(Uusia) Ongelmia sisään kirjautumisessa

Keskustelun 'Adminilla on asiaa' aloitti Vargynja, 6 touko 2020.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Vargynja Foorumi-vastaava Staff Member Administrator Helmikuiset 2021

  Alla kuvattu toukokuinen ongelma on selätetty, mutta nyt syyskuun puolivälissä on ilmennyt useilla käyttäjillä ongelmia sisäänkirjautumisessa. Ongelmat ei koske kaikkia käyttäjiä emmekä ole vielä saaneet valitettavasti ongelmaa kokonaan selvitettyä. Jos et pääse kirjautumaan sisään, ota minuun yhteyttä (paivi.jarvinen@sandviks.com). Tarvitsen (tai IT-tuki tarvitsee) kirjautumissähköpostiosoitteesi auttaakseen.

  *****************

  Sivustolla on valitettavasti parhaillaan tekninen vika, joka estää sisään kirjautumisen. Kirjautumisongelma koskee foorumia, Vau.fi sivulle onnistui kirjautuminen ainakin viimenäkemällä. IT-tuki on parhaillaan korjaamassa vikaa. Jos siis olet kirjautuneena ulos, nyt ei valitettavasti auta kuin odottaa. Ilmoitan täällä sitä mukaa kun saan asiasta lisätietoja.

  Suurinta osaa foorumista voi onneksi selata kirjautumattakin ja kirjoittaakin voi monille osastoille. :) Jos olet kirjautuneena sisään, en suosittele uloskirjautumista. Huomaathan että evästeiden poisto ja myös asetuksista riippuen sivuhistorian poisto voi kirjata ulos.

  Pahoittelut ongelmasta omasta ja sivuston puolesta.
  Last edited: 15 syys 2020 at 13:30
 2. Vargynja Foorumi-vastaava Staff Member Administrator Helmikuiset 2021

  Ongelma on nyt korjattu. :) Jos et pääse kirjautumaan sisään, ota minuun yhteyttä. Sähköpostiosoite on paivi.jarvinen@sandviks.com
 3. Taavetti Vieras

  Hei

  Minulla on tunnus ja nimimerkki sivustolle. En pääse kirjautumaan sisään, onko kyseessä samanlainen ongelma mahdollisesti kuin toukokuussa?
  Kirjautuminen herjaa, ettei tunnista sähköpostiani.
 4. Vargynja Foorumi-vastaava Staff Member Administrator Helmikuiset 2021

  Hei!

  Ainakaan tietooni ei ole tullut että olisi samanlaista laajaa vikaa kuin toukokuussa oli. Laita minulle sähköpostia niin eiköhän ongelma saada korjattua. :) Tarvitsen ainakin tunnuksesi sähköpostiosoitteen. (Sähköpostini on paivi.jarvinen@sandviks.com)
 5. Vargynja Foorumi-vastaava Staff Member Administrator Helmikuiset 2021

  Näyttäisi valitettavasti siltä että ongelma on sittenkin laajempi kuin yhtä käyttäjää koskeva. Koitamme IT-tuen kanssa parhaamme mukaan selvittää ongelmaa.
 6. Vargynja Foorumi-vastaava Staff Member Administrator Helmikuiset 2021

  Tämä sisäänkirjautumisongelma vaivaa yhä osaa käyttäjistä. Ongelmalle on tyypillistä että salasana ei kelpaa eikä uutta tule sähköpostiin, kun sellaisen yrittää tilata. Jos et pääse kirjautumaan sisään, ota minuun yhteyttä (paivi.jarvinen@sandviks.com).

Jaa tämä sivu