Ensimmäiset lautapelit

Keskustelun 'Elämää vauvavuoden jälkeen' aloitti Vargynja, 11 huhti 2021.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Vargynja Moderaattori Staff Member Helmikuiset 2021

  Minkä ikäisenä lapsesi on pelannut ensimmäisiä lautapelejä tai muita sellaisia? Mikä/mitkä on olleet ensimmäiset pelit?

  Meillä on Choco, mutta en ole ihan varma oliko se meillä jo kun esikoinen oli niin pieni vai ehtikö pelata jotain muuta ennen sitä. Jos saatiin Choco vasta myöhemmin, saattoi Käärmeet ja tikapuut olla se ensimmäinen. Iästä en ole enää varma, ehkä kolme vuotiaana alkoi pelata sitä.
 2. KaarinHa Naimisissa foorumin kanssa Lokamammat 2017

  Ei olla vielä 3v 7kk pojan kanssa varsinaisia lautapelejä pelattu. Herra Hakkaraisen Choco-peliä ollaan kyllä koitettu pelata jo varmaan vuoden verran ajoittain, ei se kyllä vieläkään suju kun poika koittaa huijata koko ajan :D Olen kyllä koittanut välillä etsiä erilaisia pelejä, mutta on se vähän vaikeaa koittaa löytää sellaisia, jotka voisivat poikaa kiinnostaa. Ollaan enemmän koottu palapelejä, niistä poika tykkää ihan tosissaan. Ei tosin mitään kovin pienipalaisia olla vielä kokeiltu, mutta muutaman kymmenen palan palapelejä kyllä.
 3. Yölento Ei muuta elämää Marrasmammat 2016

  Choco on ollut kaikilla ensimmäinen peli, myös ongintapeli on onnistunut jo alle 3-vuotiaana. Tyttöjen kanssa onnistui myös muistipelit aikaisin, mutta pojan kanssa vasta 4-vuotiaana.
 4. Jemilia Rakastunut foorumiin Toukoäidit 2020 Marrasmammat 2018

  Meillä eka peli oli HABAn minun ensimmäinen pelini, hedelmätarha. Tätä pelattu 2v2kk lähtien. Sit HABAn ”nyt kylpyyn!” peliä pelattu 2v3kk lähtien.
 5. Ginger Naimisissa foorumin kanssa Toukoäidit 2020 Huhtimammat 2016

  Ongintapeli oli varmaan ensimmäinen mitä pelattu, vai olisiko ollut muistipeli missä piti löytää parit villieläimille... No, joka tapauksessa kumpaakin noin parin vuoden ajan pelattu aika aktiivisesti, poika 5v. Afrikan tähti ja kaninloikka on nyt suosikit, mutta niitä on pelattu vasta noin vuoden ajan.

Jaa tämä sivu