Vauvojen nukutus ja nukkuminen

Keskustelun 'Laskettu aika heinäkuussa 2015' aloitti Aiarana, 4 elo 2015.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. alicee Sukkela juttelija Heinäkuunmammat 2015

  Meilläkin on aina vessakaveri...
 2. SeToinen Seurustelun sensei Heinäkuunmammat 2015 Toukomammat 2017

  Onkohan meillä rivat jotenki ylhäällä sit ku ei neiti yletä vielä niihin :eek: :grin vessakaveri täältäkin löytyy, lähinnä siksi koska se huuto on jäätävä jos jää ulkopuolelle ja ollaan aika paljon keskenään kotona ni ovi on auki :D sit ku mies on kotona ni ilmotan isoon ääneen ku meen vessaan koska sillon suljen kyllä mielelläni oven:grin
 3. Yomanda Luottohahmo langoilla Heinäkuunmammat 2015

  Ei meilläkään ylletä viel kahvoihin
 4. Tirppa81 Piirimestaruustason postaaja Heinäkuunmammat 2015

  Ei meilläkään ylletä oven kahvoihin vielä. Valot saa sammutettua, mutta ei vielä laitettua päälle :)
  Niin, ja edelleen nukkuu pinnasängyssä vanhempien huoneessa (kun ei toistaiseksi muualle mahdu).
 5. Lyydia Asioista perillä oleva Heinäkuunmammat 2015 Tammimammat 2018

  Meillä yletetään kahvoihin. Ei olla löydetty yläkertaan rappuihin sopivaa turvaporttia, niin ollaan jouduttu kääntämään lapsen huoneen ovenkahva ylös päin, turvallisuussyistä.
 6. SeToinen Seurustelun sensei Heinäkuunmammat 2015 Toukomammat 2017

  Ainii, kyllähän toi taapero yletty ulko-oveen :D nyt meillä ei oo ulko-ovessa kahvaa ollenkaan :grin
  • Tykkään Tykkään x 1
 7. SeToinen Seurustelun sensei Heinäkuunmammat 2015 Toukomammat 2017

  Eka yö omassa huoneessa meni aivan kympin arvosesti! Tänään päikkärit ei sit onnistunu kumminkaan.. päädyttiin ratkasuun että ovet on kiinni mutta itkuhälytin käytössä. Heräsin ainaki 4 kertaa yöllä ku neiti tyyliin käänsi kylkeä ja aamulla sit isiukko oli heti avaamassa ovea kun kuuli että neiti on oven takana (pomppasin itekki salamana sängystä ku en tienny mitämissämillon.. :D) 20 yli 7.

  Nuo yöheräilyt verotti meikäläistä jo kiitettävästi, nukuin yli tunnin päiväunet ja taas oli mitämissämillon -pöhnä päällä :laughing002
 8. Aiarana Sanaisen arkkunsa ammentaja

  Meillä kyllä pojan ääni kantaa alakerrasta yläkertaan ilman itkuhälytintä ja herättää kun tarve on :D on nukkunut jo puolivuotiaasta lähtien omassa huoneessa. Lastensänky odottaa vielä nukkujaa, ei tunnu haluavan siihen niin kauan kun pinnasänky vielä on huoneessa vaihtoehtona.

  Onko kenelläkään päiväkodin aloitus vaikuttanut negatiivisesti nukkumiseen? Meillä ois parin kuukauden päästä päiväkodin aloitus edessä ja vähän jännittää.
 9. SeToinen Seurustelun sensei Heinäkuunmammat 2015 Toukomammat 2017

  Aiarana pk ei tuonu levottomia öitä meille, toki muksu oli niin "yliaktivoitu" pk-päivien jälkeen että oli kiukkuherkkä ja väsyny. Meillä vain max. 8pv /kk hoitovuoroja , uskon että jos ois käyny enemmän ni ois saattanu tulla uniinki asti (jos oli vaikka 3pv putki hoidossa ni kyllä oli väsyny ja kiukkunen muksu!)

  Meillä jää pinnikseen kans paljon helpommin nukkumaan mutta pitäis saada pinnis seuraavalle yösijaks tässä ~8vkon sisään ni .. :D