Mä olen syönyt pakastevadelmoita silleen, että pistän vaan kuppiin ja mikroon muutamaksi minuutiksi niin on suunnilleen kuumennettuja. Ja sitten luonnonjugurttia tms. päälle.
Alkuraskauden välttelin pakastemarjoja lähes kokonaan, mutta sitten tajusin tän mikrolämmityksen ja nyt syön niitä vähintään muutaman kerran viikossa, kun tekee mieli. Oletan että tää mikrolämmitys on tarpeeksi hyvä keino siihen listeriaan yms pöpöihin, mutta en ole kyllä ottanut selvää. Ainakin jos ne ehtii kiehahtaa mikrossa niin pitäis olla ok.
Tuoreita marjoja on kyllä ikävä! Ostin vähän aika sitten tuoreita vadelmia kaupasta (Espanjasta tms) ja ne oli kyllä ihania, mutta niin kalliita.
Edit. Oho, en tiedä onko se mikrotekniikka sittenkään ok, jos marjojen pitäisi kiehua kahden minuutin ajan! Mutta mun mielestä tuo kuulostaa kyllä vähän hätävarjelun liioittelulta, luulisi että se että ne kunnolla kiehahtaa jo ihan riittää.