Erityisperheiden salainen ryhmä

Keskustelun 'Foorumin säännöt' aloitti Vargynja, 28 loka 2019.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Vargynja Moderaattori Staff Member Helmikuiset 2021

  Erityisperheellisille on nyt oma salainen vertaistukiryhmä. Ryhmässä voi jakaa henkilökohtaisempia asioita ilman että kukaan ryhmän ulkopuolinen ylläpitoa lukuunottamatta näkee viestit. Salaiseen ryhmään kirjoitettuja viestejä ei myöskään lainata artikkeleihin. Muistuttaisin kuitenkin että ryhmässä olijat pystyvät hyvien tapojen ja sääntöjen vastaisesti kopioimaan ja jakamaan ryhmän sisältöä. Kannattaa siis pitää jonkinasteista harkintaa siitä mitä sielläkään julkaisee. Ryhmään kuuluville ei tule nimimerkin alle ryhmästä kertovaa banneria.

  Kuinka ryhmään pääsee?

  - Sinun tulee olla rekisteröitynyt foorumille ja sinulla tulee olla nimimerkki (nimimerkin vaihtamiseen löydät ohjeet täältä).
  - Olet kirjoittanut vähintään 5 viestiä foorumille (Haluamme pitää ryhmäänliittymiskynnyksen matalana, sillä tiedämme, että vertaistuki on tärkeää. Olisi kuitenkin mukavaa, jos hieman saisimme tutustua sinuun, ennen kuin lisään sinut ryhmään. Tällä tavoin pyrimme varmistamaan myös, että ryhmään ei pääse sinne kuulumattomia. Ryhmään jo kuuluvista tuntuu lisäksi turvallisemmalta, kun ryhmään ei putkahda täysin tuntematon uusi kirjoittelija.)
  - Kun täytät kriteerit lähetä minulle yksityisviesti niin lisään sinut ryhmään.

  Ryhmän säännöt:

  - Sinun tulee kirjoittaa ryhmään kuukausittain (Jos jäsen ei kirjoita yhtään viestiä kalenterikuukauden sisällä, jäsen voidaan poistaa ryhmästä.)
  - Sinun tulee esittäytyä Rymäläisten esittely -ketjussa kahden viikon kuluessa ryhmään lisäämisestä (Jos esittäytymistä ei kuulu kahteen viikkoon ryhmään lisäämisestä, jäsen voidaan poistaa ryhmästä.)
  - On ryhmäläisten vastuulla ilmoittaa poistettavat. Ylläpito ei seuraa ryhmässä olijoiden aktiivisuutta ja poista automaattisesti heitä, jotka eivät täytä kriteereitä.

  Ryhmä on tarkoitettu vertaistukiryhmäksi heille keiden perheessä on jokin erityisyys. Erityisyys voi olla lapsella, puolisolla tai ryhmäläisellä oleva esim. poikkeavuus, kehityshäiriö tai pitkäaikaissairaus. En halua tehdä liian tiukkaa määritelmää sille kuka ryhmään voi tulla. Pääasia on että perheessä on jokin tällainen kuormittava tekijä.

  Ryhmästä poistetulle jäsenelle lähetetään aina viesti ja toivotetaan tervetulleeksi takaisin, jos aktivoituu kirjoittelemaan taas lisää. Uudet ryhmäläiset lisätään tiistaisin ja perjantaisin todennäköisimmin illalla.

Jaa tämä sivu