Viimeisin hankintasi vauvallesi?

Keskustelun 'Kesäkuiset 2021' aloitti Vargynja, 25 syys 2020.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. mangoes Oman äänensä löytänyt

  Itsellä on kans tosi minimalistinen elämäntapa, ja aion harkita kaikki hankinnat kun en halua ylimääräistä ja turhaa kampetta. Aion ehdottomasti ottaa äitiys pakkauksen, koska on ensimmäinen lapsi kyseessä ja ei sellaisia läheisiä keneltä saisi heidän lasten tavaroita.
  • Tykkään Tykkään x 1
 2. pronssi Kommentoinnin ninja Joulukuiset 2021 Maalismammat 2017

  Mää en ota äitiyspakkausta, sillä esikoisen pakkauksesta on kaikki vielä tallessa. Vaatteet oli pakkauksessa niin isoja, että niistä ei ollut alussa mitään apua ja siinä vaiheessa, kun niitä tarvitsi, oli jo ostanut muuta.

  Muutenkin hankin varmaan vasta lähempänä synnytystä tai sen jälkeen tarpeeseen.
 3. Mami' Keskustelujen kuninkuusravaaja Kesäkuiset 2021 Huhtimammat 2016 Tammimammat 2017

  Mä otan pakkauksen, must saadaan tää viä mikä nyt on mut tää on kyl super ihana et ei haittaa :)
 4. Siena Näppärä viestien naputtelija Kesäkuiset 2021

  En ole vielä hankkinut mitään vauvalle, yritetään myös kartoittaa etukäteen mitkä olisi niitä oleellisimpia juttuja, ettei tulisi paljon hutihankintoja. Äitiyspakkauksen haluan kyllä. :)
  • Tykkään Tykkään x 1
 5. Häivähdys Sanaisen arkkunsa ammentaja Kesäkuiset 2021 Syysmammat 2018

  Minä otin esikoisesta äitiyspakkauksen mutta toisesta en enää. En ota varmastikaan tästä kolmannestakaan. Kaikkea vaatetta on niin paljon jo entuudestaan, että käyttämättä jäisi iso osa.
  • Tykkään Tykkään x 1
 6. Hemppa87 Piirimestaruustason postaaja Kesäkuiset 2021 Maaliskuun äidit 2019

  Esikoisesta otin pakkauksen, toisesta otettiin rahana ja todennäköisesti tästä kolmannestakin rahana kun on paljon vaatetta tallessa. En koe tarpeelliseksi omistaa kolmea makuupussia, villahaalaria, vanupukua ja toppahaalaria. Noita äp vaatteita yms saa usein ilmaisella tai pikkurahalla ostettua kirpparilta.
  • Tykkään Tykkään x 1
 7. Perhonen123 Asioista perillä oleva Kesäkuiset 2021 Marrasmammat 2018

  Mä en just esikoiselle ottanut ku huomasin saman. Meillä oli saatuna paljon valmiiksi ja sit ostin just ku sai edullisesti mitä puuttui kirppikseltä..
 8. Perhonen123 Asioista perillä oleva Kesäkuiset 2021 Marrasmammat 2018

  Otetaan varmasti rahana nyt myös. Esikoiseltä jää paljon, et muutamia juttuja viisastuneena tulee ostettua..
 9. Vivianna Silmät suurina ihmettelijä

  Ensimmäinen lapsi tulossa, mitään ei oo vielä hankittuna. Nyt menossa 6+4.

  Äitiyspakkaus on tarkoitus ottaa.

  En oikein tiedä koska uskaltais jotain hankkia, ehkä ultran jälkeen? Meillä on tulossa muuttokin 2-3 kk ennen laskettua aikaa, hankinnat on varmaankin aikomus tehdä sen jälkeen.

  En usko että juurikaan saadaan mitään keltään, mutta eiköhän kaikki järjesty. :happy:
 10. DogutaS Jostain jotain jo tietävä Elokuiset 2022

  Itekki toivon että pääsen muuttamaan vielä ennen laskettua aikaa.
  Aion tilata äitiyspakkauksen, koska kyseessä itselle esikoinen. Mahdollisimman vähällä aion päästä, vauva kasvaa kuitenkin nopeasti.
  Jotain vaunujen aloitussettiä oon katellu, että missä hinnoissa liikkuu ja millasia on tarjolla. Mutta nekin varmaan sitten ens vuoden puolella.. vielä ei oo mitään tullut hankittua, mutta ajattelin neuloa pipon, sukat ja tumput. Lisäks oon virkkaillu vaunupeitto
 11. Nannan90 Jostain jotain jo tietävä

  Pinnasänkyä lukuunottamatta ois kaikki hankittava. Erottiin lasten isän kanssa kun kuopus oli 1v.
  Tuli vaihe että pakko päästä eroon kaikesta turhasta roinasta ja vaikka tiesin et haluun lisää lapsia ni en halunnu säästää mitään, jos en löydäkkään miestä kenen kaa lapsia haluisin lisää. Tässä sitä ollaan.
  Yhtään ei kyllä harmita et hävitin kaiken.
  Miehelle tää on ensimmäinen, saadaan yhdessä katella ja hommata tarvittava. :love017

  Ja eipähän tuo mitään ikäviä muistoja exästä mulle mielee näissä raskaushuuruissa :grin
 12. Poison Ivy Sanaisen arkkunsa ammentaja Kesäkuiset 2021 Kesämammat 2017

  Me otettiin ekasta lapsesta rahana ihan siitä syystä, että sillä rahalla saa kirpparilta hyväkuntoisia vauvanvaatteita niin paljon isomman kasan. Ja ei tarvittu kolmatta peittoa ja neljättä makuupussia. Yhden makuupussin olin ostanut kirpparilta, ja sen jälkeen mun äiti löysi jostain kätköistään mun ja mun nuorimman siskon vanhat makuupussit ja sen nuorimman peitot.

