Äitienpäiväviikon kirjoituskilpailu käynnistyy - voita ihana hemmottelupaketti!

Keskustelun 'Käynnissä olevat kilpailut' aloitti Uusperhesatu, 7 touko 2018.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | VAUfoorumin sovellus puhelimeen! | Top 100
 1. Uusperhesatu Tuttu foorumilla Administrator

  Mitä äitiys on opettanut sinulle? Osallistu äitienpäiväkilpailuun ja voita ihana hemmottelupaketti!

  Pue äitiyden opetukset sanoiksi ja osallistu kilpailuun – voit voittaa ihanan hemmottelupaketin täynnä ekologisia ihonhoitotuotteita!

  Näin osallistut kilpailuun:

  - Jos et vielä ole foorumin jäsen, voit käydä rekisteröitymässä ensin osoitteessa http://www.vau.fi/liity.

  - Kirjoita tarina teemalla “Mitä äitiys on opettanut minulle” ja lisää kirjoituksesi foorumille tähän ketjuun. Voit liittää tarinaan myös kuvia. Kirjoitusten maksimipituus on 2000 merkkiä.

  - Voittajatarina valitaan sen perusteella, kuinka hyvin äitiyden opit ja niiden merkitys
  kirjoittajalle välittyvät lukijalle. Sinun ei siis tarvitse olla ammattimainen sanataituri osallistuaksesi.

  - Voittajatarinan valitsee raati, joka muodostuu Vau.fi:n toimittajista ja foorumin ylläpitäjistä. Kun olemme löytäneet voittajan, otamme häneen yhteyttä sähköpostitse. Voit siis kirjoittaa tarinasi anonyymisti ilman nimeäsi tai osoitettasi sen yhteydessä.

  - Kilpailu päättyy sunnuntaina 27.5. klo 23. Voittaja julkistetaan maanantaina 11.6.

  Voittaja:

  Voittajakirjoitus julkaistaan nimimerkillä Vau.fi:n sivulla ja uutiskirjeessä, joten pääset jakamaan äitiytesi kohokohdan tuhansien kiinnostuneiden silmäparien kanssa!

  Palkinto:

  Voittaja saa huikean palkinnon, Rimita Green Oy:n hemmottelupaketin, johon kuuluvat seuraavat tuotteet (tiedot palkinnon toimittajalta):

  - RimitaGOLD-arganöljy: Lisäaineeton öljy kaikkeen ihonhoitoon, ihon öljyämiseen raskausarpien estämiseksi, jo tulleiden raskausarpien parantamiseen sekä ennen synnytystä välilihan voiteluun (parantaa elastisuutta ja ehkäisee repeämistä synnytyksessä).

  - RimitaTriple-kasvovoide: Suomalaista tyrniuutetta sisältävä syväkosteuttava luomulaatuinen kasvovoide.

  - RimitaTriple-pudistustuotteet (kasvojen puhdistusvaahto ja kasvovesi): Luonnollinen puhdistusvaahto, jossa hoitavina aineina suomalainen tyrniuute, siankärsämö ja piharatamo. Puhdistaa ihon kuivattamatta sitä. Kasvovesi täydentää puhdistuksen sekä virkistää ja kosteuttaa ihoa.

  - RimitaPrima-luomusaippua: Käsintehty saippua, joka puhdistaa ja hoitaa vartalon ihoa luonnollisesti ilman lisäaineita. Luomukasvatettu oliiviöljy hoitaa ja vahvistaa ihoa.

  - Elixirs Urgences -terapeuttinen öljy: Yhdistelmä bachin kukkatippoja ja aromaterapeuttisia öljyjä. Auttaa palautumaan luonnollisesti kipu- ja jännitystiloista.

  Rimita Green Oy%2c laadukasta luonnonkosmetiikkaa (2).jpg

  Palkinnon arvo on 101,40 €.

  Palkinnon vau.fi-foorumille sponsoroi yhteistyökumppanimme Rimita Green Oy, joka valmistaa ja myy ekologisia ihonhoitotuotteita. Tutustu Rimita Greeniin osoitteessa www.rimitagreen.com.

  Lisätietoja:

  Jos sinulla on kysyttävää kilpailuun liittyen, voit olla yhteydessä minuun yksityisviestillä tai sähköpostilla (satu.lithovius@sandviks.com).

  Toivomme, että saamme pian lukea erilaisia ja monipuolisia äitiyden oppeja!

  Onnea kilpailuun!


  Terveisin,

  Ylläpidon puolesta

  Satu Lithovius

  (Uusperhesatu)
  • Tykkää Tykkää x 1
 2. Kyfi123 Uusi käyttäjä

  Äitiys alkoi jo raskausaika, jolloin loin erilaisia mielikuvia lapsesta ja tulevasta arjestamme. Osa pysyi lapsen synnyttyä, osa ei toteutunut ja paljon uutta tuli mukana mitä ei osannut odottaa. Äidin rakkaus on asia mihin ei voi etukäteen varautua, se on suunnattoman suuri tunne. Äitiys on opettanut minulle ehdoitta rakastamista, pienen ihmisen tarpeiden etusijalle pistämistä. Äitiys on opettanut, että väsymykseen tottuu, mutta jos sinulla on kumppani niin anna vastuuta myös kumppanille. Anna jonkun hoitaa vauvaa kotona edes se neljätuntia ja nuku itse se aika. Se neljätuntia tuplaa itsensä takaisin, kun on virkeä äiti. Liikaa ei voi painottaa, keskustelkaa kumppanin kanssa heti ongelmakohdat tai mieltä painavat asiat, oikeesti! Me tehtiin virhe, eikä aluksi keskusteltu. Äitiys on opettanut minulle herkemmin keskustelun taidon, jonka kautta myös perheen mörökölli isästä on saatu kuorittua rakentavasti keskusteleva isä.

