5 kuukautta - hymynaamat =)

Keskustelun 'Laskettu aika toukokuussa 2013' aloitti noppa13, 9 loka 2013.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. noppa13 Aloittelija

  Käytiin Samun kanssa 5kk:den neuvolassa,

  mitat olivat huimat:
  7885g
  66,7cm
  Lakki 43,1cm

  Rokotteet tuli ja niistä parin päivän kuumeilu mutta nytten taas poikaa hymyilyttää :)
  Yöt nukutaan edelleen hyvin ilman ruokailua, 12h menee putkeen. Ruoka maistuu hyvin,
  sosetta menee 2-3krt päivässä ja maitoa 4 pulloa, ensin sose ja maitoa päälle.
  Ollaan maisteltu jo piltin 5kk:den soseitakin ja hyvin on massu toiminut. Cuplatonit jätettiin
  pois niin alkoi massukin toimimaan, ei oo enää 2-3 päivän taukoja kakkaväleissä :)
  Hyvä niin, poika on paremmalla tuulella senkin takia!

  Mites teillä muilla?
 2. Annis79 Peruskäyttäjä

  Tääl on vähän hiljaista :)
  Meidän tyttösellä 5kk neuvolassa mitat:
  6550kg
  63.3cm.
  pää 41.5cm

  Rokotteita ei saatu, koska ollaan mukana rokotetutkimuksessa ja on jo saatu "kaikki" rokotteet 2-4kk iässä. Viimoisista rokotteista meni yöunet pirstaleiksi (saattoivat mennä jo edellisistä, mutta oli muutenkin niin katkonaisia öitä, että reagoin vasta näiden viimeisten myötä, kun oltiin pikkuhiljaa jo löydetty rytmiä). Eli viimeinen kk oli aika rankka, mutta nyt taas helpottaa. Tällä hetkellä yöunet ovat noin 11h ja siihen mahtuu kaksi syöttöä. Lisäksi pieni on nyt alkanut nukkua myös kunnon päiväunia niin jää aikaa hoitaa kotiakin, se on ihan mukavaa :)

  Soseista ollaan maisteltu, perunaa, porkkanaa, omenaa, luumua ja kaurapuuroa. Porkkanasta tuli masunväänteitä, sitä pariin otteeseen kokeiltiin, mutta jätetään nyt vielä tauolle. Ei oo mitään kiireitä noita aloittaa, joten aika pieniä määriä mennään. Perunaa on syöty jo useampi viikko, joten sitä välillä uppoaa vähän enemmänkin.. Masulleen kääntyy silloin kun tahtoo. Yhtenä päivänä hirveällä raivolla jo punki pyllyään pystyyn ja jalat puski eteenpäin, mutta kädet onneksi vielä torppasivat :) Muutenkin niin kovin jäntevä ja tarkkaavainen pieni on, että kyllä tässä on pikkuvauva-aika jo ohitse, nyyh :/ Mutta onneksi pieni on kuitenkin vielä pieni :Heartred
 3. CMT Tuttu foorumilla

  Heips!:) Meiän neitillä oli neuvola 14pvä ja mitat oli 7400g 66,6cm py 41,9. Viimenen rota rokotteen sai suun kautta ja reisii tuli piikit:/ kuumeen nosti päiväks. Ilonen tyttö:)
 4. Rigsu Peruskäyttäjä

  5kk neuvolassa mitat

  66,4 cm
  7500 g
  py 43cm

  keskikäyrää mennään, ryömimään alkoi muutama päivä myöhemmin, eli pari päivää sitten :)

  vauvauinnissa käydään, ja tykkää kovasti :)

  Tässä vielä kuvasarja uloslähdöstä :D pukua kokeiltiin ekaa kertaa, ja todettiin siinä olevan "hiukan" liikaa kasvunvaraa vielä :wink

  Attached Files:

 5. noppa13 Aloittelija

  Laitanpa tähän kun täällä niin hiljaista on, Samu kävi eilen 25.10. kasvukontrollissa kun meistä tuntui että poika on laihtunut mutta väärässä oltiin :)
  Paino 8500g
  Pituus 67,5cm
  Pituus menee keskikäyrällä ja paino +8 mutta riippuu niin siitä kumpaa on tullut enemmän, painoa vai pituutta :)
  Iloinen, rauhallinen poika ollut. Puuro maistuu aamulla ja illalla, päivällä jotain kasvislihasosetta menee sekä rahkapohjainen sose.
  Mites muilla menee? :)
 6. Rosytar Peruskäyttäjä

  Meidän tytteli
  5kk 7535g 65,3

  Täysimetyksellä mennää kyllä neiti söisi kädestä leipiä ja joisi kahvitkin jos saisi, paperiakin(söi n.9.00 € pullopanttilipukkeen mössöksi kaupassa) ja kaikki rapina kiinnostaa kaikki suuhun menee.kaksi röllin hammasta on alas tullut.kalju paistaa

  mahallaan ollessa pyörii kuin kellon viisari ja kellahtelee selälle. hymy on niin upea, ja kun ei kiinnosta lattialla oleminen itkuhan siitä syttyy.Sylissä Jatkuvasti seisoisi tai istuisi, ei halu makuuasentoo sitterissäkin nousee istuma asentoo etukumaraa.meillä oppi tänään vie pyörähtään vatsallee.
  Last edited: 4 marras 2013

Jaa tämä sivu