  Nyt meillä on esikoisen jäljiltä melkein kaikki tallessa, joten todellakin otetaan taas rahana. Turvakaukalo pitää ostaa autoon ja korjauttaa vaunujen jarru. Ja vaippoja tarvii myös, niitä ajattelin ainakin jonkun verran ommella itse.
  • Tykkään Tykkään x 1
 13. Karkki2021 Sanaisen arkkunsa ammentaja Kesäkuiset 2021

  Vielä en ole mitään uskaltanut ostaa, kun ei meinaa todeksi uskoa ennen tuota ultraa että onko siellä elämää. Äitiyspakkaus ehdottomasti otetaan :)
  • Tykkään Tykkään x 1
 14. Kinla Silmät suurina ihmettelijä

  Mä en nyt ole ostanut mitään. Lankavarastot on suht suuret, niistä tein jo vajaa 1,5v sitten, kun hommaa alettiin yrittämään, makuupussin. Tosin, senkin neuloin uudelleen nyt syksyllä, kun löysin pussin pääväriä enemmän, ja sain pussista vain kaksi värisen. Tässä kohdassa kun uudelleen sitä neuloin, olin jo raskaana, mutten sitä tiennyt. Ja tällä hetkellä on puikoilla villahaalari, toivottavasti sen kokoinen, että ensi talvena menee päälle.

  Mitään muuta en ole ajatellut vielä hankkia, ehkä samoin sitten kun äitiyspakkauksen saa, niin samoihin aikoihin alan muuta hommammaan. Siihen asti saa vain puikot heilua ja tyhjentää lankavarastoja.
  • Tykkään Tykkään x 1
 15. soutaja Oman äänensä löytänyt

  Tuleva isoäiti hössöttää jo ja se suotakoon hänelle ensimmäisen lapsen lapsen kohdalla. Vaatteita on jo vähän, lakanat pinnasänkyyn ( tosin pinnasänkyä ei ole vielä) kastemekonkin jo ehti hankkia. Vaunut saatiin kaverilta samoin toppamakuupussi. Osalla kavereita on jo lapsia joten huutelevat innokkaana että älkää ostako mitään että täältä saa.
 16. Sofia. Näppärä viestien naputtelija Kesäkuiset 2021

  Me ei olla ostettu vielä mitään. Mies haluaa odottaa rakenneultraan ennen kaikkia hankintoja. Rakenneultran jälkeen myös kerrotaan vasta kavereillekin. Otetaan ehdottomasti äitiyspakkaus. Tämä on meidän esikoinen ja meillä ei ole yhtään mitään vauvatarvikkeita valmiina. Tarkoitus olisi hankkia lähes kaikki käytettynä, toivottavasti onnistuu! :) Onko täällä vielä muita tällaisia "myöhässä" tarvikkeita ostavia?
 17. Nöpön Puuhakas puhuja Kesäkuiset 2021

  Meillä myös esikoinen tulossa, eikä siis juuri mitään löydy ennestään. Odotellaan myös tuonne rakenneultraan, ennenkuin sen suuremmin ruvetaan hankintoja tekemään.:)
  • Tykkään Tykkään x 1
 18. Poison Ivy Sanaisen arkkunsa ammentaja Kesäkuiset 2021 Kesämammat 2017

  Mekin ostettiin esikoiselle oikeastaan kaikki rakenneultran jälkeen, pari vaatetta saatettiin ostaa kirpparilta sitä ennen. Tälle toisellekaan ei olla vielä hankittu mitään, varmaan sitten joskus keväämmällä ne vähät mitä tarvii.
  Käytettynä saa kyllä hankittua suurinpiirtein kaiken. Mun kokemuksen mukaan kirpparit ovat pullollaan hyväkuntoisia vauvanvaatteita ja muita tarvikkeita. Samoin nettikirppikset. Sen takia me ei esikoisellekaan otettu äitiyspakkausta.
  • Tykkään Tykkään x 2
 19. Sofia. Näppärä viestien naputtelija Kesäkuiset 2021

  Katselinkin nyt noita nettikirppiksiä ja on kyllä tosiaan todella edullisesti vaatepaketteja myynnissä :)
  • Tykkään Tykkään x 1
 20. Puukiipijä Hyväntuulinen höpöttäjä Kesäkuiset 2021

  Juuri pesen vauvanvaatteita varastosta jälleen käyttöön. Pian selviää tarvitseeko jotain vaatetta vielä hankkia. Kirppareilta olen ostanut muutaman vaatteen. Mitään muuta en vielä, vaikka pesänrakennusvietti on valtava.

  Pyrin ostamaan vain tarpeellisen ja välttämään turhaa vaatetta ja tavaraa. Ostan melkein kaiken käytettynä.
  • Tykkään Tykkään x 1