Noi tilamaidosta tehdyt leivonnaiset kuulostaa kyllä hyviltä KresiKät :b Onko niissä silti joku riski vaikka ovat paistettuja?? Kun luulisi että ois sama juttu kuin pastöroimattomissa juustoissakin, että ruuan valmistukseen saa käyttää.... Kun 70c listeria ainakin kuolee. Ja millier pastöroimattomasta maidosta tedyt juustot kiellettyjä. Muutenkin kaikissa tuore- home-, feta- juustoissa listeria voi lisääntyä jos niihin sitä tuotannossa päässyt. Ja eikö mozzarellakin ole kiellettyjä? Kovat kypsät juustot kuten kermajuustot, Edamit ym on sallittuja. Sulatejuusto(kuten Koskenlaskija) mun mielestä tehdään sulattamalla kovia juustoja, eli ois siis sallittu? Osa juustoista taas kuten Valion Viola tuorejuusto taas on kai sellaisia että Valio ilmoittanut ettei siinä olisi listeria riskiä.... Halloumista en tiedä. Syön sen aina paistettuna, joten en oo selvittänyt. Kaikkia juustojahan saa syödä +70c! Eikö leipäjuustokin ole muuten kypsä juusto, eli saisi syödä??