Ranskan-/amerikanpastillit on ihan must koristeluihin
hienoja on myös siivutetuista kettukarkeista tehdyt tiilikoristeet. Meillä on yleensä roolia näytelleet nuo ranskanpastillit ja sokerikuorrute, kuusi- ja eläin- ja ihmispiparit, ja tomusokeri. Yleensä talo on tehty max viikko ennen aattoa, joten se ei ole kerennyt keräämään pölyä ennen syömistä
P.s. se piparimuumitalo on pahimmillaan sellainen fyysiset ja henkiset traumat jättävä kokoomisurakka
meidän porukat aikanaan kirosi, ja minäkin isompana teininä sitä itse kootessani, että hankkivat muumitalon muotit. Niitä ohuita mutta korkeita tornitalon seiniä liimatessa äiti poltti kätensä sokeriin lähes joka vuosi. Lisäksi ne talon seinät on tosi vaikeat siirtää leipomisalustalta pellille niin, ettei menisi muutaman millin sinne tänne kieroksi -> railoja seinien saumoissa. Siinä katossakin oli muistaakseni jotain omia jippoja
että varautukaa hyvillä hermoilla te, jotka suunnittelette vasta muumitalomuottien hankintaa