Vuotoa alkuraskaudesta? Miten kävi?

Keskustelun 'Mitä mielessä? Aihe on vapaa' aloitti Vargynja, 9 marras 2018.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | VAUfoorumin sovellus puhelimeen! | Top 100
 1. Vargynja Foorumi-vastaava Staff Member Administrator

  Onko sinulla juuri alkuraskaus menossa ja mahdollisesti vuotoa? Tai onko ollut aiemmin? Miten siinä kävi? Jaetaan vertaistukea ja niin hyviä kuin huonojakin kokemuksia. :)

  Itselläni oli pientä vuotoa alkuraskaudesta. Lääkäri totesi vain että se on normaalia eikä asiaa mitenkään tutkittu. Terve vauva siitä tuli vaikka kyllä se vuoto huolestutti.
 2. Uusperhesatu Ylläpitäjä Staff Member Administrator

  Mulla oli kolmannesta pientä vuotoa alussa. Ultrattiin viikolla 8 ja kaikki oli kunnossa.
 3. Zeni Moderaattori Staff Member Tammimammat 2017 Kesäkuun äidit 2019

  Mulla on viikot nyt 7+5 ja 6+3 alkoi vuoto. Alkuviikosta ultrattiin ja kaikki oli ainakin vielä silloin kunnossa :Heartred Ja äsken sain kotidopplerilla sykkeen näytölle (tai sitten mulla on ihan käsittämätön leposyke 128-145 :grin ). Toivon että vuoto on jotain harmitonta ja saadaan juhannuksena vauva syliin. Kolmannessa raskaudessa vuosin myös vähän 4+ viikolla, se raskaus päättyi onnellisesti vuodosta huolimatta :)
 4. Suski75 Naimisissa foorumin kanssa Elokuun äidit 2019 Helmikuunmammat 2016

  Ensimmäisessä raskaudessa oli vuotoja, ja siitä raskaudesta syntyi esikoinen täysiaikaisena ja terveenä. Toisessa raskaudessa ei vuotoja ollut, ja NT-ultrassa havaittiin sikiön lopettaneen kasvun jo monta viikkoa aikaisemmin.
 5. elaffy Ei muuta elämää Syysmammat 2017 Kesäkuunmammat 2015

  Ensimmäisessä raskaudessa oli vuotoja rv6+ ja silloin ultrattiin rv6+1 ja rv8+4. Kaikki oli molemmilla kerroilla hyvin, syke oli vahva, eikä mitään normaalista poikkeavaa löytynyt. Vuodon syy jäi epäselväksi. Viimeisen ultrakerran jälkeen samana iltana alkoi vielä raju vuoto ja todettiin kkm.

  Toisesta raskaudesta oli pientä tiputtelua silloin, kun kuukautisten olisi pitänyt alkaa. Syntyi lähes täysiaikaisena kaksoset.

  Kolmannesta oli rv4+, rv8+ ja joskus rv12-13 muuttamana päivänä pientä vuotoa. Syntyi terve täysiaikainen lapsi. Vuodot osuivat sellaiseen aikaan, kun olisi varmaan normaalisti ollut kuukautiset ja olivat hyvin pientä tiputtelua.
 6. Päätoimittaja Hanna Admin Staff Member Administrator

 7. Chandelier Peruskäyttäjä Huhtimammat 2018

  Tuolla se kitisee sängyssä :D
  Kuinkahan se meni... ei enää muista. Muutama päivä menkkojen oletetun alkamispäivän (ja tehdyn raskaustestin) jälkeen alkoi verenvuoto. Tuli isoja hyytymiä, jatkuvaa punaista vuotoa, ruskeaa vuotoa. Enemmän tai vähemmän. Nuo hyytymät oli ikäviä. Jäätävän kokoisia. Jatkui jonnekin rv12 asti. Sitten loppui.
 8. Tips Ihastunut foorumiin Syysmammat 2018

  Ekassa alkoi yöllä rv 11 runsas vuoto hyytymineen ja krampit. Muutaman tunnin päästä ultrassa todettiin ettei siellä mitään ole, tuulimuna kaiketi.
  Tokassa ei pisaraakaan vuotoa ja terve lapsi.
  Viimeisimmässä rv4 lusikallinen verta ja kyllä pelotti, mutta sekin saatiin viereen tuhisemaan, kiinnittymisvuodoksi kutsuisin.

Jaa tämä sivu