Äp vai raha

Keskustelun 'Laskettu aika joulukuu 2012' aloitti Jasy, 6 syys 2012.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Jasy Aloittelija

  Jotkut jo ehtineet varmasti Kelaan paperit toimittamaan. Mutta kumman valitset/valitsit?
 2. Nannukka Peruskäyttäjä

  Rahana ihan vaan sen takia, että sain jo niin paljon kaikkea aikaisempina vuosina pakkauksesta tulleita tavaroita, etten yksinkertaisesti kokenut pakkausta tarpeellisena. Tuli mm. 2x toppapuku, 2x makuupussi, kasa bodeja ym., muovikassillinen vauvan liinavaatteita... Sillä rahalla sitten osatn loput vähät, mitä vielä tarvitsen. :)
 3. Anksu80 Peruskäyttäjä

  Pakkauksen valitsin, kun esikoinen tulossa :)
 4. Koala-mamma Aloittelija

  Rahan otan, esikoiselle otettiin äitiyspakkaus mutta se oli niin suuri pettymys (vaatteista suurin osa sellaisia etten halunnut niitä käyttää vauvalla laisinkaan) että tälle "nyt kuopus, kohta keskimmäinen"-pojallekkin otettiin raha.

  Sillä summalla saa melkoisen kivasti vaatteita ja ainakin ovat oman mielen mukaisia.
 5. Viljakkalalainen Aloittelija

  Mää aion ottaa pakkauksen, kun on esikoinen tulossa. :)
 6. eppu87 Aloittelija

  pakkausen  otin kun esikoinen tulossa ja ihan kivoja juttuja siellä olikin... vaikka varmaankin pienemmän toppahaalarin joudun hankkimaan alku ajaksi.
 7. Hilla83 Peruskäyttäjä

  Äitiyspakkaus tulossa postissa ihan näinä päivinä :) Esikoinen kun on tulossa niin eipähän tarvitse ostella sitä kaikkea kun mitään ei ole. Tosin serkku sanoi juuri, että lahjottaa minulle kaikki tämän vuoden äitiyspakkauksen vaatteet eli toivon että itse saan sen uuden niin tulee vähän vaihtelua

  Pienemmän toppapuvun löysinkin jo kirppikseltä ja pienen fleecehaalarin.
 8. jenuwi Uusi käyttäjä

  Pakkauksen, kun ensimmäinen mullekkii tulos. :)
 9. TuuliQ Aloittelija

  Taidan olla vähän erilainen, kun meillekkin esikoinen tulossa mut päädyttiin rahaan. Katteltiin sitten kriittisesti sitä pakkausta ja tajuttiin, että suurin osa vaatteista varmasti jää käyttämättä ihan vaan jo värin takia. Muut rojut saa ostettua erikseen jos tarvitsee tai sitten lapsellisilta kavereilta lainaan. Ainoa ehkä olis ollut se toppapuku, mut se nyt ois enivei ollut ihan liian iso ekana talvena.

  Alkuun ajattelin et tottakai pakkaus, mut sit tosiaan tuli järki käteen meidän osalta ja otetaan raha. 

 10. Jasy Aloittelija

  Meillä tosiaan esikoinen myös tulossa ja ollaan päädytty rahaan, ihan vaan senkin takia että ei tietoa kumpi tulee ja äp sisältö sopii mielestämme paremmin pojalle. Lisäksi koska esikoinen niin moni sukulainen jo ostanut neutraaleja kuteita muksulle.. :D (ukon mielestä äp ainoita käytettävii juttuja on liukkari ja kondomit) ;)
 11. Nannukka Peruskäyttäjä

  Esikoinen täälläkin. Mutta tosiaan sain jo siskolta kaikkea niin paljon, ettei enää kolmatta satsia samaa sorttia kaivata. Ja sillä rahalla saa kyllä todella paljon vauvan vaatteita, jos vain käytetty kelpaa. :)
 12. wissen Peruskäyttäjä

  esikoinen tulossa, mutta rahana aijon minäkin ottaa. paljon on tullut jo ostettua niin uutena kuin vanhanakin, ja pakkaus ei oikein väreiltään miellyttänyt, sillä rahalla saa sitten itseä miellyttävinä ne mitä vielä puuttuu, tai no osan niistä, ei sekään sentään kaikkeen riitä :D
 13. Tuuli77 Aloittelija

  Me otetaan rahana koska meillä on kaikki tarvittavat jo,paitsi nuo kynsisakset ja vauvaharja , mutta eiköhän sillä 140 e saa jonkinmoiset sakset hommattua  =)
 14. tammenlehti Aloittelija

  Äp tuli eilen, ihan kivoja vaatteita siellä oli, ja muutakin tavaraa! ja siis esikoinen täälläkin tulossa, ni oli kiva ottaa tuo paketti, ku muutenkin ihan hakusessa, mitä kaikkea tarvitsee!
 15. Mansikkamaa Peruskäyttäjä

  Esikoisen kanssa otin kanssa pakkauksen ja se oli yksi ihanimmista asioista odotuksessa. Mutta kun ne tavarat on vielä tallella ja lisää vuosien varrella kertynyt, niin otin rahana. Itse vauvalle ei tarvita niin mitään, mutta ostettiin isosiskolle nintendo3DS joululahjaksi 
 16. Mymmeli-85 Peruskäyttäjä

  Me otettiin rahana, kun esikoiselta on kaikki tavarat tallessa. :) Tuon rahan voisi sitten korvamerkitä lämpöpussia ja kantoliinaa varten...

  Sen verran niistä kynsisaksista, että ainakin ne, jotka oli meidän pakkauksessa, oli ihan umpisurkeat. Kuukauden tai kaksi niiden kanssa taistelin, mutta sitten kävin ostamassa Fiskarsin sakset. Jotenkin ne oli ihan semmoset rempulat ja lähinnä vaan taittoi sitä kynttä...
 17. äskoo Aloittelija

  Kun teille on tullut päätös että äitiysavustus myönnetään niin onko siinä samassa kirjeessä myönnetty vanhempainraha ja lapsilisä? Katoin tuolta kelan netistä että mulle siis pakkaus myönnetty ja on tilattu, sama kirje  tuli tänään postissa. Vanhempainrahasta eikä lapsilisästä ei puhuttu mitään vaikka niitä samallahakemuksella hain...? Vanhempainraha-kohdassa lukee vain että "hakemus saapunut 7.9.2012"

  Kuinkas muilla?
 18. Hilla83 Peruskäyttäjä

  ^Ei tullu mullakaan muuta kuin äitiysavustuspäätös. Muut vielä odottelee jossain jonossa..
 19. Nannukka Peruskäyttäjä

  Minulle tuli päätös vanhempainrahasta muutama päivä (itseasiassa taisi mennä toista viikkoa) äitiysavustuspäätöksen jälkeen. Samaan aikaan näkyi ilmoitus, että päätös lapsilisästä tehdään tammikuussa vauvan synnyttyä. :)
 20. Isabell Tuttu foorumilla

  Pakkauksen otan, ehdottomasti :) Esikoinen tulossa!

Jaa tämä sivu