Vauvan liikkeet

Keskustelun 'Joulukuiset 2020' aloitti Tyttö80, 3 heinä 2020.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Tyttö80 Silmät suurina ihmettelijä

  Aloitetaan ketju millä rv tunnet ensimmäisen kerran vauvasi liikkeet ja kommentoi myös oletko ensisynnyttäjä
 2. Carla Sanaisen arkkunsa ammentaja Jouluäidit 2020

  Odotan ensimmäistä. Tunsin ensimmäiset liikkeet jo vrk 12+4 ja sitten satunnaisesti tähän päivään asti. Kovasti odotan että alkaa tuntua kunnolla.
  Olen aika kehotietoinen joten vaikka on ensimmäinen lapsi, niin en osannut tuota tunnetta yhdistää mihinkään muuhun aiemmin kokemaani.
  • Tykkään Tykkään x 3
 3. Elina_xxx Hyväntuulinen höpöttäjä Jouluäidit 2020

  Olen tuntenut kaikissa tosi aikaisin, ekassa rv 13 ja tokassa ja nyt kolmannessa n. rv 12. Toki alussa nyt ei voi olla satavarma onko liikkeitä, mutta koko ajan on tuosta tuntemukset lisääntyneet ja voimistuneet. Tokassa myös käytin doppleria jo noilla viikoilla ja tunsin potkun samalla kun se kuului dopplerissa :) nyt tässä raskaudessa istukka edessä mutta sekään ei hämmentävästi tunnu vaikuttavan, nyt viikko 16 ja tuntuu jo ihan selvästi ja päivittäin.
  • Tykkään Tykkään x 2
 4. tiuhtimus Seurustelun sensei Jouluäidit 2020 Marraskuunmammat 2015 Lokamammat 2017

  Kolmas tulossa ja ekat hennot kuplinnat tuntui joskus rv13 jälkeen.
  • Tykkään Tykkään x 2
 5. Miitu Keskustelujen kuninkuusravaaja Jouluäidit 2020 Marraskuunmammat 2015 Lokamammat 2017

  Kolmatta odotan ja aloin tuntea jo rv 12 hentoisia liikkeitä. (Aiemmin ne olivat sellaista pulputusta/kuplintaa) Nyt rv 15 meneillään ja masussa on potkuteltu jo useampi viikko. :Heartred

  Esikoisesta aloin tuntea liikkeitä kunnolla rv 16-18 ja kakkosesta rv 14.
  • Tykkään Tykkään x 1
 6. Madelein Näppärä viestien naputtelija Jouluäidit 2020

  Ekassa raskaudessa tunsin liikkeen 14+ jotain, toisessa ja kolmannessa vasta rv 20 tiennoilla kunnolla, kun istukka oli etuseinässä. Nyt rv 13+2 eteenpäin hentoa tökkäyksiä ja nyt (menkoista laskettuna) rv 14+1 alan olla jo aika varma, että ne liikkeitä on :Heartred
  Np-ultrassa toki vauvan mitatiin olevan 3 päivää isompi joten se tarkoittaisi sitä, että ekat liikkeet tuntu 13+5 ja nyt olis 14+4. Ei toki sinänsä joku 3 päivää tee asiassa ehkä eteen tai taakse.
  • Tykkään Tykkään x 1
 7. Miitu Keskustelujen kuninkuusravaaja Jouluäidit 2020 Marraskuunmammat 2015 Lokamammat 2017

  Samoilla päivillä oltaisiin np ultran mukaan,
  täälläkin 14+4 tänään! :)
  • Tykkään Tykkään x 1
 8. Tyttö80 Silmät suurina ihmettelijä

  Vieläkään ei mitään tunnu täällä 18+3
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 9. Felia Puuhakas puhuja Jouluäidit 2020

  Täällä toinen tulossa ja mä aloin tuntea jotain viikolla 16+, mutta varma olin vasta vko 17 jälkeen eli ihan samaan aikaan kuin ekastakin. Nyt mulla tosin on istukka edessä, ekan kanssa se oli takana.
 10. Miitu Keskustelujen kuninkuusravaaja Jouluäidit 2020 Marraskuunmammat 2015 Lokamammat 2017

  Musta tuntuu etten enää oikein tunne liikkeitä, kun tuo istukka nyt tuossa edessä. Vaimentaa ihan hurjasti. Aika jännä että se tällee yht äkkiä tuohon tupsahti.
  Kuitenkin elossa siellä kait ollaan kun sykkeet kuuluu ja ajoittain jtn pientä hipsutusta tuntuu jossain sisuksissa.

