Elovauvasta Elotaaperoksi!

Keskustelun 'Laskettu aika elokuussa 2013' aloitti Sinbbu, 30 heinä 2014.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Suviii Ihastunut foorumiin Heinäkuunmammat 2015 Marrasmammat 2017

  Meillä lähinnä katellaan vaan äitin tai isin napaa. Santulla on tavallaan kaks napaa, kun leikkauksesta jäi semmonen hassu navan oloinen nyppylä ihan tuohon navan viereen. :grin Muutenkaan ei kamalasti hiplaile omaa massua ja selvästi kutittaa, jos koskee leikkausarpiin. Kai sekin joskus ohi menee? :confused004
 2. orvokki 81 Ihastunut foorumiin

  Meidän tyttö on ruvenut hyräilemään :) Ja suu käy kuin papupata! Oikeita sanoja tulee anna, kakka ja uutena koija mikä tarkoittaa siis koiraa. Tosin myös hevosta sanoi koiraksi :) Hän kävelee pieniä matkoja ja jokunen päivä sitten löysin neidin keittiön pöydältä. Tämmöisiä taitoja meillä:smiley-bounce012
  • Tykkää Tykkää x 1
 3. @sukki Tuttu foorumilla

  Meidän tyttö on alkanut harrastaa tota vaatteiden riisumista. Saattaa herätä yöllä kylmissään kun on riisunut unipussin ja yöpin pois ja tulee vilu.
  • Tykkää Tykkää x 2
 4. Bettie Naimisissa foorumin kanssa Toukoäidit 2020 Joulukuun mammat 2017 Tammikuunmammat 2016

  No Tyyne yritti tänää uusia ton unihaalarin riisumisen, repi jo vetoketjua auki, ku mä sit sanoin et ei saa nyt vielä ottaa ja laitoin vetskarin kiinni, ni eipä sit enää uudestaa yrittänykä. Aina näin arkiaamuina viedää esikko hoitoo ni en ennen sitä viitti vaippaakaa Tyyneltä vaihtaa ku sit pitäs herätä vielä aikasemmin, ni heitän vaa haalari yövaatteiden päälle. Se hoitopaikka kun on n.5min kävelymatkan päässä. Sit ku ollaa esikko viety hoitoo, ni syödää rauhassa aamupala ja vasta sit vaihetaa päivävaatteet.
  • Tykkää Tykkää x 2
 5. Sinbbu Naimisissa foorumin kanssa

  Mä en oo ostanu yhtää yökkäriä mis on vetoketju... liian monesti nähny sukulaisten ja kavereitten muksujen jättävän nahkansa sinne vetskarin väliin... meil ei poika viel riisu itteään ollenkaan mut yökkäris on napit et ei ainakaan satuta itteään sit.
 6. @sukki Tuttu foorumilla

  Tänään aamulla taas herättiin huutamaan, kun oli riisuttu itsensä vaippasilleen.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 4
 7. hillevi Naimisissa foorumin kanssa Tammimammat 2017

  Meillä taas on yhdessä yökkärissä nepparit enkä meinaa saada niitä millään laitettua, kun poika ei malta olla paikallaan sen aikaa. Jostain syystä huutaa aina koko ajan, kun koitan ne nepparit laittaa. Vetskarin laitto taas on nopeaa.
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 2
 8. Bettie Naimisissa foorumin kanssa Toukoäidit 2020 Joulukuun mammat 2017 Tammikuunmammat 2016

  Mä kans tykkään enempi noist mis on vetskari. Tosin nyt huomasin et Tyyne on kasvanu sen verran et joutuu luopumaan koon 74 bodyista ja yökkäreistä ja parista housuistaki. Ja tosiaan koon 80 yökkäreitä taitaa olla kahet ja yhet (napilliset) kokoa 86. Mä en käsitä et eikö me enää käytetty esikolla tässä vaiheessa unihaalareita vai oonko mä tosiaa menny antaa niitä kiertoo niin paljon :eek: Kokoa 92 kuitenkii löytyy useempi, mut ne nyt on vielä niin hervottoman isoja et en viitsi niitä viel hetkee ottaa käyttöön. Ja koossa 92 meil on myös tavan pyjamia.
 9. @sukki Tuttu foorumilla

  Kävin ostamassa housu ja paita-malliset yöpit ja sellaiset napilliset, jotka aukeaa jaloista ja pään kohdalta. Nyt ei saa riisuttua :P
  • Tykkää Tykkää x 3
 10. Kiips Tuttu foorumilla

  Mitäs muille elotaaperoille kuuluu?

