Facebook ym. Linkkaukset foorumilla

Keskustelun 'Maaliskuiset 2018' aloitti Zeni, 24 kesä 2017.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Zeni Naimisissa foorumin kanssa Kesäkuun äidit 2019 Tammimammat 2017

  Heippa maaliskuiset odottajat!

  Onnea kaikille uusille odottajille! Varmuuden vuoksi vielä muistutuksena, että linkkaukset Facebook-ryhmiin ja kaikki facebook-ryhmiin liittyvä mainostaminen foorumilla on kiellettyä. Sama sääntö koskee myös WhatsApp-ryhmiä tms. sovelluksia ja sivustoja. Tällaiset viestit poistetaan, ja sääntöjen rikkomisesta seuraa varoitus ja toistuvista rikkomisista käyttäjätili voidaan sulkea. :pompus:

  Kiellettyä on siis:
  • linkata Facebook, WhatsApp, tms -ryhmiä foorumikeskusteluihin
  • mainostaa Facebook, WhatsApp, tms -ryhmiä foorumikeskusteluissa tai omassa profiilissaan
  • 'huhuilla' tietoa facebook, WhatsApp, tms -ryhmistä (esim. "jos joku tietää hyvän fb-ryhmän niin laittakaa yksityisviesti")
  • Facebook, tms -ryhmiin kutsuminen yksityisviestein - tämäkin luetaan mainostamiseksi.
  Facebook-mainoskielto ei koske kuitenkaan yritysten tai yhdistysten informaatiosivuja, eikä kirppissivuja (silloin, kun kyseessä on ei-kaupallinen tarkoitus).

  Foorumiltamme löytyy Laskettu aika -ryhmille omat salaiset ryhmät, joissa voi keskustella ilman, että ryhmään kuulumattomat pääsevät lukemaan keskusteluja. Pian maaliskuisillekin avataan oma salainen ryhmä! Lue lisää salaisista ryhmistä: Salaiset ryhmät - kootut ohjeet.

  Olethan muistanut lukea myös foorumin säännöt? :)
 2. magiamilla Aloittelija

  Saako blogien perään kysellä? o_O
 3. Zeni Naimisissa foorumin kanssa Kesäkuun äidit 2019 Tammimammat 2017

  On ok kysellä, mutta oman blogin mainostaminen on kielletty (as in esimerkiksi "blogissani on mielenkiintoinen arvonta, kurkkaa lisää"). Tuolla 'mitä mielessä' -osiossa taitaa olla parikin ketjua joihin hyviä blogeja listattuna (en saa puhelimella jostain syystä taas linkattua :banghead:) :)
  • Tykkää Tykkää x 1

Jaa tämä sivu