Aurinkoinen helmikuu

Keskustelun 'Laskettu aika joulukuussa 2009' aloitti Pranametri, 1 helmi 2012.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Pranametri Sanaisen arkkunsa ammentaja

  Moikka!

  Tulin suoraan tänne, mutta kipaisen lukemaan myös tammikuun lopun jutut tämän jälkeen.
  Olen ollut toivottoman väsynyt ja huonovointinen, edelleen. Enempi iltaa kohti kuitenkin. Aamusta on hoidettava pakolliset touhut ja päiväunia ei voi jättää välistä. Siitä en kyllä valita!
  Saimme ajan np-ultraan 15.2. aamusta ja tänään tein suuren teon rekisteröitymällä Mll:n hoitopalvelun asiakkaaksi .Valolle tulee kolmeksi tunniksi ihan vieras täti, kun me menemme kurkistamaan masuun. Enemmän kuin ultra, jännittää hoitajan ja hoidettavan kohtaaminen.
  Maha on kasvanut! Kääk! Onneksi myös tissitkin :) Mutta silti, näillä viikoilla... Olenhan täällä kuullut, että toisen ja sitä seuraavien kohdalla se masu pullahtaa helposti heti alkuun ja nyt sen uskon viimeistään.

  Pakkaspäiviä on varmaan manailtu joka kodissa. Virtaa on ipanoissa kuin pienessä kylässä ja ulos ei uskalla kuin piipahtaa. Kävin Valon kanssa avoimessa päiväkodissa eilen ja se oli taas nautinto, kuten edelliselläkin kerralla. Vähän askarreltiin ja pois ei olisi tullut ollenkaan, vaikka mennessä päästi jännitysitkut. Nyt on ihan pakko alkaa käymään kerran viikossa, että paikka on tuttu ensi syksynä. Silloin Valo saa alkaa käydä YKSIN oman ikäisten kerhossa, kun vauvakin syntyy.

  Meidän vessan patteri ei lämmitä. Kun ovi on kiinni, on lattialämpötila 13 astetta. Huoltomies tilannut putkimiehen ja senhän tietää miten niillä on hommia pakkasilla jäätyvien putkien kanssa. Mies jo hätyytteli peräänkin.

  Juuh. Menin sitten ostamaan lisää lankaa, vaikka entisiäkin olisi yli oman tarpeen. Mutta Siwassa oli alennuksessa Puron sitä vihreän sävyistä. 1,5 e kerä. Ei voinut jättää hyllyynkään, vaikka ei se väri tällä hetkellä sykäytä, kun kevättä kohti kaipaa virkeämpää sävyä. Jos vaikka syksyllä sitten, ellei katoa jonkun muun tarpeisiin.

  Käyn nyt katsomassa juttelunne, näkemiin ystävät :)

  Ai niin, Amppu, kiva kun kuitenkin käyt moikkailemassa!