Vakuutus

Vipu

Näppärä viestien naputtelija
Heinämammat 2014
Meillä on autot ja kodin vakuutukset lähitapiolasta ja sieltä saatiin hyvään hintaan (jota en nyt muista :)) myös vauvalle vakuutukset. Vuodessa omavastuu taisi olla alle satasen ja kaikki korvatulehdukset ja muut kattaa.
 

iloja

Asioista perillä oleva
Heinämammat 2014
meillä kans tuolla lähitapiolassa vaan oon kyllä niin täynnä niitä kun saa tuon tytön erbin pareesin takia niiden kans taistella.
 

Kirsikka

Sanavalmis juttuseppä
Heinämammat 2014
Me ei saatu vauvalle vakuutusta mistään vakuutusyhtiöstä. Olisi pitånyt silloin raskausaikana ottaa. Pienipainoisuus syntyessä, alhaiset Apgarin pisteet ja tehohoito olivat esteenä. Nyt olisi vakuutukselle olut jo käyttöä kun on allergiaepäily/selvittely menossa :sad001.
 

äippä-14

Sanavalmis juttuseppä
Heinämammat 2014
Maaliskuun äidit 2019
Jouluäidit 2020
meillä kans kaikki muut vakuutukset lähitapiolassa ja sieltä sain raskausaikana jo vauvalle vakuutuksen, omavastuu siinä se 100€ + 10% vuodessa
 

röllykkä

Kunnioitettu kommentaattori
Heinämammat 2014
Mur. Laitoin pari viikkoa sitten isommasta terveysselvityksen Pohjolalle niin ei oo vielä tarjousta tullu siitä terveysvakuutuksesta! Kele... tajusin tän kyllä nyt ihekin, et pitää ehkä alkaa perään kyselemään.
 

vuokkonen

Piirimestaruustason postaaja
Heinämammat 2014
^ Meillä taisi kestää noin kolme viikkoa (syntymättömän lapsen vakuutus), että Pohjolalta tuli paperit kotiin. Jos vähän aikaa vielä odottelee, ja sit alkaa soitorumba? :)
 
Top