Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Tiinamaria Aloittelija

  Pitääkö kukaan teistä blogia raskauden ajalta tai muuten vain? Olisi mukavaa päästä lueskelemaan, jos näin on. Itse ajattelin aloitela blogin pitämistä raskaudesta, kunhan vain löytäisin aikaa kirjoittamiselle. :)
 2. Minzey Peruskäyttäjä

  Ajatus on kylläkiva, mutta juuri tuo ajan löytäminen on haaste, kun jos tekisin jotakin tuollaista haluaisin tehdä sen kunnolla. Kirjoittelen kyllä omaa raskauspäiväkirjaa, mutta siis ihan kynällä kirjaseen.
 3. Tiinamaria Aloittelija

  Itsekin mietin tuota raskaus-päiväkirjan kirjoittamista, mutta tiedän ettei minulla riitä mielenkiinto kovinkaan kauaksi kirjoittamalla kirjoittamiseen. :) Harmittaa suuresti, kun ei tullut esikoisesta pidettyä mitään suuremmin.

  Mutta rohkeasti taidan yrittää blogia, ja sitä voi käydä lueskelemassa: http://nyyttinyytikainen.blogspot.fi/ . Katsotaan, miten pitkälle kirjoitusinto kantaa.
 4. Minzey Peruskäyttäjä

  No eipä itselläkään se kirjoittelu ollut niinkään jatkuvaa, viikkoja meni vaikka kuinka välissä kun lueskellin sitä tänään. Kirjoittanut oikeastaan vaan sillon ku jotaki on ollu tai tapahtunu. Mut jatkoin siihen kirjottelua syntymän jälkeen joka kuukausi, kunnes se sitten silloin katosi ja nyt yli vuoden jälkeen löytyi.
 5. Apliese Peruskäyttäjä Elokuiset 2021

  Olisin myös kiinnostunut lukemaan myös muiden ajatuksia. Omiani raapustelen osoitteeseen http://kuntoon2040.blogspot.fi/

  Sinne tulee nyt hetken ihan alun ajatuksia, sillä en kirjoituksia halunnut julkaista ihan alussa, mutta eiköhän kesän aikana päästä kiinni ihan ajankohtaisiinkin kirjoituksiin :)
 6. Kyfi9012530 Aloittelija

  Moikka, ihan uutena täällä forumilla kirjoittelen, toistaiseksi vaan iPadin kanssa, kun ei ole vielä nettiä läppärissä..mutta joo, blogia pidän, se alkoi yli vuosi sitten raksablogina ja nykyään on sit jo raskausblogikin :) eli http://kalliorinne.blogspot.fi/ on osoite. Koetantätä forumiakin oppia käyttämään :) -Miia

Jaa tämä sivu