  Täällä poika mennä viipottaa kovaa vauhtia, hampaita tullu lyhyen ajan sisään 6 lisää, tykkää jumpasta enemmän kun muskarista. Keväällä ei varmaan muskaria enää jatketa, jumppaa kyllä. Omaa höpötystä tulee paljon, mutta sanoja ei niinkään vielä muuta kuin äiti, isi, (koira sanoo) uhuh, possu sanoo öhöh, mau-au sanoo kissa. Niin ja auto prumprum. Kivasti on syksy mennyt, vaikka välillä kokeilee kovasti rajoja. Välillä nauraa vaan kun koittaa komentaa :/ ja omaa tahtoa löytyy juu. Päiväuniakin nukkuu enää vaan yhdet ja aamulla herätään nyt kiitos kellojen siirrolle 6 aikaan, kun aikasemmin nukuttiin 8asti. Ruuat poika syö ite, kätevä tuollanen hihallinen essu. :D
  • Tykkää Tykkää x 4
  Last edited: 31 loka 2014
 11. @sukki Tuttu foorumilla

  Tytsy on nyt nukkunut normi sängyssä pari viikkoa ja tulee välillä öisin meidän sängyn viereen höpötteleen. Rasittaa välillä kun joutuu nousta yöllä ohjaamaan sen takaisin omaan sänkyyn. Onneksi isi on nyt isyysvapailla niin mun ei tarvi nousta ylös :wink.

  Puhetta tulee niin omaa kuin muutamia sanoja. Lamppu, koira, puuro, pupu yms... Kovasti tykätään muskarista ja tanssimisesta. Omaa tahtoa alkaa näkyä päivä päivältä enemmän ja energiaa riittää ihan kiitettävästi. Välillä nukutaan yhdet pitkät päikkärit ja välillä parit lyhyemmät. Yöunet nukutaan 19/20-7.

  Hampaita on nyt vihdoin tullut lisää, liekö ne syy yöheräilyille. Niitä tulee aikamoisella vauhdilla nyt.

  Tytsyn herkuksi on selvinnyt raejuusto, sitä syötäisiin vaikka kuinka paljon :).
  • Tykkää Tykkää x 4
 12. Bettie Naimisissa foorumin kanssa Toukoäidit 2020 Joulukuun mammat 2017 Tammikuunmammat 2016

  Tyynestäki on sukeutunut kunnon juustohiiri, tosin raejuusto ei oikee maistu mut kermajuustot sitä paremmin. Sanoja ei vielä pahemmin tule, ei, joo, välillä äiti, ja ota :) Pulputtaa kyllä aina vaa enemmän puhetta muistuttavasti et eiköhän sieltä kohta ala muitaki sanoja tulemaan.

  Tyynestä on kiva juosta karkuun kun pitäs vaippaa vaihtaa tai jos sil on kädessä jotain mitä ei saisi olla. Ymmärtää hyvin erinäisiä lauseita. Esim. mennää vaihtamaa vaippa, ni tyttö jo kipittää vessan ovelle :) Ja kun kysytää onko jano, vastaa joo, jos on. Ruokapöydässä kun kysyn et onko valmis nousemaa pöydästä, niin kääntyy heti istuimessa olkkarin suuntaan, silloin ku on valmis . Jos ei oo valmis ni ilmasee asian kiukulla :grin Kovasti kiinnostaa myös vaatteiden pukeminen itse. Varsinki siskon vaatteet kiinnostaa.
  • Tykkää Tykkää x 1
 13. Keijuli Peruskäyttäjä