  Itse olen ollut aina tarkka siitä että kaikki asiat hoituvat ja hoidan ”väkisinkin” kaiken itse ja ”täydellisesti”, mutta äitiyden myötä olen oppinut pyytämään apua ja lopettanut suorittamisen. Äitiys on opettanut minulle, että tämä kaikki on loppupeleissä myös todella raadollista. Joka suunnalta arvostellaan, neuvotaan ja tarkkaillaan, sitä miten lapsesi hoidat. Jokainen voi lähteä loputtomaan lastenvaate kilpailuun, kenellä on hienoimmat ja kalleimmat vaatteet, kuka imettää kauiten lastaan, kuka pärjää ilman apua parhaiten. Onko siinä järkeä? Ei todellakaan, äidit älkää luoko paineita itsellenne, älkää kokeko muita äitejä uhkana vaan tukena. Teidän lapsenne tarvitsee vain äidin rakkauden, ehjät ja puhtaat vaatteet, ruokaa, vaipanvaihtoa, syliä, läheisyyttä ja ennen kaikkea teidän läsnäolonne. Unohtakaa hetkeksi puhelin, paineita luovat ihmiset, katsokaa lastanne ja sitä mitä olette saaneet aikaan. Äitiys on parasta kaikkine vaikeuksineen, mutta yhdessä me kaikki selviämme vaikeista asioista, mitä vielä äitiyden matkanvarralla eteen sattuu. Me ollaan jokainen just omanlaisina äiteinä parhaita meidän lapsille. <3
  • Tykkää Tykkää x 1
 3. Äippä x5 Addikti Toukomammat 2017

  Mitä äitiys on opettanut minulle... rauhoittumaan ja nauttimaan hetkestä! Olen koko pienen ikäni ollut tuuliviiri enkä ole osannut pysähtyä ja haistamaan kevät tuulta, huomaamaan maailman pienet ihmeet sammokon kudusta linnun lauluun! Kiitos lapsien kyltymättömät tiedon halun ja ihmeen uusia asioita kohtaan:) Tämä siis ennekuin esikoisemme syntyi 7 vuotta sitten... Lapsien saanti on paras asia mitä olen koskaan tehnyt ja suurin saavutukseni<3
  Äitiys on myös opettanut minulle myös pitkääkin pidempää pinnaa ja olen kehittänyt rautaiset hermot eikä pienet vastoinkäymiset enää juurikaan eloani hetkauta, siinä missä ennen olin heikkohermoinen niin nyt minua saa koetella huomattavasti pidempään enneku pelihousut repee:)
  Äitiys on elämän parhautta<3
  Kohta 6 äiti
  • Tykkää Tykkää x 1
 4. fjansku Peruskäyttäjä

  29356856_10215464809683988_6983300030803214336_n.jpg 30715740_10215684502656175_1642997656995233792_n.jpg Mitä äitiys on opettanut minulle.Ensimmäistä lasta odottaessani mieleni valtasi pelko,olenko minä tarpeeksi hyvä äiti ja osaanko hoitaa lastani hyvin.Kun ensimmäinen lapsi syntyi,minut valtasi suuri rakkauden tunne,niin suurta rakkautta en ole ikinä kokenut. Kun ensimmäistä lastani hoidin,kaikki tuntui sujuvan luonnostaan.Nyt minulla 4 lasta,jotka olen kasvattanut rakkaudellla ja pitänyt myös rajoja.Olen lapsille läsnä,kuuntelen.Jos surettaa,lapsen kanssa juttelemme kaikessa rauhassa ja käymme asioita läpi.Omaan äitiini ei ole yhteyksiä,koska hän ei välitä minusta ja ollessani lapsi,koin henkistä ja fyysistä väkivaltaa häneltä.Joskus sitä miettii,kuinka onnellinen olisin,jos minulla olisi välittävä äiti jonka kanssa voi elämää jakaa.Tukiverkkomme rakentuu meille rakkaista ihmisistä ja kaikenlisäksi minulla mahtava aviomies jonka kanssa tuemme toisiamme.Äitiys on kehittänyt minulle pitkän pinnan ja suuren joustavuuden erilaisissa asioissa.Jokainen äitienpäivä mietin,kuinka kiitollinen olen ihanista lapsista <3

  Jokainen äiti on hyvä äiti,vaikka ei kaikki menekkään oppikirjojen mukaan.Tämää koskee mm.imettämistä,onko synnyttänyt sektiolla vai alateitse,käyttääkö kestovaippoja,pukeeko lapsensa merkkivaatteisiin... :)
  • Tykkää Tykkää x 1
  Last edited: 10 touko 2018

Jaa tämä sivu