Esikoisesta seuraava ja äitiysavustus

Keskustelun 'Kesäkuiset 2018' aloitti maaris, 4 huhti 2018.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. maaris Peruskäyttäjä Kesämammat 2018

  Kun perheessä on jo lapsi tai lapsia ennestään, otatko äitiysavustuksen rahana vai pakkauksena? Miksi?

  Meillä esikoisen jälkeen on kaikki tallella. Toki tulija saattaa olla nyt eri sukupuolta, mutta se ei paljoa meidän perheessä vaatevalintoihin vaikuta. :D Nurkat pursuavat vauvakamaa ja pärjäisimme varmaan vallan mainiosti ilmankin pakkausta, mutta... Järkisyyt sanovat, että ota ehdottomasti rahana. Mieskin taitaa olla sitä mieltä. Minä vaan niin haluaisin laittaa hakemukseen ruksin pakkauksen kohdalle. Mitä teen? (Onpa pulma... XD )
 2. linella Tuttu foorumilla Jouluäidit 2020

  Esikoiselle otettiin pakkaus, nyt tälle tulokkaalle rahana! Pakkauksen vaatteet jäi aika vähälle käytölle, haluan mieluummin valita ja hypistellä itse... Vaikka sillä summalla ei pakkauksen verran vaatteita saakaan :)
 3. Tittidii Rakastunut foorumiin Helmikuunmammat 2016 Syysmammat 2017

  Anteeksi... Vastasin väärään ketjuun :grin
 4. vastavirrassa Rakastunut foorumiin

  Me otettiin esikoiselle 2014 pakkaus ja siitä on lähes kaikki tallessa niin en nähnyt tarpeelliseksi ottaa enää toista pakkausta. Ostin vain tälle tulokkaalle oman käyttämättömän äp makuupussin, kun välttämättä niitä jostain syystä halusin molemmille omat. En oikeastaan edes tiedä miksi :D
  • Hauska Hauska x 1
 5. Neenuli Aloittelija

  Esikoiselle otin pakkauksen ja ajattelin ottaa nytkin pakkauksen, siitä jää jokin pieni muisto sitten itse ainakin olen säästänyt esikoisen pakkauksen makuupussin vaikka joitain vaatteita eteenpäin laittanut ja tosiaan esikoisesta on kaikki tavarat tallella täälläkin ja sitä on :D kohta saa alkaa kaivamaan niitä esiin :)
 6. Emir Rakastunut foorumiin Kesämammat 2018

  Kohtukuolema raskaudessa 2014 ehdin saamaan jo pakkauksen. Sitten kun poika syntyi 2015 niin halusin hänelle kyllä oman pakkauksen vaikka oli käytössä myös nuo 2014 vaatteet.
  Nyt toi makuupussi eritoten näytti niin kivalta että halusin pakkauksen, mutta taitaa kuitenkin tulla 2017. Oli sielläkin ihan kivoja vaatteita.
 7. MaLinn Tuttu foorumilla Kesämammat 2018 Toukomammat 2016

  Meillä otettiin ensimmäiselle. Kakkonen, kolmonen ja nelonen sai mennä samoissa. Nyt viidennelle 7 vuotta myöhemmin otetaan taas. Vaatteita ja tavaraa pursuaa ovista ja ikkunoista, mutta kun minä ja eritoten mieheni halutaan se paketti. :grin

  Aivan kuin olis eka tulossa muutenkin. Ihanaa:love7
 8. m-inski Ihastunut foorumiin Kesämammat 2018

  1 otin pakkauksen
  Loput otettiin rahana. :D
  Käytin kyllä -9tai -10 vuoden pakkausta paljon mut oli paljon myös sellasta mikä jäi käyttämättä..
 9. Snygis 15 Naimisissa foorumin kanssa Syyskuunmammat 2015 Kesämammat 2018

  Meillä esikoisella vuoden 2015 pakkaus ja siitä olevat jutut on kaikki tallella, mutta halusin ehdottomasti uudelle tulokkaalle myös oman pakkauksen.
 10. konna86 Tuttu foorumilla Kesämammat 2018

  Meillä esikoiselle otettiin pakkaus 2011 ja nytkin otettiin. Minulla on tallessa omani, siskoni ja esikoiseni makuupussit ja tämänkin tulokkaan pussin meinasin säästää.
 11. Mimi83 Peruskäyttäjä Kesämammat 2018

  Mä otin myös pakkauksen ja otin kahdelle aikaisemmallekin. Se on jotenkin niiin kiva saada ja paljon hyvää tavaraa. Oon antanu melkein kaikki vauvanvaatteet yms.pois kun en ajatellut enää kolmatta. :joyful:Tommonen summa rahana katoais helposti johonkin turhuuteen. Makuupussit ja haalarit ajattelin säästää lapsille. :happy:
 12. Huvitutti Ihastunut foorumiin Kesämammat 2018

  Mieki otin tälle uudelle tulokkaalle oman pakkauksen, on se vaa kiva sillee ni ei oo kaikki vaatteet samoja ja valmiiks käytettyjä :)
  • Tykkää Tykkää x 1
 13. kadonnut Peruskäyttäjä

  Esikoiselle otin pakkauksen ja nyt rahana. Meillä on lähes kaikki tallella ja tuntuisi omasta mielestä hölmöltä ottaa, kun suurinosa jäisi taatusti käyttämättä. Nurkat tursuaa muutenkin tavaraa ihan liikaa ja koitan niitä parhaillaan kierrättää eteenpäin :smiley-angelic006
 14. MaryJane Aloittelija

  Minä otin toisellekin pakkauksen. Tympii kun äitiysavustus nousee 1.6 alkaen ja minun laskettu aika on 31.5 :sad001 ihan kivoja vaatteita 2017 pakkauksessa
 15. maaris Peruskäyttäjä Kesämammat 2018

  Parin päivän kuluttua mun pitäisi viimeistään hakea avustusta + muita tukia. Olen siis ketjun aloittaja. Haluaisitteko perustella minulle, miksi minun pitäisi ottaa avustus pakkauksena ja miksi taas ei? Ja miksi rahana tai miksi ei?
 16. Kharou Rakastunut foorumiin Elokuunmammat 2014 Kesämammat 2018

Jaa tämä sivu