Ei sittenkään raskaus?

Keskustelun 'Vauvakuumetta' aloitti Kyfi0173940, 11 touko 2019.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | VAUfoorumin sovellus puhelimeen! | Top 100
 1. Hems78 Aloittelija

  Minulla on tapana tehdä raskaustestejä sillon tällöin ja nyt tässä kuussa oli taas sellainen tunne että voisi tehdä ihan huvikseen testin. No menkat on 3pv myöhässä ja ensimmäisenä päivänä jolloin olisi pitänyt alkaa menkat tein 2 rfsu raskaustestiä aamulla ja päivällä ja se tummeni se viiva koko ajan. Ja haamusta on siis kyse.

  Noh tein sitten yhden roskishaamun pregchekillä tokana päivänä ja sen jälkeen eli tänään rfsun testeissä on olleet puhtaat negat.

  On varmaan kemiallinen keskenmeno vai mikskä sitä kutsutaan mutta halusin tästä puhua kun tuntuu pahalta kun lapsi olisi todella haluttu jos sellainen olisi tullut.

  Voiko olla vielä mahdollista että olisi raskaana vai onko parempi heittää vain hanskat tiskiin?
 2. DeeDee Tuttu foorumilla Maalisäidit 2020

  Kuulostaa kemialliselta :sad001 mutta jos pissa ollut vaa laimeampaa, voi olla kyllä plussan mahis vielä!
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 3. Hems78 Aloittelija

  No siis pissa ei oo ollu laimeinta mut ei myöskää vahvinta.
 4. DeeDee Tuttu foorumilla Maalisäidit 2020

  Se voi alussa pienikin vaikuttaa! Toivoa siis vielä on mutta testaa pc mieluummin kuin rfsu
  • Tykkää Tykkää x 1
 5. Hems78 Aloittelija

  Tiedän ei pitäis enää kattoa sen tietyn ajan jälkeen testejä mut huomasin tos sellase et kaikki testit jotka tehty siit päivä pissasta jolloi se pissa on vahvinta nii näkyy edes jotai mut aamupissasta ku on tehny nii ei näy mitää tai sit iiiha tihrustamalla vähäsn, mitä ootte mieltä näistä haamuista tai roskishaamuist
 6. Aiarana Tuttu foorumilla

  Sitä mieltä, että malta mielesi, jätä tikut roskiin ja kurkkailut sikseen oman mielenrauhan vuoksi, ja tee uusi testi muutaman päivän päästä :)
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 3
  • Tykkää Tykkää x 1
 7. DeeDee Tuttu foorumilla Maalisäidit 2020

  Niin, malttia pitää olla aikaisen testaamisen kanssa. Niin vaikeaa kun se onki
  • Tykkää Tykkää x 1
 8. Vargynja Foorumi-vastaava Staff Member Administrator

  Minäkin suosittelen testaamaan uudestaan. :) Eri testeissä myös voi näkyä aiemmin/myöhemmin raskaus vaikka paketin mukaan olisi yhtä herkkiä.
  • Tykkää Tykkää x 1
 9. Hems78 Aloittelija

  Joo olis tarkotus tehdä parin pv päästä vielä testi. Toki raskauden tyyppiset oireet on kasvanu vaikka on oudot kuukautiset alkanu nyt ja niukemmat, mutta sittempähän se selviää mitä testi näyttää :angelic: toivoisin kyllä edelleen pienokaista mutta taitaa olla tässä tilanteessa aika pienet mahdollisuudet siihen.
 10. Doris_91 Uusi käyttäjä

  Hei! :)

  Ajattelin tunkea itseni tähän samaan viestiketjuun, koska itseä vähän mietityttää oliko myös itsellä kemiallinen vai mikä; Elikkäs menkat tuli 10.-13.4., mutta erittäin niukat. Jostain tulikin sitten tunne ja 20.4. tein testin (rsfu), joka näytti heti selkeän plussan ja sama homma 21.4. (kumpikin aamupäivällä eli ei aamupissasta). 23.4. piti mennä töihin, joten tein aamulla vielä clear bluen ei-digin, joka näytti hailakan plussan. Työni takia mahdollinen raskaus pitää tietää heti, joten työterveydessä otettiin verikoe, joka näyttikin sitten negatiivista (tulos tuli seuraavana päivänä). Keskiviikkona 24.4. alkoikin myös niukka vuoto, jota kesti kaksi päivää ja siitä n. viikko kun tein vielä kotona testin niin näytti negaa. Oliko tämä siis kemiallinen?
 11. DeeDee Tuttu foorumilla Maalisäidit 2020

  Joo joki kemiallinen tai sitten oli noiden testien viivanpaikat. Just rfsu ja clearblue antaa vääriä haamuviivoja :sad001
 12. Doris_91 Uusi käyttäjä


  Luin kyllä noista testeistä kokemuksia että antavat vääriä haamuviivoja, mutta sitten taas kun omaan silmään haamuviivat olisi niitä "arvotaan onko viivaa vai ei" :bored: Mutta noihin molempiin rsfun testeihin tuli selkeät punaiset viivat (testi- ja kontrolliviiva) ja cb sitten enemmän semmoinen haamuviivan-tyyppinen eli vähän piti tihrustaa onko tosiaan sinistä väriä.

  Tiedä häntä, mutta jatketaan harjoituksia. :wink:cool:
 13. Hems78 Aloittelija

  Pregcheck on ollu tosi kehuttu mut mulla se on 3 testissä näyttäny hailakkaa viivaa nii kai ne sit on ollu niitä testiviivoja ja rsfu näyttää kans jtn. Tiedä sitte oliks mullaki kemiallinen vai onko kaikki testit rikki. Tein vissii 10kpl niit rsfu testejä ja 2 niistä oli puhtaita negoja jotka oli aamupissasta. Menkkoja ei edelleen näy ja kävin tk virtsa raskaustestisså mut oli negaa ja en oo sen jälkee testannu vaikka edelleen on ”raskausoireita”

Jaa tämä sivu