännöt foorumilla

Miramaria

Tietävä tietäjä
Heippa marraskuiset odottajat!

Onnea kaikille uusille odottajille! Varmuuden vuoksi vielä muistutuksena, että linkkaukset Facebookin odotus-ryhmiin ja kaikki tällaisiin facebook-ryhmiin liittyvä mainostaminen foorumilla on kiellettyä. Sama sääntö koskee myös WhatsApp-ryhmiä tms. sovelluksia ja sivustoja. Tällaiset viestit poistetaan, ja sääntöjen rikkomisesta seuraa varoitus ja toistuvista rikkomisista käyttäjätili voidaan sulkea. :pompus:

Kiellettyä on siis:
  • linkata Facebook, WhatsApp, tms -ryhmiä foorumikeskusteluihin
  • mainostaa Facebook, WhatsApp, tms -ryhmiä foorumikeskusteluissa tai omassa profiilissaan
  • 'huhuilla' tietoa facebook, WhatsApp, tms -ryhmistä (esim. "jos joku tietää hyvän fb-ryhmän niin laittakaa yksityisviesti")
  • Facebook, tms -ryhmiin kutsuminen yksityisviestein - tämäkin luetaan mainostamiseksi.
Facebook-mainoskielto ei koske kuitenkaan yritysten tai yhdistysten informaatiosivuja, eikä kirppissivuja (silloin, kun kyseessä on ei-kaupallinen tarkoitus).

Foorumiltamme löytyy Laskettu aika -ryhmille omat salaiset ryhmät, joissa voi keskustella ilman, että ryhmään kuulumattomat pääsevät lukemaan keskusteluja. Lue lisää salaisista ryhmistä: Salaiset ryhmät - kootut ohjeet.

Olethan muistanut lukea myös foorumin säännöt? :)
 
Muokattu viimeksi:
Psst Miramaria, sun viestissä lukee vieläkin "Pian syyskuisillekin avataan oma salainen ryhmä!" samoin kuin lokakuu-ryhmässä... ;D
 
Psst Miramaria, sun viestissä lukee vieläkin "Pian syyskuisillekin avataan oma salainen ryhmä!" samoin kuin lokakuu-ryhmässä... ;D

Katsopas, no niinpä lukee! Pitäisiköhän sitä joskus lukea itsekin, mitä on kirjoittanut? :woot::grin
 
Takaisin
Top