Vauvan liikkeet

Keskustelun 'Laskettu aika lokakuussa 2016' aloitti isla80, 1 huhti 2016.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Simpsakka Näppärä viestien naputtelija

  Täällä myös poika myllää erittäin aktiivisesti vielä ja ei ole varmaan vieläkään kiinnittyny (viime viikolla neuvolassa ei ollut) nyt 39+5.. Välillä jo ajattelee että kuihan pitkälle synnytys menee kun tuntuu ettei mitään "oireita" ole :|
 2. Tema Kommentoinnin ninja Lokamammat 2016

  Eipä siitä synnytyksestä välttämättä mitään ennakko-oireita tuu. Ei sulla, Simpsakka, kovin pitkään voi enää mennä. Kyllä sieltä pian tullaan, tavalla tai toisella. :)
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 4
  • Tykkään Tykkään x 1
 3. Kyfi1583140 Puuhakas puhuja

  Neuvolassa sanottiin että meillä "roikutaan tosi alhaalla"' :D rv 38+4
  • Tykkään Tykkään x 2
 4. Tilkku77 Näppärä viestien naputtelija

  Täällä sama tilanne, vauva on käytännössä haarojen välissä, erittäin alhaalla. Eikä alemmas enempää pääse, ennenkuin synnytys alkaa :D
  • Tykkään Tykkään x 3
 5. Beisla Varmaotteinen viestittelijä Maalisäidit 2020 Lokamammat 2016

  Mulla todettiin viime viikolla ultralla rt. Hikka tuntuu tosi alhaalla. Ihmettelen kyllä välillä voiko vauva tosiaan olla rt kun potkut tuntuu välillä milloin missäkin, myös keskellä vatsaa. Pää alaspäin kyllä varmasti on. Kovasti liikkuu vielä ja kääntää kylkeään.

  Välillä mietin kyllä, mitenköhän vaikuttaa pieneen kun ison liikkeen tuntuessa päästän usein hämmästyneen huudahduksen. :grin En osaa yhtään leperrellä vatsalleni, mutta välillä kyllä tsemppaan vauvaa: "hyvin menee siellä, hyvin potkittu!"
  • Tykkään Tykkään x 1
 6. Connie Sanaisen arkkunsa ammentaja Lokamammat 2016

  Mä ähkin ja puhisen kun vesseli oikein punkee menemään tuolla masussa. :) Mies sitten aina komentaa poikaa olemaan kuusaamatta mua. :) viime yönä poika piti mua hereillä möngertäessään. Aika vilpertti sieltä tuntuu olevan tulossa. :)
  • Tykkään Tykkään x 1
 7. Christalli Sukkela juttelija Lokamammat 2016

  Oon huomannut et potkuja tulee joskus samassa yhteydessä kun vaikka masu murisee. Pelästyyköhän pikkuinen sitä ääntä jotenkin ja sit liikahtaa. :D
 8. PikkuPapunen Näppärä viestien naputtelija

  Mulla alkaa mahassa liikehdintä heti kun alan pesemään hampaita sähköhammasharjalla. Oon miettinyt, et kuuluukohan se ääni jotenkin paremmin sisäpuolelle. :grin
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 2
  • Tykkään Tykkään x 1
 9. Nittah86 Kommentoinnin ninja Heinäkuun äidit 2019 Lokamammat 2016

  Täällä vauva intoutuu aina liikkumaan, kun lauleskelen hänelle usein laulamiani tuutulauluja.. siis laulan niitä keskellä päivää, kun olen yksin. :p Radion ym. tahtiin kyllä laulan miehenkin kuullen, mutta ihan hiljaisuudessa tuntuu vielä höpsöltä laulaa hänen kuullen lastenlauluja, kun ei ole vauva vielä pois masusta... Tehtiin elokuussa pientä lattiaremppaa meidän talossa, niin huomas vauvan säpsyvän vasaran lyönnin ym. kovia, yllättäviä ääniä.
  • Tykkään Tykkään x 3
 10. Kyfi1583140 Puuhakas puhuja

  Huhhuh miten raivokkaasti on pyöritty täällä koko illan! Ei pahemmin paikoilla olla pysytty!!
 11. Miä123 Satasella mukana keskusteluissa

