Mitä mieltä margariinirasian foliokannesta, saako se jäädä vai pitääkö se poistaa?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Sama täällä :D Mies joskus meidän tapailumme alkuaikoina kysyi multa, että "ethän oo niitä kammotuksia jotka jättää folion leviterasiaan???" ja naurettiin asialle, kun oon tosiaan aina irroittanut sen heti paketin avatessa leviterasiasta, mutta esim. raejuustolle tai jogurttipakkaukselle tms jätän ne kyllä.Otan pois, mutta en ole kyllä sen kummemmin asiaa ikinä miettinyt. Raejuustoon taas jostain syystä jätän. Ei löydy selitystä tai logiikkaa tälle![]()
Joo itseasiassa nyt kun sanoit niin mäkin jätän kaikille muille paitsi levitteelleSama täällä :D Mies joskus meidän tapailumme alkuaikoina kysyi multa, että "ethän oo niitä kammotuksia jotka jättää folion leviterasiaan???" ja naurettiin asialle, kun oon tosiaan aina irroittanut sen heti paketin avatessa leviterasiasta, mutta esim. raejuustolle tai jogurttipakkaukselle tms jätän ne kyllä.
En edes tiennyt että tämä on ihmisiä niin paljon jakava asia että pitää ihan parisuhteen alussa miettiä.![]()
SamaMargariinirasian foliokansi saa olla rauhassa, kun meille ei margariinia osteta.![]()
Just näin mäkin teen! Ajattelen ehkä että säilyy paremmin kun se folio on siinä.Foliokansi jää kunnes rasia noin puolessa välin. Sit lähtee kokonaan pois.
Tästä nousi itselle mieleen se kun olin siskon luona kylässä ja multa miltein pääsi itku kun näin mitä heillä tehdään JUUSTOLLE. Se juusto parka oli aivan pahoinpidelty. Hyvä ettei näkynyt läpi keskeltä kun oli vuoltu juustosiivuja niin erikoisesti.Pois lähtee heti, meillä Oivariini sivellään siten, että voita laitetaan jahka ei ole enää muruja rasiassa. Eikä sörkitä sitä voita niin, että rasiaan tulee kolo (tai iik, koloja!). Sen sijaan "raaputetaan" se voi ensin veitsen ja siitä sit leivälle.
Meillä oli miehen kaveripariskunta kylässä ja ensimmäisenä aamuna mies kaiversi ison kolon voirasiaan ja ei tiennytkään kuinka suuren draaman sai aikaiseksi! Avovaimo kauhisteli ja me vieressä hämmentyneenä mietittiin, että pitää syödä paljon leipää, että saadaan kolo poisJa yllättäen, ollaan molemmat samalla linjalla ihan alusta asti.
Täällä nousi kamalia mielikuvia! Miten joku voi pahoinpidellä juustoa? Eikö se juusto vuolla niin, että pinta pysyy mahdollisimman tasaisena?Tästä nousi itselle mieleen se kun olin siskon luona kylässä ja multa miltein pääsi itku kun näin mitä heillä tehdään JUUSTOLLE. Se juusto parka oli aivan pahoinpidelty. Hyvä ettei näkynyt läpi keskeltä kun oli vuoltu juustosiivuja niin erikoisesti.
Onneksi heillä kohdeltiin oikeaoppisesti margariinirasioita.
Mie olen kanssa tarkka siitä, että juusto pysyy nättinä. Ostaisin varmaan omat nimetyt juustot molemmille, jos mies ei osaisi kohdella juustoa oikein.Foliokansi lähtee heti kaikista rasioista, niin margariinista kuin raejuustostakin.
Tuo juuston höylääminen keskeltä on ihan kauheaa!Mies joskus tekee niin, ja sitten itse joudun ottamaan reunoilta pikkusiivuja jotta saan juuston pinnan takaisin suoraksi. Ei maistu juustoleipäkään ihan samalta, kun ei ole kokonaisia juustosiivuja saanut ottaa.