Erilaiset itkut

Keskustelun 'Laskettu aika marraskuu 2012' aloitti Lejon, 11 tammi 2013.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Lejon Peruskäyttäjä

  Miten hyvin olette oppineet tunnistamaan erilaisia itkuja? Nälkä on mun mielestä helpoin tunnistaa ja sen osaa vähän ennakoida kellonkin kanssa suurin piirtein, mutta meillä on väsyitkun kanssa ollut nyt äidillä tsemppaamista. Aiemmin tuollaista väsyitkua ei ollut ollenkaan tai en ainakaan koskaan sitä sellaiseksi tunnistanut. Nyt väsyitku saattaa yltyä aivan punapäisenä huutamiseksi, jos ei nopeasti ymmärrä, mistä on kyse. Eilinen oli meillä oikein unipäivä. Tyttö ei jaksanut olla hereillä yhtään pidempää pätkää. Veti jopa ennen yöunia yli 3h päiväunet (4h syöttövälillä) ja silti yöunet olivat 5h ja 4,5h...
 2. Vilukissa Peruskäyttäjä

  Sama juttu meillä eli ennen ei sellaista väsyitkua ollut ollenkaan mutta nyt kun 8 vkoa lähenee niin poika jaksaa olla hereillä selvästi kauemmin. Ja välillä sitä itkua on vaikea erottaa esimerkiksi siitä jos mahassa tuntuukin epämukavalta tai olo on muuten inhottava. Esim. eilen illalla poika vaan kitisi ja vinkui eikä oikein mikään auttanut, mutta sitten avasin makuupussin jossa poika yleensä nukkuu ja heitin päälle vaan kevyen peiton niin jo hiljeni... Ilmeisesti tuo olikin vaan mielipidettä kuumuudesta tai ylipäätään makuupussia vastaan :P mutta hiljalleen alkaa tosiaan tunnistamaan noita itkuja, ja muutenkin arvuuttelemaan hiukan rytmin perusteella mistä vois olla kyse.
 3. Semppu Aloittelija

  Meilläkin on ilmaantunut väsyitkua! Tosin en läheskään aina tunnista sitä kovin helpolla. Lisäksi on tullut uusi itku, joka on tavattu kerran: olin ollut reilun pari tuntia poissa kotoa (asioilla) jonka aikaa isä oli hoitanut vauvaa. Kun tulin kotiin ja menin tervehtimään vauvaa, hän katsoi suoraan silmiin ja meinasi alkaa hymyilemään, mutta päästikin tosi "kiljuvan" yhtäkkiä alkavan itkun! Lieneekö ollut ikävä tissiä, minkä tajusi vasta kun palasin...?
 4. Marzipaani Tuttu foorumilla

  Meillä on kanssa väsyitkua ollu viikon taikka kaks. Aina ei tajuta, et nyt väsyttää ja sit saattaa poika huutaa naama punasena hetken aikaa.
 5. -Dolly- Tuttu foorumilla

  Aika pian sitä oppi mikä on mitäki itkua. Väsyitku on helpoiten tunnistettavissa :) Sit on sellasta vierastusitkua kun joku tuntematon tulee liian lähelle. Sit jos maitoa haluaa nii se on taas vähän erilainen.. heh, itkuja on monia ja on se jännää miten vanhemmat osaavat erilaisiin itkuihin reagoida :)

Jaa tämä sivu