Milloin vauva siirtyi vaunuista rattaisiin?

Sohwia

Sanavalmis juttuseppä
Marraskuunmammat 2015
Elomammat 2017
Olisi kiva kuulla, että milloin teidän vauva on siirtynyt vaunuista rattaisiin? Tai jos vauva on vielä vaunuissa, milloin olet ajatellut siirtää vauvan rattaisiin?

Meidän vauva on reilu 6 kk ja viihtyy hyvinkin vaunuissa, sillä hän usein nukahtaa sinne ja toisekseen vaikka on hereillä katselee tyytyväisenä vaunulelua. Minulla on tuttavia, joilla on samanikäinen vauva kuin meillä on ja osa niistä vauvoista on siirtynyt jo rattaisiin. Meidän esikoinen taisi olla 8 kk ikäinen, kun hän siirtyi vaunuista rattaisiin, ihan sen takia, kun ei viihtynyt enään yhtään vaunuissa. Saa nähdä milloin me siirrytään tämän kuopuksen kanssa rattaisiin. :)
 
Muokattu viimeksi:
Meillä kaksoset vaihdettiin rattaisiin vajaan 8kk iässä, kun alkoivat kääntyä ja nousta pystyyn vaunuissa. Oli pakko saada valjaisiin. Pidettiin melko makaavassa asennossa alkuun rattaissa.

Nuorin on kohta 6kk ja on edelleen vaunuissa. On sen aikaa varmaan vielä, mitä koppaan mahtuu tai jos alkaa nousta pystyyn, täytyy vaihtaa rattaisiin. :)
 
3,5 kk. Sen jälkeen huusi kuin syötävä aina kun laitettiin vaunukoppaan, koska sieltä ei nähnyt ympärilleen.
 
Meillä on 1v1kk edelleen vaunuissa :hilarious: Nukkuu tosin vain päikkärit siinä. Tuplista otettiin vauvakoppa pois loppusyksystä, kuopus oli silloin about 9-10kk.
 
5 kk, eli niin kauan kuin mahtui vaunukoppaan ulkovaatteissaan. Oisin halunnut monestakin syystä käyttää koppaa pidempään, jos se olisi ollut mahdollista.
 
Meillä tais olla 7kk ku siirryttiin ratasosaan ja sen takia ku ei mahtunu enää vaunukoppaan
 
Takaisin
Top