Maaliskuun Mietteitä!

Joku mummo luuli kaupassa meiän tyttöä pojaksi :hilarious: hymyilin vaan leveästi takasi:grin
 
Itse kans jäin miettimään kerran ennen joulua kun oltiin kaupassa ja myyjä tuumas "kyllä on ihana poika". Mistä se tiesi? Pojalla oli äitiyspakkauksen vanuhaalari ja vaalea myssy josta mies sano että näyttää aivan tytöltä se päässä :grin ja vihreä tutti. Ei ainakaan vaatteitten perusteella voinut tietää? Itse ainakin pukisin tytönkin samoihin :p ja kasvon piirteet on appi ukon mielestä "kauniit", aivan menis kuulemma tytöstä :wideyed:
 
Mutta joo... Ei tää kovin iso paikka oo.. Ite en vaan niin ihmisiä tiedä/tunne tai muista.. Kaippa se myyjä oli jostain kuullut :) vaikka harvoin siinä kaupassa käydään.
 
Meillä oli aika unisex vaatteet, väriltään beige-valkoista. Ehkä mummeli ei nähny sitä isoa skottiruutuista sydäntä tytön paidassa ja kirkkaanpunainen lämpöpussi voi toki olla pojallakin :grin sainpa hyvät naurut - ja kyllä se mummo oli symppis kun liikuttui tosta meidän "pojasta" niin kovin. :happy:
 
Joo-o, eipä noita aina jaksa korjailla. On multakin kysytty, että kumpi tuo on, vaikka tytöllä oli punainen röyhelöllinen asu päällään :grin Ja yhtä puhuteltiin pikkuveljeksi, kun oli 80-luvun äitiyspakkauksesta peräisin olevan (vaalean)sininen toppahaalari, mutta punaiset kengät, rukkaset ja pinkki pipo :grin
 
Noo mie kävin työpaikan mummoille näyttämäs sillo elosyyskuussa tyttöö ja oli pinkkiä päällä ni kaks kysy et onko poika :D meinasin sanoa että kyllä, meidän poika on metroseksuaali
 
Lidli on kyllä paha. Katoin eilen sitä mainoslehteä ja totesin että pitää kiertää kaukas kun takuu varmasti lähtisi taas lapasesta siellä..
 
meillä pukeudutaan aika neutraalisti, kyllä pojaksi on luultu monet kerrat :D voi olla, että pienen pitäisikin hiuksia kasvattaa.
 
Suomessa tyttöä luultiin pojaksi, minnihiiri paita ja kirkkaan punaiset housut :D me kyllä nauretaan myös, että näyttä ihan pieneltä pojalta :) heh, mistäs näistä tietää. Yhdessä mammaryhmässä kyllä on tyttö, joka oikeesti näyttää ihan pojalta! Hänen äitinsä vielä oikein ihmetteli, että miten voivat aina hänen tyttöään luulla pojaksi... :D en tiedä mistä se sitten tulee, toiset näyttää vaan niin selkeesti jommalta kummalta.
 
Meillä kun tuo ilmastointilaite kylmettää vauhdikkaasti ni kävin kiskoo hupparin päälle ja tuli yhtäkkii taas ikävä masua, ostin tän hupparin nimittäin synnäriä ja synnytyksen jälkeistä aikaa ajatellen :')
 
Katsottiin eileen miehen kans syke sarjaa, jakso missä synty pieni vauva sektiolla. Mieheen iski sitten oikee kunnolla vauva kuume :joyful: muisteli ihan tippa linssissä kuinka meidänki vauva oli joskus ihan pikkuinen :rolleyes:
 
Ihanaa että sun mies reagoi noin!! :) tota ukkoa ei vois vähempää "kiinnostaa" tommoset, muistelee välillå ääneen kuinka ei TODELLAKAAN ikävöi pikkuvauva-aikaa:cool:
 
Plääh. Flunssaa meinaa pukata ku viikonloppuna ois tarkoitus reissuun lähteä. :sad001((
 
Heippa kaikki! Pitkästä aikaa tänne kirjottelen, ei oo jotenki kerenny kirjottaa. alotin aktiivisuuden tuolla marraskuisissa :wink meillä on kasvettu hyvin, liikutaan reippaasti. alotan maanantaina työt joten vauveli (siis mikä vauveli enää:D) jää isinkans kottii.
 
Takaisin
Top