Äitiysavustus - äitiyspakkaus vai rahana?

Bella Swan

Moderaattori
Staff member
Administrator
Maalisäidit 2020
Oletteko jo tutustuneet vuoden 2021 äitiyspakkaukseen, jonka saisitte? Aiotteko ottaa avustuksen pakkauksena vai rahana?
 
Esikoisen ajalta on kaikki äitiyspakkauskamat tallessa eikä tarvita taloon yhtään lisää tavaraa, joten otetaan rahana.
 
Oon kyllä suuri äitiyspakkausfani ja tän vuoden pakkaus on kiva, mutta tilanpuute taitaa estää pakkauksen ottamisen. Esikoisen kaikki vaatteet säästetty eli koot 46-104!!!
 
Tämän vuoden äitiyspakkaus on niin ihana! Olen useamman vuoden seuraillut pakkauksia ja tämä onkin oma lemppari tähän asti. Ja kun ei aiempiakaan lapsia ole, niin äitiyspakkaus tulee otettua. :shy:
 
Me otetaan pakkaus, vaikka esikoiselta on tuorepakkaus. Haluan molemmille sen laatikon, vaikka itse laatikon ulkoasu ei oo niin kiva kuin esikoisen 2019 pakkauksessa (oli tuuria, kun saatiin tuo 19 pakkaus, koska 20 pakkaus ei ollut niin mieleen). Osa tavarasta tulee joo tuplana, mutta esim. toppahaalareista voi sit laittaa vähemmän mieluisan kiertoon.
 
Ekaa odottaessa on kiva ottaa laatikko. Omia lemppareita pakkauksessa on unipussin ja haalarin kuosit
 
Meilläkin ensimmäinen, joten otetaan pakkaus. Melkein kaikki siihen kuuluva vaikutti aika kivoilta ja tarpeellisilta. :)
 
Laatikko on ihana, mutta meilläkin niin paljon esikoisen tavaroita säilössä että varmaan rahana otetaan.
 
Esikoisen aikaan otin pakkauksen, tavarat ja vaatteet tallessa. Joten rahana varmaan otetaan sitten tällä kertaa :)
 
Musta äitiyspakkaus on parasta ikinä ja jos menis tunteella niin otettais pakkaus. Mutta koska esikoisen pakkaus sisältöineen on vielä tallella + kavereilta saadaan taas kiertoon kaikenlaista, ei ole mitään järkeä ottaa pakkausta, joten rahaan päädytään.
 
En oikein tiedä. Ennen raskautta mietin että jos toinen lapsi tulee niin ei enää oteta pakkausta. Mutta on siinä jotenkin se oma huumansa :happy: en tiedä, onneksi on vielä aikaa tuumailla asiaa
 
Me aiotaan ottaa äitiyspakkaus, ensimmäinen lapsi tulossa joten vauvanvaatteita tai muutakaan vauvaan liittyvää ei ennestään ole.
 
Ensimmäinen lapsi tulossa ja ehdottomasti pakkaus, raha on siihen tavaramäärään nähden niin pieni, että näin kun ei ole mitään entuudestaan niin koin pakkauksen tosi hyvänä, varsinkin kun kuosit jne oli pääsääntöisesti ihan omaan makuun meneviä.
 
Eka lapsi tännekin tulossa ja kyllä me se äitiyspakkaus otetaan :love7 Ihana sit päästä vihdoin avaamaan kauan ootettu äippäpakkaus!
 
Meillekin esikoinen tulossa joten pakkaus otetaan. Odotan oikein että pääsen avaamaan ja hypistelemään vauvan vaatteita. :love017
 
Takaisin
Top