Valmistautuminen synnytykseen

Keskustelun 'Laskettu aika syyskuussa 2010' aloitti Thilduska, 27 maalis 2010.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Thilduska Tuttu foorumilla

  Tulipa mieleen, että kaipaan kovasti tietoa, kun ensimmäistä kertaa tässä tilanteessa olen.

  Tuolla Pulinoissa on ollut jo muutama linkki hyville sivuille, joista on löytynyt ohjeita siihen kuinka valmistautua synnytykseen.

  Koin hyödyllisenä Maya_L:n laittaman linkin Bebesinfo.fi sivuille ( http://www.bebesinfo.fi/sivu.php?artikkeli_id=110 ) ja Mamma76:n linkin joogaohjeisiin ( http://www.vauva.fi/artikkeli/raskaus_ja_synnytys/614/joogaa_odottajalle ).

  Kertättäisiinkö tähän topiciin linkit ja vinkit yhteen paikkaan, niin eivät häviä tuonne meidän valtavan puhetulvan keskelle[:D] ja niihin on helppo palata tarvittaessa?

  Siis mitä kannattaa huomioida ennen synnytystä, mitä pitää tehdä ja missä vaiheessa on järkevä tehdä. Ehkä sitten myöhemmin myös sen sairaalakassin sisältöä ja muuta. Kaikkea tietoa siis, mikä matkan varrella mukaan tarttuu, sekä tietenkin vinkkejä teiltä kokeneemmilta toivotaan[:)].
 2. PojanÄiti Tuttu foorumilla

  tässä yksi kaiken kattava linkki. on jonkun tietyn sairaalan joten jotkut asiat siis eivät päde joka sairaalassa, mutta tuolta löytyi paljonkin asiaa koko touhusta ja sen kulusta.

  http://www.pkssk.fi/syn/synnytys1.htm
 3. kattynen Aloittelija

  No taidan olla kokenut jo kun neljättä odotan, tietty edellisestä kerrasta on tulee jo 9 vuotta=) Silloin aiemmilla kerroilla olin kyl ihan pentu itekkin mut nyt kaikki mennee varmaan samoin ku silloinkin, mä oon aina hyvissä ajoin laittanu vehkeet valmiiksi, ja sairaalaan oon mukaan ottanu vain vaatteet vauvalle=)

  Hankkimisia ei oo paljon ollu, pinnasänky, hoitopöytä, turvaistuin ja vaunut=) vaatteet on tallessa edellisiltä=) noista puuttuu nyt vaunut ja turvaistuin, koska pinnasänky on tallessa, kun uuden patjan vaan ostaa, ja oitopöytä myös on tallessa. Vielä en tiedä ostanko itkuhälyttimiä ku kolme kissaa kuitenkin on ja ulkona käyvät ni ei varmaan tuu jätettyä paljoa yksinään ulos, mutta saatan vielä mieleni muuttaa.


  Mut mitään pullon lämmittimiä tms. mielestäni turhuuksia en hanki nytkään, en myöskään tutteja tai pulloja, vastikkeita, yms. mikä saattaa olla turhaa ja jäädä käyttämättä, kaupat on niin paljon auki että niitä saa sit jos tarttee...vaippoja tietty hankin...

  Synnytykseen en oo mitenkään erityisesti valmistautunut milloinkaan, mut oon ajatellut että kun ajattelin silloin että tästä vielä selviän, ja tämä menee vaan pahemmaksi, mutta vielä selviää hyvin, nii koko synnytyts meni ihan ilman puudutuksia (joka kerta) ekassa aquarakkulat ja petidinpiikki, toisessa ja kolmannessa petidin ja kolmannessa lisäksi ilokaasu (ei ollut mulle hyvä kylläkään) ja jälkeenpäin ajatellen todella helpot ja hyvät synnytykset oli=) Suihku on kans ihana, paljon lämmintä vettä=)

Jaa tämä sivu