Lapsuuden nimisuunnitelmat ja toteutuivatko ne?

Suski75

Keskustelujen kuninkuusravaaja
Helmikuunmammat 2016
Elokuun äidit 2019
Monella tytöllä on lapsena jo suunnitelmat siitä, mitkä nimet lapsilleen sitten isona antaa.

Ihan pienenä olin ihastunut nimeen Sini, ja se oli myös rakkaimman nukkeni nimi. Ennen kuin ehdin edes teini-ikään, tuo nimi menetti paikkansa siksi, että tutustuimme perheeseen, jossa Sini-niminen tyttö. Sitten suosikkinani oli monta vuotta nimi Kianna, mutta eräänä vuonna googlasin sen, ja tuloksissa oli pari ensimmäistä sivua pelkkiä pornotähtiä. Siihen jäi sekin nimi. :grin Eli kummastakaan ei tullut lapseni nimeä, eikä tulekaan.

Mitä nimiä teillä oli suunnitelmissa, ja toteutuivatko suunnitelmat?
 
Pienenä ajattelin tietenkin saavani vain tyttö lapsen ja nimeksi piti ehdottomasti tulla Nelli Emilia. Näin kahden pojan äitinä se nimi ei nyt tietenkään tullut kysymykseenkään :D Ja nykyään Nelli nimeä taitaa olla ihan tuhottoman paljon, Emiliasta puhumattakaan. Joten voin kai jo tässä vaiheessa sanoa, että vaikka vielä joskus tytön saisin niin nimeä täytyisi miettiä vielä kerran tai kaksi :)
 
Olin miettinyt tytölle ja pojalle nimet valmiiksi jo joskus 15 vuotiaana.. Pojalle Jimi ja tytölle Elli :)
Nykyään reilu 15vuotta myöhemmin on perheeseen syntynyt tyttö sekä poika, mut Jimiä eikä Elliä meiltä löydy :hilarious: :grin
 
Olin miettinyt montakin nimivaihtoehtoa, mutta vain yksi tytön nimi oli miehenkin mieleen. Saatiin poika, joten sekään nimi ei käyttöön tullut. Löytyikin sitten aivan meidän pojan näköinen nimi hänelle :)
 
Mä lapsena päätin että esikoislapsesta tulee Nea-Ilona Julia, kun kuvittelin et tietenkin ekana mulle tyttö tulis. No, eka lapsi oli poika, joten ei tullu sitten tuota nimeä, mut jos ois tyttö ollut niin olisi kyllä tullut. Toka lapsi onkin tyttö, mutta tuo nimi ei tuntunut enää oikealta sitten hänelle, kun jotenkin mielsin sen niin että se olisi kuulunut vaan esikoistytölle, jos sellainen olis tullut.. tytölle kyllä keksin sitten muuten kauniin ja hieman erikoisemman nimen :)
 
Takaisin
Top