Joulukuun kilpailu on päättynyt - voittajat arvotaan pian!

Miramaria

Tietävä tietäjä
Joulukuun rupattelut ovat alkaneet!

Tässä kuussa aktiivisimpien rupattelijoiden kesken arvotaan VLmedian sponsoroimat neljä upeaa palkintopakettia!

Pääpalkintona on mahtava muksujen viihdeboksi, joka arvotaan kärkiviisikon kesken. Pakettiin kuuluu: My Little Pony Equestria Girls – Rainbow rocks DVD, Transformers Prime – Orion Pax DVD, Winx Club – Syvyyksien salaisuus DVD, Maltti ja Valtti DVD, Hello Kitty – Autan äitiä ja isää DVD, Myyrän joulu ja muita puuhia DVD, Little Pet Shop DVD sekä Joulupukki ja noitarumpu DVD. Paketin arvo noin 85 euroa.



vlmedia.jpg



Lisäksi kaikkien 200 viestiä kirjoittaneen kesken arvotaan kolme (3) kappaletta muksun miniviihdepakettia, joihin kuuluu iki-ihanan Yökyöpelit-sarjan DVD ja CD. Paketin arvo on noin 30 euroa.

Ps. Yökyöpelit CD on juuri valittu vuoden 2015 lastenlevyksi! :wink

yökyöpelitx3.jpg

VLMedia Oy on kotimainen viihteen monitoimiosaaja kotimaisen ja kansainvälisen musiikin, elokuvan ja lahjakorttien liiketoiminta-alueilla. Yritys on toiminut musiikkitukkumarkkinoilla yli kahden vuosikymmenen ajan ja tähän päivään mennessä toimittanut yli 12 miljoonaa äänitettä suomalaisiin koteihin.

Käy kurkkaamassa kaikki tuotteet osoitteessa www.vlmedia.fi!

Näin osallistut arvontaan:

- Vau.fi:n foorumilla voivat keskustella vain rekisteröityneet käyttäjät. Jos et vielä ole foorumin jäsen, voit käydä rekisteröitymässä ensin osoitteessa http://www.vau.fi/liity.

- Tarkoitus on, että rupattelet missä tahansa keskusteluosiossa ja -ketjussa, mitään rupattelukilpailuketjua ei avata. Puhu siis siitä, mistä eniten haluat puhua, niiden kanssa, joiden kanssa mieluiten rupattelet!

- Muista, että mitä tahansa "meteliä" ei lasketa rupatteluksi: Viestien määrän lisäksi seuraamme siis myös sitä, että lähetetyissa viesteissä oikeasti sanotaan jotain - muutakin kuin vaikkapa "pöö".

- Seuraa omaa sijoitustasi päivittäin päivittyvästä Top 100 -listasta!

- Kun olemme löytäneet voittajan, otamme häneen yhteyttä sähköpostin kautta ja foorumilla: Sinun ei tarvitse kertoa viestissäsi koko nimeäsi tai osoitettasi.

Kilpailu alkaa nyt ja jatkuu joulukuun loppuun asti!
Onnea kisaan! :happy093


HUOM! Palkinnot lähetetään vain Suomessa sijaitseviin osoitteisiin!
vlmedia_logo_final_CMYK.jpg

Kilpailun sponsoroi VLmedia.fi
 
Muokattu viimeksi:
ON! Tai siis että oon ite katsonut sen mooonta kertaa lapsena sekä aikuisena, mutta lapsi ei ole vielä sitä päässyt katsomaan. :grin:angelic:
 
Missä tää top 100 lista on? Ku yritin haullakin etsiä niin en löytänyt ja tosta ku klikkaa ni tulee "etusivulle"
 
Takaisin
Top