Terveiset vuodeosastolta!

Saippa

Jostain jotain jo tietävä
Eilen illalla kaheksan aikaan alkoi lapsivettä holahdella ilman ennakkovaroituksia, ja pikainen soitto miehelle ja synnytyspäivystykseen. Päästiin nopeemmin autolla perille, kun puhelimessa pistivät vaan jonoon ja jonotin koko automatkan turhaan :D oli rauhallinen hetki ja pääsin suoraan autosta paareille ja tutkimukseen. Muuten kaikki oli bueno, mutta ottivat osastolle vuodelepoon. Suonensisäset antibiootit ja kortisonipiikit keuhkojen kehittymiseks saatu. Vessassa saa käydä, mutta muuten täytyy pysyä vaakatasossa. Noottia tuli jo, kun söin istualtaan :P huomenna alkaa rv 27, ja toivoivat että menis jopa rv 35 asti. Siis 2kk vielä täällä!!! :/ mutta mukelon vuoks...painoarvio oli huima 900g. Mies ronttas jo kasan kirjoja, oheistarvikkeita ja läppärin, et saan akuuteimmat työt hoidettua. Ensimmäinen puol vuotta meniki niin kivuttomasti, et jotainhan tartti tulla :P pitäkää muut vedet sisällä!

Sent from my GT-S7275R using Vau Foorumi mobile app
 
Voi ei! Kamalasti tsemppiä koitokseen!! Onneksi ei käynnistynyt vielä synnytys! Pyydät paljon vieraita sit tervehtii ja hengaa sun kanssa!

Sent from my GT-I9295 using Vau Foorumi mobile app
 
Voi ei! :eek: Onneksi tosiaan ei käynnistynyt vielä! Täältäkin kovasti tsemppiä ja voimia sinne :Heartred

Sent from my GT-S7560 using Vau Foorumi mobile app
 
Tsemppiä, koita jaksaa!


Sent from my iPhone using Vau Foorumi
 
Täältä myös voimia, toivotaan että pikkuinen malttaisi odottaa vielä monta monta viikkoa!
 
Hui! Tsempit täältäkin ja jaksamista!


Sent from my iPhone using Vau Foorumi
 
Juuri eilen itsekseni mietin että onneksi ei ole kukaan palstalaisista joutunut sairaalaan ennen aikaisen synnytyksen pelossa, mutta aina näitä tulee vaan :sad001 Isot tsemppaukset sinne ja toivotaan pikkuisen pysyvän masussa vielä monen monta viikkoa! :)

P.s kaveri joutui supistusten takia sairaalaan vuodelepoon muutamaks päiväks (pääsi kotiin kun sai lääkärille vannotettua lepäävänsä kotona) samoilla viikoilla ja nyt sillä on enään vähän reilu viikko la:n :)
 
Tsemppiä! :) lepoa vaan, että pikkunen pysyis kyydissä vielä useemman viikon!


Sent from my iPhone using Vau Foorumi
 
Paljon tsemppiä ja jaksamista!

Sent from my GT-I9506 using Vau Foorumi mobile app
 
Kiitos kaikille tsempistä! Toivotaan, et tää hautominen onnistuu ilman komplikaatioita!

Sent from my GT-S7275R using Vau Foorumi mobile app
 
Hienoa, että Suomessa pääsee asiantuntevaan hoitoon! Paljon nyt sitten lehtiä ja käsitöitä, ja kaikkea kivaa tekemistä sinne ja ennen kaikkea niitä voimia lepäämiseen :).
 
Paljon tsemppiä ja toivottavasti löytyy mukavaa ajanvietettä. :) Pidetään peukkuja että saat haudottua vielä monta viikkoa!
 
Voi ei! :eek: Ois kyllä liian jännittävä tilanne. Ja toisaalta varmaan puuduttava, jos tosiaan se 2 kk pitäs sairaalassa pötköttää... onko mahdollisuuksia päästä kotiin lepäämään? Kun varmaan aika yksinäistä siellä on pitemmän päälle... :oops: Toivottavasti pikku kaveri pysyy nyt visusti massussa mahdollisimman pitkään ja sinä saat ajan kulumaan edes jotenkin mielekkäästi :):Heartpink Tärkeintä tietenkin, että voitte molemmat hyvin :)
 
Takaisin
Top