Elokuun elämöinnit

Keskustelun 'Laskettu aika syyskuussa 2014' aloitti Itu1, 2 elo 2015.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Itu1 Naimisissa foorumin kanssa Marraskuun äidit 2019 Syyskuunmammat 2014

  Niin se kuukausi taas vaihtui!Tasan kuukauden päästä meidän neiti täyttää vuoden.Ootteko te jo mietiskelleet synttäreiden järjestämistä?

  Myös töihin paluu lähestyy,meen lokakuussa ja mies jää kotiin.Odotan sitä kyllä jo oikeastaan aika innostuneesti.Vuodenvaihdetta en niinkään kun sitten pitäisi alkaa päivähoitorumba eikä paikastakaan tietoa varmaan vielä hetkeen saada...
 2. Itu1 Naimisissa foorumin kanssa Marraskuun äidit 2019 Syyskuunmammat 2014

  Oho tulikin vahingossa tänne aloitus enkä saa poistettua,tarkoitus oli laittaa tuonne salaiselle puolelle missä on jatkettu kuukausittaisen kuulumisketjun perinnettä.Noh eipä tässä mitään kovin salaista asiaa ollut.. :D
  • Tykkää Tykkää x 2
 3. Vargynja Foorumi-vastaava Staff Member Administrator Helmikuiset 2021

  No musta ois kiva täällä jutella yleisesti, kun en sinne salaiseen ryhmään ole tullut. Vaikka ehkä sinne voisi... Tällaiseen voi mukavasti höpistä jutut mitkä ei sovi muihin ketjuihin. :)

  Me pidetään synttärit varmaan perheen kesken eli oma äitini miehensä kanssa sekä veljeni tulee käymään viikonloppuna syntymäpäivän jälkeen. Ehkä peräti isänikin vaimoineen. Kummit aikoo tulla käymään jossain synttäreiden lähellä, mutta ei varmaan samoihin juhliin. Miehen äiti uhkaa tulla meille melkeen puoleksi kuukaudeksi. Siinä onkin sitten kestämistä, jos tulee... :meh:

  Pojan uusi lempilelu on (isohko) superpallo. Se heittää/tiputtaa sen pomppimaan ja kierimään ympäriinsä ja kipittää innoissaan sen perään. Ja sitten uudestaan, kun on saanut kiinni. :D
 4. catti Ihastunut foorumiin Syyskuunmammat 2014

  Vargynja, mistä sellaisia palloja saa? Voisi olla kiva meilläkin :)
 5. Vargynja Foorumi-vastaava Staff Member Administrator Helmikuiset 2021

  En valitettavasti tiedä. :/ Toi pallo on mun vanha eli varmaan jotain 20 vuotta vanha. Toivottavasti löydätte jostain.
 6. Itu1 Naimisissa foorumin kanssa Marraskuun äidit 2019 Syyskuunmammat 2014

  Hyvä jos ei mene tämä ketju hukkaan,kivahan niitä kuulumisia on tosiaan tälläkin puolella höpistä! :)

  Vargynja mistäs anopin moinen vierailuinto?On kyllä pitkä aika kyläillä,itse ainakaan en ihan normaalisti osaa olla jos on vieraita tai ainakin miehen puolen sukulaisia vieläkin vähän jännitän.Meillä on kyllä niin pieni kotikin että ei tänne kukaan kutsu itseään pitkäksi aikaa.

  Tuollainen superpallo olisi varmasti hitti!Omassa lapsuudessa niitä pienempiä sai niistä kolikoilla toimivista automaateista ja isompia varmaan jostain Tiimarista..täytyy pitää silmät auki leluosastoilla!
 7. Hilpertti Tuttu foorumilla Syyskuunmammat 2014 Kesämammat 2016

  Me ostettiin Tokmannilta sellanen suht iso muumipallo. Sen perässä mennään pitkin huushollia.. :D on yks parhaista leluista!
 8. catti Ihastunut foorumiin Syyskuunmammat 2014

  Täytyy keksiä joo joku pallero. Meillä on pikkumyy pallo mut se ei oo niin kiva :D
 9. Autumn daydream Rakastunut foorumiin Syyskuunmammat 2014 Tammimammat 2017

  Meillä on suuressa suosiossa mun iso jumppapallo. Sitä on kiva työnnellä ja juosta perässä. :)
 10. Vargynja Foorumi-vastaava Staff Member Administrator Helmikuiset 2021

  Itu, sillä on ollut aiemminkin ollut tapana tulla pidemmäksi aikaa kerralla käymään silloin kun tulee. Osittain koska asuu kaukana eikä (onneksi) käy usein. Muuta syytä en sitten tiedäkään, jos ei lasketa sitä että hän nyt vain on hieman... erikoinen ihminen. Odotan jo kauhulla tuota aikaa, jos hän nyt meille tosiaan tulee, ei siis ole varmaa. Minäkään en pysty ihan luontevasti olemaan jos on vieraita enkä oikeastaan varsinkaan tämän nimenomaisen vieraan seurassa. Hän kun on lievästi sanottuna vaikea ihminen ja meillä menee herkästi sukset ristiin. Ei hänelle kelpaa mikään mitä me tehdään ja kaikkeen pitää puuttua ja kaikesta valittaa näin muutama rasittava piirre mainitakseni... Voisin mainita muitakin, mutta tästä voisi tulla aika pitkä viesti jos alkaisin kunnolla valittaa hänestä.
 11. Sinitiitu Ihastunut foorumiin Syyskuunmammat 2014

  Huh, Vargynja, kyllä kysyy pitkää pinnaa ! Toivotaan että mahdollinen vierailu on jostain yllättävästä syystä tällä kertaa kutistanut kestoaan :wink

Jaa tämä sivu