  Nittah, mitä tuutulauluja sä laulat? Haluaisin itsekin "opettaa" lapselle jotain tuttua sävelmää ennen syntymää, mutta jotenkin on tuntunut tyhmältä laulaa niitä omalle vatsalle. :/ Enkä ole sitten ottanut edes selvää mahdollisista tuutulauluista.
 12. Nittah86 Kommentoinnin ninja Heinäkuun äidit 2019 Lokamammat 2016

  Miä: Hyvin hiljaa, Sininen uni ja unihiekkaa -lauluja pääasiassa olen hyräillyt ja laulanut.. Hyräilen usein myös lemppari joululaulujani... :joyful: Kyllähän sitä voi jo jouluun alkaa valmistautua, kun lokakuun puolella ollaan.. :wink
  • Tykkään Tykkään x 5
 13. blackpanther82 Näppärä viestien naputtelija

  Mä oon kyllä laulellut vasta vauvalle aina :) Mut lemppareita: sininen uni, lapinäidin kehtolaulu, peikkoäidin kehtolaulu, piipii pikkuinen lintu... ihme ja kumma.. Ainakin nämä :)
  • Tykkään Tykkään x 3
 14. •Napu• Kommentoinnin ninja Lokamammat 2016

  Laulelen ja hyräilen ja kuuntelen musiikkia, jonka tahdissa lallattelen. Mut en varsinaisesti mahalleni. Muutama kerran oon laulanut koiralle, siinähän se saa vauvakin samalla osansa. Ja harrastan kuorolaulua, joten kyllä tuo musiikkia kuulee. Mutta ei välttämättä ole tottunut mihinkään tiettyyn biisiin.
  • Tykkään Tykkään x 3
 15. Regan Näppärä viestien naputtelija

  Kuuntelin Youtubesta noita listaamianne lauluja, en pysty laulamaan mukana kun itkettää..
  • Tykkään Tykkään x 1
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 16. Blommai Jostain jotain jo tietävä

  Mulla sama juttu. Yritin laulaa viimeisillä viikoilla, mutta ei siitä mitään tullut, kun itketti ja nyt synnytyksen jälkeen vasta itkettääkin. Ei surusta, mutta tunteet on pinnassa. Yön Ihmisen poika saa kuunneltuna/luettuna ihan täyden vesiputouksen aikaan.
 17. Beisla Varmaotteinen viestittelijä Maalisäidit 2020 Lokamammat 2016

  Mäkin välillä laulelen itsekseni, mutta mitään tiettyä esim. kehtolaulua en ole opettanut. Välillä laulan kyllä myös lastenlauluja, mutta en koe luontevaksi vaikka laulaa masulle joka ilta.
 18. Kyfi1583140 Puuhakas puhuja

  Mä laulan aina autossa ja kotona radion kaa kilpaa mut en kyllä mitään lastenlauluja :D se tuntuu jotenkin hölmöltä :D Nii ja karaokee baarissa :DD Et kyllä tästä musikaalinen tulee :p
  • Tykkään Tykkään x 1
 19. Nittah86 Kommentoinnin ninja Heinäkuun äidit 2019 Lokamammat 2016

  Musiikki on kyllä tärkeä osa jokaista päivääni. Itselle lastenlaulutkin luontevia, kun työkseni niitä kahdeksatta vuotta laulanut (työ päiväkodissa, en ole laulaja ammatiltani. :joyful: ) - mutta voin uskoa, ettei ole kaikille luonnollista niitä laulaa. Ja kyllä mäkin välillä joudun kyyneleitä pyyhkimään liikutukselta, etenkin hyvin hiljaa -laulun melodia jostain syystä herkistää.. Mut pääasia kai se musiikissa on, että äiti nauttii niin varmasti vauvakin sen aistii ja tottuupahan jo kohdussa musiikkihetkiin, oli kyse sitten mistä tahansa musiikista! :)
 20. Emi00 Näppärä viestien naputtelija

  Täällä vauva ollut tosi vilkkaalla päällä nyt eilisestä asti. Illalla tuntu et puskee läpi ihan kohta läpi tuolta ja vihlo hirveesti kohdunsuulle. Monelta kuullu että vauva saattaa olla just ennen synnytystä tosi aktiivinen mut saapa nähä..jotku taas kyllä sanoo että vauva ollut paljon hiljaisempi..tiiä sitten :eek: