Eduskuntavaalit 2019

Keskustelun 'Mitä mielessä? Aihe on vapaa' aloitti Bella Swan, 14 huhti 2019.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | VAUfoorumin sovellus puhelimeen! | Top 100
 1. Bella Swan Moderaattori Staff Member Maalisäidit 2020

  Seuraatteko? Mitä mieltä?

  Itse katson tulosiltaa sivusilmällä kotitöitä tehdessäni. Kiinnostaa kyllä, toiveet on korkealla että oma suosikkipuolue saa paljon ääniä. Ollaan muuten miehen kanssa eri linjoilla puolueista..
 2. elaffy Ei muuta elämää Syysmammat 2017 Kesäkuunmammat 2015

  Jonkun verran kiinnostaa, mutta en seuraa aktiivisesti tilannetta. Huomisen lehdestä viimeistään näkee kyllä sitten tulokset.. oma ehdokas ei tule menemään läpi, joten sen takia ei ole syytä jännittää.

  Tärkeät vaalit, jotka koskettavat koko EU:ta.
 3. Nurinkehrääjä Tuttu foorumilla

  Ei kiinnosta lainkaan :dead:
 4. Yölento Addikti Marrasmammat 2016

  Jännitän täällä itsekseni, kun mies laittaa lasta nukkumaan.
 5. emsu86 Rakastunut foorumiin Lokakuun äidit 2019

  Nyt kömmin punkan puolelle, mutta seurasin vaalivalvojaisia alkuillan. Oma ehdokas ei myöskään näytä olevan menossa läpi, mutta mielenkiinnolla odotan aamua miltä uusi eduskuntapaikoitus näyttää ja hallitusneuvotteluista saattaa tulla mielenkiintoiset.
 6. Tips Ihastunut foorumiin Syysmammat 2018

  Kauhunsekaisella jännityksellä seuraan, välillä päivittelen Ylen tulospalvelua sarjoja katsellen.
 7. Uusperhesatu Ylläpitäjä Staff Member Administrator

  Seuraan, tulosilta on tässä auki koko ajan. Kyllä ahdistaa tuo persujen menestys, vaikka vihreillä hyvin meneekin.
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 5
 8. Mallura Peruskäyttäjä Joulukuun äidit 2019

  Hyvältä näyttää oman puolueen osalta ☺️
  Onneks miehen kanssa sama puolue..
 9. Towanda Rakastunut foorumiin

  Kävin sitten kuitenkin äänestämässä ja hyvä niin. Oma ehdokas ei päässyt läpi, mutta sai kuitenkin hyvin ääniä. Tällä kertaa äänestäminen oli kannanotto erästä toista puoluetta vastaan, jonka ehdokkaiden pallinaamoja on saanut katsella täällä kirkonkylällä.
  • Tykkää Tykkää x 3
 10. Vargynja Foorumi-vastaava Staff Member Administrator

  Äänestäminen jäi mulla välistä vatsataudin takia (jäi itsellä sentään lieväksi) enkä jaksanut seuratakaan miten meni. Ehdokas jota olisin äänestänyt pääsi kuitenkin eduskuntaan. Vähän jopa yllättäen, kun ei ollut mikään ns. iso nimi. :) Miten muilla, pääsikö ehdokas jota äänestit läpi?
 11. Ginger Rakastunut foorumiin Huhtimammat 2016

  Seurailin tuloksia kyllä. Olin suhteellisen tyytyväinen lopputulokseen, vaikkei äänestämäni ehdokas päässytkään. Puolue sentään menestyi varsin hyvin. Ollaan kans miehen kanssa aika samoilla linjoilla poliittisesti. Omat kannat joidenkin asioiden suhteen vahvoja, en tulis toimeen jos toinen edustaisi aivan eri poliittista näkökulmaa.
 12. Mallura Peruskäyttäjä Joulukuun äidit 2019

  Meni onneksi heittämällä läpi,eli ei mennyt ns. ääni hukkaan.
 13. tiiamariia Rakastunut foorumiin Elokuun äidit 2019 Lokamammat 2017

  Seurasin, jännitin, panikoin! Äänestän aina puolue edellä mutta tällä kertaa myös oma ehdokas pääsi eduskuntaan yllättäen itselleenkin, mikä oli tosi kiva juttu :)
 14. Yölento Addikti Marrasmammat 2016

  Oma ehdokas pääsi läpi, miehen ei. Aika jännittävää oli!
  • Tykkää Tykkää x 1
 15. Sointu-Helmiina Peruskäyttäjä Joulukuun äidit 2019

  Seurasin, ehdokas läpi, nyt pidän silmällä jälkipuintia, vaikka olinkin jo päättänyt sukeltaa vauvakuplaan. Ei tee hyvää murista maan asioista päivittäin, kun eipä ne siitä rutisemalla muutu. :angelic:
 16. Dustis Tuttu foorumilla Lokakuun äidit 2019

  Yritin seurata, mutta vuoden ikäinen päätti yrittää myöskin viettää vaalivalvojaisia ja kukkui hereillä lähemmäs yhtätoista, joten aika vähäiseksi jäi mitä lopulta pystyin seuraamaan tuloslähetyksiä. :shifty::sorry: Oma ehdokas ei päässyt läpi, mutta koska kyseessä kuitenkin ennen kaikkea puoluevaalit ja puolue menestyi hyvin niin olen tyytyväinen ja sitä mieltä ettei ääni mennyt kuitenkaan hukkaan. Vaikka muakin ahdistaa ja ihmetyttää erään toisen puolueen menestys...

  Miehen kanssa ollaan melko eri linjoilla tietyissä asioissa politiikassa, mutta onneksi pystytään sillai kaikella rakkaudella nykyään kettuilemaan asiasta toisillemme.
  • Tykkää Tykkää x 2
 17. Tupuli Tuttu foorumilla Elokuun äidit 2019

  Äänestin ja seurasin melkein loppuun asti tulosiltaa. Oma ehdokkaani eien päässyt, mut niin m etukäteen arvelinki. Tärkeintä oli antaa ääni puolueelleni.

  Muutenki pidin sdp, ps, kok järjestyksen muodostumista ja tasaista tulosta tosi mielenkiintoisena kuten vihreiden ja vasemmiston voittoaki. Saa nähä miten hallitus muodostuu :smiley-ashamed004
  • Tykkää Tykkää x 2
 18. Suski75 Addikti Elokuun äidit 2019 Helmikuunmammat 2016

  En seurannut. Yöllä vilkaisin kerran ja totesin, että kun nämä kansanedustajat seuraavat neljä vuotta tunaroivat, voin tyytyväisenä sanoa, että näistä yksikään kansanedustaja eikä yksikään puolue ei ollut minun valintani, eikä minua voi syyttää tunareiden valinnasta. Äänestin toki kyllä. :grin
 19. Belle Rakastunut foorumiin Marrasmammat 2016

  Seurasin. Oma ehdokkaani ei päässyt, mutta puolueella meni hienosti. Minäkään en ollut tyytyväinen erään toisen puolueen menestykseen, en todellakaan. Ihmettelen vain suuresti.

  Me miehen kanssa eri linjoilla poliittisesti. Rehellisesti sanoen, nyt mua on alkanut vaivaamaan se... :grumpy:
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 20. Zeni Moderaattori Staff Member Tammimammat 2017 Kesäkuun äidit 2019

  Seurasin kyllä. Oma ehdokas jäi varalle, puolueella meni totutusti. Olemme miehen kanssa samoilla linjoilla, hän ei löytänyt itselleen sopivaa ehdokasta, niin äänesti samaa kuin minäkin, hänelle puolue oli ykkösenä.

Jaa tämä sivu