  Oli kyllä lääkärinkin vaikea saada sykkeitä kuuluviin, eikä oikein saanutkaan, paitsi sen istukan viuhdonnan takaa. Sekin vähän harmitti. :sad001
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 11. Bimbelibom Puuhakas puhuja Jouluäidit 2020 Tammikuunmammat 2016

  Joskus 16.raskausviikon aikoihin alkoi tuntumaan. Ja tämä yksilö ei potki: Se myllää ja painii virtsarakon kanssa. Siltä se ainakin tuntuu. Ei ole sellaisia söpöjä pieniä hipaisuja, vaan tuntuu että koko kohtu muljuaa, kun kaveri pistää hösseliksi ja aika usein sen jälkeen onkin vessahätä. Esikoisesta istukka oli edessä, joten vastaavaa en silloin tuntenut yhtä selvästi enkä todellakaan näin aikaisessa vaiheessa.
 12. Tin_ti Sanaisen arkkunsa ammentaja Jouluäidit 2020

  Ekoja hipsuja tuntui Rv 11-12 mut koska istukka edessä ilmeisesti miullakin, nii mitään hirmusii ei tunnu jos ei selkään tai kylkeen tule potkuja.. Nyt 17-18viikoilla jotain selvempii tuntemuksia, mutta tosi rauhallista on verraten kahteen edelliseen. Paineentunnetta ja mylläämistä tunnen ajoittain kyllä, et sillon varmaan jotain touhutaan, tuleva isoveli aina toivottelee vauvalle hyviä uinteja :grin. Tai sit tää on vaan tosi rauhallinen vauva, mutta eiköhän niitä ala kohta enempi tuntumaan kun puoliväli lähestyy :Heartred
  • Tykkään Tykkään x 4
 13. Barriss Silmät suurina ihmettelijä

  Nyt menossa rv 18+2 ja tänään vasta ekan kerran tunsin niin selvän ”kuperkeikan”, että uskon sen olleen vauveli. :happy: Kuukauden ajan oon nyt masun tuntemuksia tunnustellut, mut mahdoton sanoo mistä ovat kuplinnat milloinkin johtuneet... Nyt kun tietää vähän, miltä ja missä kohtaa ne liikkeet tuntuu, ehkä parisen viikkoa jo ollut mahd. vauvan mylläämistä havaittavissa. Ensimmäinen siis tulossa! :shy:
  • Tykkään Tykkään x 2
 14. Pumpuliina Kommentoinnin ninja Jouluäidit 2020

  Mulle kävi ekan kanssa noin että sitten kun jotain selkeää tunsin niin tajusin että vaimeampia oli tuntunut jo kauan!
  On varmaan ihanaa nyt kun olet tuntenut liikkeitä:happy:
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 15. Barriss Silmät suurina ihmettelijä

  Todellakin, nyt vasta lamppu sytty päässä että se vauvelihan myllää siellä ihan tosissaan heti kun ite hetkeksi pysähtyy! :love017 On tässä raskauden aikana toisaalta ollutkin suolisto niin sekasin, että ei ihme vaikka luulin sen myllerryksen johtuvan ihan muusta... :laughing001
 16. Joulumansikka Jostain jotain jo tietävä

  N. rv 16-17 satunnaisesti pientä muljaamista. Nyt vko 18+0 ja kunnon liikkeitä usean kerran päivässä. Aiemmissa raskauksissa istukka on ollut etuseinässä, enkä ole missään vaiheessa tuntenut liikkeitä niin hyvin mitä tässä raskaudessa.
 17. Miitu Keskustelujen kuninkuusravaaja Jouluäidit 2020 Marraskuunmammat 2015 Lokamammat 2017

  Tänään rv 18+3 ja nyt pari päivää tuntunut liikkeitä jo ihan kunnolla. :love017
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 18. Carolinah Näppärä viestien naputtelija

  Mä tunsin taas tosi myöhään vaikka oli toinen raskaus jo...