Kesäkisa: Luo keskustelua poikiva ketju!

Bella Swan

Moderaattori
Staff member
Administrator
Maalisäidit 2020
Keksi Mitä mielessä? Aihe on vapaa tai Pelejä ja ajanvietettä -osastolle uusi ketju, joka tempaisee muutkin mukaansa vastaamaan! Ketjuja saa luoda niin monta kuin mielii. Ketjun aloittaja saa myös itse vastata ketjuun, mutta tahallinen spämmääminen tai muu epäurheilijamainen käytös on kiellettyä.

Molemmista osioista valitaan viisi kaikkein eniten viestejä kerännyttä ketjua, ja näiden kymmenen ketjun aloittajien kesken arvotaan kolme voittajaa. Jos sama jäsen on aloittanut monta näistä 10 ketjusta, hänellä on tällöin useampi "arpalipuke", jolla osallistua! Palkintona arvomme kolme 100e lahjakorttia S-ryhmän liikkeisiin. 8.6.- 31.8.2021 aloitetut ketjut osallistuvat kisaan.

Palkinto arvotaan syyskuun alussa ja voittajaan otetaan yhteyttä yksityisviestillä. Palkintoa ei lähetetä ulkomailla sijaitsevaan osoitteeseen. Vain rekisteröityneet foorumin jäsenet voivat osallistua (Jos et ole vielä rekisteröitynyt voit tehdä sen täällä). Ylläpidon jäsenien tekemät ketjut eivät ole mukana kilpailussa. Ei muuta kuin ketjuja perustelemaan! :wink
 
5 vai 10 ?
Anteeksi, että ole huomannut viestiäsi. Yhteensä kymmenen ketjua eli Mitä mielessä -osiosta 5 ja myöskin Pelejä ja ajanvietettä -osiosta 5 eniten vastauksia saaneiden ketjujen aloittajat osallistuvat arvontaan.:)
 
Kisa on käynnissä elokuun loppuun asti ja vielä ehtii osallistua luomalla ketjun foorumille Mitä mielessä? Aihe on vapaa tai Pelejä ja ajanvietettä -osioon. Tätä kirjoittaessani kilpailuun osallistuvia ketjuja ei ole paljonkaan kymmentä enempää, joten nyt on hyvät mahdollisuudet voittaa yksi kolmesta lahjakortista tekemällä ketju tai parikin, varsinkin jos ketjut keräävät viestejä.:)
 
Muokattu viimeksi:
Kilpailua on jäljellä enää kaksi viikkoa! Tällä hetkellä kaikki Pelejä ja ajanvietettä -osioon kisan aikaina aloitetut viisi ketjua ovat mukana arvonnassa, joten vielä on hyvät mahdollisuudet voittaa aloittamalla ketju tai parikin sinne! Toki myös Mitä mielessä? Aihe on vapaa -osastolle kannattaa aloittaa ketju, jos on mielessä jokin sinne sopiva.:wink
 
Tänään on kesäkisan viimeinen päivä, joten vielä ehtii aloittaa ketjun jos toisenkin! :wink
 
Kesäkisan voittajat on nyt arvottu ja olen lähettänyt heille yksityisviestiä.:)
 
Takaisin
Top