Kesäkuisten lista

Status
Not open for further replies.
20.6 / Kyfi6136640 / 34 / ensimmäinen / TAYS

Oli vähän ongelmia apin käyttöönottossa ja siinä säätäessä automaatti loi tuon käyttäjätunnuksen, enkä pysty enää muuttamaan sitä..
 
Minä en tainnut aikaisemmin edes ikääni laittaa :oops: mutta sinne voi laittaa 32 :grin
 
Mut voi poistaa listalta, tuskin tuun täällä kovin vahvasti jatkossa olemaan kun ihan eri meiningeillä mennään.
 
No höh vastavirrassa.
Hyvää jatkoa teille. On kyllä ollut kiva kuulla teidänkin kuulumisia vaikka poika syntyikin hyvissä ajoin.
 
Eiköhän se vastavirrassa vuoden sisällä tasaannu kuitenkin. :) Tuu ihmeessä kertoilemaan välillä teidän kuulumisia jos jaksat!
 
Varmasti tulen silloin tällöin kuulumisia lukemaan, mutta jää nähtäväksi ollaanko me kuitenkin niin eri planeetalla kuin kaikki muut. Ei sanota vielä hyvästejä kuitenkaan. :)
Onko teille vielä annettu mitään arvioita pienen kotiinpääsystä? Toki varmasti tunnet olosi todella irralliseksi tästä kesäkuisten ryhmästä, mutta pian alkaa muitakin kesäkuisia syntyä. Ekat taitaa olla jo viikon sisään täysiaikaisia (37 viikkoa siis)! Toki muita pikkukeskosia ei taida tähän ryhmään kuulua, eikä taida enää tullakaan (32 viikkoahan taisi olla tuo raja...), mutta loppujen lopuksi synnytyksiä ja vauvojen alkutaipaleita verratessa ollaan kaikki aikalailla eri planeetoilla :). Harvalla taitaa silti olla yhtä hurja tarina kerrottavana kuin sinulla.
 
Taidan liittyä tänne kesäkuisiin kun ei näytä olevan tuloillaan vielä. (vaikka kuvittelin että tulisi hyvissä ajoin ennen mut ei sit kuitenkaan)

La 31.5 eli nyt rv40+1.
Ikä 33 ja 4 tulossa.

Tervetuloa mukaan :)
 
Status
Not open for further replies.
Takaisin
Top