Vauvojen nukutus ja nukkuminen

Onkohan meillä rivat jotenki ylhäällä sit ku ei neiti yletä vielä niihin :eek: :grin vessakaveri täältäkin löytyy, lähinnä siksi koska se huuto on jäätävä jos jää ulkopuolelle ja ollaan aika paljon keskenään kotona ni ovi on auki :D sit ku mies on kotona ni ilmotan isoon ääneen ku meen vessaan koska sillon suljen kyllä mielelläni oven:grin
 
Ei meilläkään ylletä oven kahvoihin vielä. Valot saa sammutettua, mutta ei vielä laitettua päälle :)
Niin, ja edelleen nukkuu pinnasängyssä vanhempien huoneessa (kun ei toistaiseksi muualle mahdu).
 
Meillä yletetään kahvoihin. Ei olla löydetty yläkertaan rappuihin sopivaa turvaporttia, niin ollaan jouduttu kääntämään lapsen huoneen ovenkahva ylös päin, turvallisuussyistä.
 
Meillä yletetään kahvoihin. Ei olla löydetty yläkertaan rappuihin sopivaa turvaporttia, niin ollaan jouduttu kääntämään lapsen huoneen ovenkahva ylös päin, turvallisuussyistä.

Ainii, kyllähän toi taapero yletty ulko-oveen :D nyt meillä ei oo ulko-ovessa kahvaa ollenkaan :grin
 
Eka yö omassa huoneessa meni aivan kympin arvosesti! Tänään päikkärit ei sit onnistunu kumminkaan.. päädyttiin ratkasuun että ovet on kiinni mutta itkuhälytin käytössä. Heräsin ainaki 4 kertaa yöllä ku neiti tyyliin käänsi kylkeä ja aamulla sit isiukko oli heti avaamassa ovea kun kuuli että neiti on oven takana (pomppasin itekki salamana sängystä ku en tienny mitämissämillon.. :D) 20 yli 7.

Nuo yöheräilyt verotti meikäläistä jo kiitettävästi, nukuin yli tunnin päiväunet ja taas oli mitämissämillon -pöhnä päällä :laughing002
 
Meillä kyllä pojan ääni kantaa alakerrasta yläkertaan ilman itkuhälytintä ja herättää kun tarve on :D on nukkunut jo puolivuotiaasta lähtien omassa huoneessa. Lastensänky odottaa vielä nukkujaa, ei tunnu haluavan siihen niin kauan kun pinnasänky vielä on huoneessa vaihtoehtona.

Onko kenelläkään päiväkodin aloitus vaikuttanut negatiivisesti nukkumiseen? Meillä ois parin kuukauden päästä päiväkodin aloitus edessä ja vähän jännittää.
 
Aiarana pk ei tuonu levottomia öitä meille, toki muksu oli niin "yliaktivoitu" pk-päivien jälkeen että oli kiukkuherkkä ja väsyny. Meillä vain max. 8pv /kk hoitovuoroja , uskon että jos ois käyny enemmän ni ois saattanu tulla uniinki asti (jos oli vaikka 3pv putki hoidossa ni kyllä oli väsyny ja kiukkunen muksu!)

Meillä jää pinnikseen kans paljon helpommin nukkumaan mutta pitäis saada pinnis seuraavalle yösijaks tässä ~8vkon sisään ni .. :D
 
Takaisin
Top