  Täälläkin maistuu raejuusto liiankin hyvin..toissa päivänä hirvee mekkala kun loppui raejuusto+porkkanaraasteen perään on ihan höpsö :O. Sanoja tuleee ja omaa höpötystä seassa...Tauma=Sauna, sit meijän koiran nimen se miltei osaa Tahvo=Ahvo,Hauva,Ei...monia monia sanoja tulee. Ja syömisessä ei saa äiti auttaa ite pitää "sählätä" :D. Potalle on opittu tekee jo jonkin verran aamu pissit ja päikkäreiltä herättyy tekee pottaan. Parit isotkin toimitukset on vahingossa tullut..Kävelemistä on ja ei..eli kontataan mut reenataan kävelyä omalla tahdilla tai sit huomaamattaan kävelee jonkin verran ilman tukea..tuen kanssa siis kävelee paljon..ei vielä varmaan ole täysin luottamus kävellä ilman tukea :). Hampaita tuuppaa nyt tulemaan..Yksi iso hammas on puhjennut alas oikeelle ja on tullut kitinää öisin aikas paljonkin..ei hirveesti oo Panadol auttanut...ja lisää tuntuu tulevan minkä nyt antaa kokeilla ikeniä...
  • Tykkää Tykkää x 1
 14. orvokki 81 Ihastunut foorumiin

  Meidän tyttö lähti pari viikkoa sitten kävelemään, on se niin suloisen näköistä menoa! Ja kiipeily on edelleen ykkös harrastus :) Sanoja tulee jonkun verran, anna, kakka, koija (koira), kankka (ankka), kekkä (kenkä). Muutenkin hänestä on kuoriutunut ihana hymyileväinen tehopakkaus mikä saa tämän äitin aina niin hyvälle tuulelle!

  Kovin usein ei ole tullut enää kirjoitettua, mutta lueskelemassa käyn juttujanne aina kun vaan on aikaa. Oikein ihanaa joulun alkua kaikille elokuun mammoille :Heartbigred
  • Tykkää Tykkää x 3
 15. Jozzuuh Tuttu foorumilla

  Orvokki 81 ja muut ketkä ette vielä ole, nyt heti sinne mistä täälä ei saa puhua, kaikki muutkin on jo sielä! :D
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 2
  • Tykkää Tykkää x 1
  • Hauska Hauska x 1
 16. Bettie Naimisissa foorumin kanssa Toukoäidit 2020 Joulukuun mammat 2017 Tammikuunmammat 2016

  Tyyne sano tänää ekan kerran ihan selkeästi isi, lisäks tuli 'eläimiä'-sana monta kertaa ku luki Utelias pikku jänis-kirjaa, ja kerran tuli jänö ja osotti jäniksen kuvaa-> se tais tosin olla vahinko, ku me ollaa puhuttu aina pupusta eikä kyl kukaa oo käyttäny jänöä :) Kiitti ja ota on kyl ne vahvimmat sanat täl hetkel.
 17. Keijuli Peruskäyttäjä

  Jozzuuh..tää on nyt ihan ulapalla...eli siis minne? :D
 18. Jozzuuh Tuttu foorumilla

  Keijuli ei sen nimee saa sanoa :DD No jospa sekotetaan kirjaimet niin se ei haittaa, afboceok :wink
  • Hauska Hauska x 4
  • Tykkää Tykkää x 2
 19. Eloveena Tuttu foorumilla

  Meidän tyttö on alkanut lähiaikoina enemmän testailemaan rajojaan ja meidän auktoriteettia. Kun jotain kielletään, niin sitä sitten tehdään ja katsotaan samalla silmiin ilkikurinen virne naamalla, että "Mites aiot estää?"! Hermoja raastavaa!
  Onko muilla tällasta?
 20. orvokki 81 Ihastunut foorumiin

  Meillä on samat kuviot Eloveena, lisäksi vielä kikattelee itsekseen tehdessään jotain tuhmaa :grin

  Hän ei kuitenkaan ole oppinut tekemään vielä niin tuhmiaan että mua harmittaisi, enemmänkin se pistää huvittamaan. Pari juttua kyllä on ilmaantunut mistä en tykkää, toinen on pöydälle kiipeäminen ja toinen roskiksen tonkiminen. Yhtenä päivänä löysin tytön roskiksen vierestä, banaanin kuoret suussa :confused:
  • Tykkää Tykkää x 2

Jaa tämä sivu