1-vuotis synttärit

Keskustelun 'Laskettu aika lokakuussa 2015' aloitti perho, 29 elo 2016.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. perho Peruskäyttäjä Joulumammat 2018

  Koskas teillä juhlitaan 1-vuotis synttäreitä? Meillä poika syntyi ennenaikaisena syyskyyn lopulla, joten synttäreihin on enää kuukausi. Kutsukortitkin on enää postimerkkejä vaille valmiit. Kotosalla juhlitaan, mutta vieraat on jaettu kahdelle eri päivälle. Nyt täytyisi alkaa miettiä mitä kaikkea ihanaa leipoisi juhliin :think005 Ja kyllä, tykkään juhlista ja niiden järkkäämisestä :happy:
  • Tykkää Tykkää x 5
 2. Zade Peruskäyttäjä Lokakuunmammat 2015

  Mä haluisin myös järjestää tälle meidän kuopukselle ihanat juhlat. Meillä niitä juhlitaan vasta lokakuun lopulla. Tilanpuutteen vuoksi olen pohtinut joko ihan pieniä mummu ja kummit -juhlia ja pari kaveria toisena päivänä tai ihan juhlapaikkaa muualta kuin kotoa. Tällä hetkellä ensimmäinen vaihtoehto tuntuu kivemmalta. :happy090
  • Tykkää Tykkää x 1
 3. omppu15 Rakastunut foorumiin Toukomammat 2018

  Jaa. Mielessä Ollu mut en oo saanu siskon kans taas soiteltua et pidettäisiinkö tytöille yhteis synttärit. Meillä siis typy syntyny lokakuun puolessa välin ja siskon pian 6v typy lokakuun lopussa. Halutaan molemmat viettää lastemme synttäreitä, tosin Asumme Suomen eri kulmilla, ni kaikkien kannalta ois helpompi järkätä yhteiset juhlat. Jommankumman kodissa. Ja miehen suku+mahdolliset kaverit sais tulla sitten toisena päivänä.
  • Tykkää Tykkää x 1
 4. lapitar Tuttu foorumilla Lokakuunmammat 2015

  Meillä on bileet nyt jo sunnuntaina. Juhlitaan samalla isosiskoa 2v ja pikkusiskoa 1v. Juuri kakkukoristeita tuossa tein kovettumaan. Ja meillähän tyttö täyttää vuoden maanantaina.
  • Tykkää Tykkää x 5
 5. lumileopardi Tuttu foorumilla Lokakuunmammat 2015

  Kutsuja pitäisi synttäreille alkaa värkkäämään, me pidetään näin ekat aika pienellä poppoolla, mummitkummit ja pari kaveria (siis omaa, jotka olleet ristiäisissäkin). Typyn oikeat kaverisynttärit saavat luvan tulla vasta myöhemmin, niitähän meinaan kumminkin sitten riittää tuosta 3-veestä ylöspäin viimeistään. Pelkästään meidän taloyhtiön rivareissa asuu yli 10 kpl lähes samanikäisiä vauvoja/taaperoita :D
  • Tykkää Tykkää x 3
 6. lapitar Tuttu foorumilla Lokakuunmammat 2015

  Meillä oli eilen ihanat pikkunoitien synttärijuhlat ja tänään on kuopuskin 1 v. Jotenkin tuntuu helpottavalta, kun vauvavuosi on ohitse ja erilaiset ruokarajoitukset yms. Päästään ihan kunnolla syömään samaa ruokaa. Eihän mikään oikeasti yhdessä päivässä muutu, mutta mentaalisesti tällä vaikuttaa olevan mulle itelleni suuri vaikutus.
  • Tykkää Tykkää x 3
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 7. Minkki Tuttu foorumilla Lokakuunmammat 2015

  Lokakuun loppupuolella juhlitaan synttäreitä. Olen jo kutsulistan tehnyt, menuun suunnitellut ja synttäritarpeita jo ostanut; kaikki pinkkiä :D
  Suunnitelmissa tarjota enemmän suolaista (salaatteja, piirakkaa, voileipäkakkua yms) ja sit jälkkäriksi tilataan suklaakakku ja ite teen rocky roadia :) Eipähän taas kerran mee juhlapäivä syömättä mitään fiksua.
  • Tykkää Tykkää x 3
 8. Ameeba Addikti Lokakuunmammat 2015 Huhtikuunmammat 2014 Toukokuunmammat 2014

  Onko teillä minkälaisia lahjatoiveita lapsille vai tuovatko vieraat mitä haluavat?
 9. Minkki Tuttu foorumilla Lokakuunmammat 2015

  Hirveän vaikea toivoa mitään kun on aikalailla kaikkea :eek: mummoille sanottiin että mieluummin rahana ettei tuu mitään tarpeetonta. Leluja hirveät kasat on jo ja vaatteita olen hamstrannut jo 92 kokoon asti kun olen käytettynä löytänyt vielä hyväkuntoisia.
 10. omppu15 Rakastunut foorumiin Toukomammat 2018

  Äidin pyysin hommaamaan nuken rattaat. Nytten ku typy oppii kävelee, ni saa työnnellä sitten niitäkin (ja osittain myös siksi ettei esikoisen tarvitsisi jokapäivä könytä siskon rattaisiin nukuttamaan omaa unileluansa). Anopilta pyysin vaatteita ja muut vieraat saa sitten tuoda mitä haluaavat. Tai oikeastaan yks toive mulla vielä ois. Lego duplojen joku talo. perus dubloja meillä kyllä on mut noi talojen seinät lähinnä laittais Lego rakentamisen uusiin sfääreihin.
 11. Leina Ihastunut foorumiin Lokakuunmammat 2015

  Mäkin pyysin vaatteita anopilta kun hän lahjatoiveita kysyi ja muut tuokoon sitten mitä tuo. En oikein keksi mitä lelujakaan tarvitsisi.

  Tarjoiluita oon vähän jo miettinyt. Meille tulee lapsia vieraiksi niin jos heitä ajatellen minipizzoja ja -burgereita ja sitten jokin salaatti. Siihen päälle jätskibaari ja prinsessakakku (vaaleanpunaista kermavaahtoa ja koristeita).

Jaa tämä sivu