Äitiyspakkauksen laatu paranee

Keskustelun 'Mitä mielessä? Aihe on vapaa' aloitti Bella Swan, 22 loka 2019.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Bella Swan Moderaattori Staff Member Maalisäidit 2020

 2. Suski ⛱ Addikti Elokuun äidit 2019 Helmikuunmammat 2016

  Meillä on vauvalla käytössä yli 45 vuotta vanhoja äitiyspakkauksen vaatteita, ainakin silloin ovat olleet hyvin laadukkaita.

  Minusta äitiyspakkauksen vaatteet ovat edelleenkin laadukkaita, nyt taas tosin on ovat olleet useana vuonna peräjälkeen tosi rumia väreiltään ja kuoseiltaan. Kuumemittari hajosi käsiin, onneksi ei hajonnut käytössä. Hygieniatarvikkeet olivat aika turhia.

  Minusta olisi hyvä, jos äitiyspakkauksen sisältö vaihtelisi enemmän. Tällä hetkellä äitiyspakkauksen vaatteita on kirppiksillä pilvin pimein, ja niitä annetaan ilmaiseksi, koska niitä on liikkeellä runsaasti enemmän kuin Suomessa on yhtäaikaa sellaisia vauvoja, joille ne sopivat. Jos esimerkiksi joka toinen vuosi pakkauksessa olisi nykyisen kokoinen ulkopuku, ja joka toinen vuosi pari kokoa pienempi, löytyisi kaikille vauvoille paketista tai kirppikseltä sopiva -- nyt kun käy niin, että osa vauvoista on ulkopuvun kokoisia vain kesällä, puku jää käyttämättä ja pitää ostaa kaupasta kalliilla puku. Jos eri vuosina olisi vähän eri kokoisia, tarvitsisi ostaa kaupasta uutena paljon vähemmän, koska pakkauksen vaatteet kuitenkin päätyvät kiertämään tuttavapiirissä parin vuoden kuluessa syntymästä.
  • Tykkää Tykkää x 1
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 3. Vargynja Foorumi-vastaava Staff Member Administrator Helmikuiset 2021

  En muista että olisi ollut ongelmia pakkauksen laadun suhteen. Toisaalta siinä saisi jo olla aika surkeaa laatua, jos menee siinä pienessä ajassa rikki kun yhdellä lapsella on käytössä. Hyvä kuitenkin kun panostetaan laatuun eikä tuijoteta pelkkää hintaa. Toivottavasti tämä näkyy siinäkin ettei otettaisi epäeettisesti tuotettuja tuotteita.

Jaa tämä sivu