Koronan vaikutukset raskauteen

Eka ultra oli tosiaan perjantaina ja ultraaja (kätilö?) ehdotti heti aluksi että jos haluan ottaa vaikka videota puolisolle niin voisin ottaa puhelimen sängyn viereen saataville. Otin pari minuuttia videota kun varsinaiset tutkimukset oli tehty, siihen otettiin pätkä sydänääniäkin.
 
Meillä olisi tulossa ensi viikolla NT-ultra, eikä puoliso pääse ultraan mukaan. Harmittaa kovasti molempia, mutta eihän näille mitään voi. Jos saisi edes vähän videoo miehelle kuvata sieltä, niin olisi kyllä ihanaa! :Heartred
 
Eipä ollut kiva uutinen tuo, että tautihuippu on siirtynyt syksyyn... Mtv:n sivuilla uutinen.
 
Mietityttääkö jo synnytys vaikka onneksi on vielä kesä välissä? HUS:n henkilökunta vastaa paljon mietityttäneisiin kysymyksiin tukihenkilön mukana olosta täällä. Mitä ajatuksia tuo herättää?
 
Eri synnytyssairaalat ovat tänään tiedottaneet puolisoiden ja tukihenkilöiden läsnäolorajoituksista, lisää voi lukea täältä.
 
Heippa! Torstaina ois Oulussa terveystalolla rakenneultra eikä netissä lue saako puoliso tulla mukaan. Tietääkö kukaan tämän hetken tilannetta? Toivoisin niin kovasti että päästäisiin yhdessä.
 
Heippa! Torstaina ois Oulussa terveystalolla rakenneultra eikä netissä lue saako puoliso tulla mukaan. Tietääkö kukaan tämän hetken tilannetta? Toivoisin niin kovasti että päästäisiin yhdessä.

Miten Majdo kävi, pääsikö puoliso mukaan?

Meillä oli ylimääräinen (eka) ultra maaliskuussa ennen kuin korona räjähti Suomessa. Eka raskaus ja miehellä suuri halukkuus osallistua kaikkeen. Onneksi ehti tuo ultra olla, koska kahteen seuraavaan ei mies päässyt mukaan. Ihanasti (ymmärtääkseni ympäri Suomen) oli sairaala jo ottanut tämän huomioon. Heti kertoivat, että voin videota ottaa nauhoitteesta lopuksi. Sukupuolen sain kirjekuoreen rakenneultrassa kuvan kera, kun itse en sukupuolta halua ennakkoon tietää, mutta mies haluaa.

Ekalle neuvolakerralle mies osallistui, kun oli tosiaan siellä maaliskuun alussa. Ennen ultraa tuli neuvolasta viesti, ettei ultraan saa mies osallistua. Kysyin sitten neuvolaan osallistumisesta ja vastasi, ettei sinnekään mielellään.

Viimeisimpään neuvolakertaan (heinäkuun alussa) mies lähti mukaan, kun kerran sairaaloiden vierailurajoitteet oli jo purettu. Viestiä emme saaneet siitä, saako tulla. Mutta oli ihanaa nähdä miehen hymy, kun ensimmäistä kertaa kuuli sydänäänet nyt heinäkuun neuvolassa!
 
Takaisin
Top