Synnytystoivelista

Keskustelun 'Synnytys' aloitti Bella Swan, 14 touko 2019 at 14:28.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | VAUfoorumin sovellus puhelimeen! | Top 100
 1. Bella Swan Moderaattori Staff Member

  Onko/oliko sinulla synnytystoivelista?

  Itsellä ei ollut suunniteltuun sektioon mennessä, mutta miehelle olin tehnyt selväksi ettei tuttia vauvalle ja jos lisämaitoa, niin luovutettua ja ruiskulla/hörpyttämällä eikä pullosta.
 2. Enni Rakastunut foorumiin

  Oli kyllä, en päässyt näyttämään sitä ikinä kenellekkään. Tuttikin vauvalle annettiin synnyttyään, kysymättä minulta mitään. Ei tosin ollut minulle merkityksellinen asia, mutta olisi ollut kiva, jos edes jostain asiasta olisi minunkin mielipidettä kysytty oman lapsen asioissa.
 3. Nurinkehrääjä Tuttu foorumilla

  Toivon että saisin synnyttää ilman puudutteiden tuputtamista ja omaan tahtiin. Ja ettei ympärillä hälise kauheaa ihmiskatrasta, eikä musiikki soi.
  Ja jos jonkun on pakko kannustaa, niin lähtekööt mieluummin vaikka jääkiekkomatsiin.

  Ja synnytyksen jälkeen perhehuoneen rauha!
  • Tykkää Tykkää x 1
  Last edited: 15 touko 2019 at 10:08
 4. Ulkosuomalainen Peruskäyttäjä

  Nyt viidenteen synnytykseen ei ole mitään odotuksia, vaihtoehdot ovat kahden alatiesynnytyksen ja kahden hätäsektion jälkeen 50/50, saan yrittää alakautta ja kohdun arpea tarkkaillaan koko synnytyksen ajan ja tarvittaessa mennään sektioon. Epiduraali laitetaan sektio riskin vuoksi, pääsee sitten nopeammin leikkaamaan kun on puudutus valmiina. Ainoa toiveeni on että saisin olla sektiossa sitten hereillä, enkä nukutettuna niinkuin hätäsektiossa.
  Omasta puolestani on synnytys sitten alakautta tai sektiolla niin ainoa on että toivon saavani terveen lapsen syliini.
 5. KaarinHa Naimisissa foorumin kanssa Lokamammat 2017

  Ei ollut toivelistaa. En osannut sellaista yhtään ajatella etukäteen, ajattelin vain, että synnytys sitten etenee miten etenee, ja otan vastaan tilanteet sellaisina kuin ne tulevat. Sen kyllä etukäteen päätin, että epiduraalin haluan, jos kivut yltyy sietämättömiksi, ja niin sen sitten ruinaamisen jälkeen sainkin, en tosin maininnut siitä missään etukäteen kuitenkaan, joten sekin meni sitten tilanteen mukaan.
 6. kirahvi36 Naimisissa foorumin kanssa Elomammat 2018

  Eipä ollut. Toiveena oli että ei epiduraalia ja mahollisimman vähän lääkkeellistä kivunlievitystä. Sairaalaan päästyä kun kysyttiin ni kerroin ja kätilö ehdotti ilokaasua, sitä kerkesin hetken hönkiä kunnes sain happea ja sain jo ponnistaa. Että luomusti jollei ilokaasua lasketa. Siitä en kokenut olevan hyötyä

Jaa tämä sivu