Uskossa olevat odottajat ja äidit

Keskustelun 'Äitien kohtauspaikka' aloitti pinguliini:), 4 maalis 2015.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. omppu15 Rakastunut foorumiin Toukomammat 2018

  Tervetuloa kaikille uusille:)
 2. marsupilami Naimisissa foorumin kanssa Toukomammat 2017 Maalisäidit 2020

  Meillä jäänyt seurakunta elämä taka alalle kun ei ole jaksanut vaivautua muuttamaan pojan rytmiä kokous aikoihin sopiviksi :sad001 poika on kohta vuoden vanha ja pari kertaa käyty... Onhan se keskittyminen saarnaan vaikeampaa kun on poju siinä, mutta vaikkei ihan joka lausetta ymmärtäisi niin olisi hyvä käydä.
 3. Saararebekka Peruskäyttäjä Elokuunmammat 2015

  Hei! Nyt vasta tällaisen ketjun löysin. Olen uskossa oleva luterilainen ja perheeseen kuuluu lisäkseni mies ja lapset 08/2007,08/2009 ja 08/2015. Ollaan miehen kanssa 38vuotiaita molemmat.
  • Tykkää Tykkää x 1
 4. omppu15 Rakastunut foorumiin Toukomammat 2018

  Niinku aiemmin mainihin ni itellä kokoukset menny aikalailla sivu suun, mut yks henkireikä varsinkin itselleni ollu solu. Isäntä kävi jo ennen mua siinä solussa ja mä liityin siihen myöhemmin. Aluks siin oli vaan pariskuntia n.5kpl, sitten niille rupes tulemaan lapsia ja sitämyöten rupes olee jo aika vaikeeta keskittyy itse asiaan kun kaikki oli lapsineen paikalla. Sovittiin solun vetäjien kanssa et ruvetaan pitää 2 viikon välein miesten ja naisten soluja erikseen. Toinen saa ns. Laatuaikaa solussa ja toinen huolehtii lapsista. Välillä sit kokoonnutaan koko porukalla.
  • Tykkää Tykkää x 1
 5. MariaEliisa Uusi käyttäjä

  Heippa! Olen 26 vuotias luterilainen. Kolmatta odotellaan saapuvaksi maaliskuussa :)
  • Tykkää Tykkää x 3
 6. Adelheid Aloittelija

  Mahtavaa, että tällainen ketju on olemassa! Täällä uskova, luterilainen (mutta hyvin yhteiskristillinen) esikoista odottava!
  • Tykkää Tykkää x 1
 7. Rebzu Aloittelija

  Liitynpä minäkin tähän keskusteluun. Näin tämän jo aiemminkin, mutta en huomannut silloin laittaa suosikkeihin en sitten löytänyt uudestaan.

  Kuulun helluntaiseurakuntaan ja oon ollut lapsesta asti uskossa.
  Täytän nyt syksyllä 29v, mies täyttää 37v. Meillä on reilu 3 vuotias poika ja nyt alkukesästä mies antoi luvan, että toinen saa tulla. Ollaan molemmat yrittäjiä joten mies ollut vähän huolissaan aikasemmin taloudellisesta tilanteesta ja omasta jaksamisestaan.

  Pillerit lopetin kesäkuun alussa ja silloin tuli tyhjennysvuoto, sen jälkeen ei ole tullut kuukautisia, mutta raskaustestit negaa.
  • Tykkää Tykkää x 1
 8. Rebzu Aloittelija

  Missä päin te muut asutte? Me asutaan Pohjois-Savossa. Itse olen syntynyt ja lähtenyt Etelä-Pohjanmaalta, mies on täältä Pohjois-Savosta.
  • Tykkää Tykkää x 1
 9. marsupilami Naimisissa foorumin kanssa Toukomammat 2017 Maalisäidit 2020

  Me ollaan Etelä-Pohjanmaalta :) tosi kiva kun tänne keskusteluun löytyy lisää porukkaa! :happy:
 10. Adelheid Aloittelija

  Mä oon Helsingistä.
 11. Adelheid Aloittelija

  Ps. Outoa kun en saa tällä puhelinsovelluksella hymiöitä ollenkaan teksteihin!
 12. omrA Tuttu foorumilla Elokuunmammat 2015

  Voii!!!! en ole käynyt täällä ketjussa pariin vuoteen esikoisen syntymän jälkeen! :sad001 Mukava että täällä on ollut näinkin vilkasta keskustelua! :)

  Pari vuotta on tosiaan hurahtanut lapsen kanssa touhutessa. Ja nyt olisi toinen lahja tulossa huhtikuussa 2018 :Heartred Jos Herra näin suo tapahtuvan :) Olemme yrittäneet käydä seurakunnassa ja nyt olemme melko hyvin päässeetkin. Poikamme viihtyy vaihtelevasti kirkossa :D alttarille ja saarnastuoliin on mukava rynniä kesken kaiken... Kuulumme vielä helluntaiseurakuntaan mutta olemme alkaneet käydä Ev.lutin junalanpalveluksissa ja Kansanlähetys illoissa :) etsimme vielä kotiseurakuntaa, mikä on Jumalan tarkoittama meille :Heartred Hyvin yhteiskristillisiä ollaan muuten. perhekerhossa olen käynyt pari kertaa lapsen kanssa mutta en oikein välittänyt siitä... Uskovaisia ystäviä ei juuri ole. Niitä voisi olla toki enemmän :Heartred

  Herran siunausta kaikille!
 13. omppu15 Rakastunut foorumiin Toukomammat 2018

  Meille olis Omra tulossa kolmas toukokuussa :)
  Hienoa että ootte löytänyt paikkanne kansanlähetyksestä, mullakin monta sukulaista ja ystävää siellä. Ihan vireää toimintaa :wink

  Ja enpähän enää muista oonko maininnut, mutta Etelä-savossa asustellaan.
 14. omrA Tuttu foorumilla Elokuunmammat 2015

  Omppu15, luin ensin että vihreää toimintaa! :hilarious: joo siellä kyllä on elävässä uskossa olevia ja muutenkin ylistettiin Jeesusta ihanasti :Heartred

  oi, teillekin tulossa jo kolmas pieni :) hulinaa varmaan jo kahden pienenkin kanssa? Hui, itseäni vähän jänskättää miten elämä tulee muuttumaan kun uusi tulokas syntyy :D Mutta eiköhän se siinä omalla painollaan^^

  Minä asun Pohjois-Savossa maalla :)
 15. dadapls Ihastunut foorumiin Marraskuun äidit 2019

  Saiskohan tätä ketjua vähän heräteltyä, tällä hetkellä ainut minkä löysin aiheesta :sad001 Itse olen viittä vaille 19v, evlut, mutta käyn helluntaiseurakunnassa. Ensimmäisestä lapsesta haaveillaan miehen kanssa :Heartred
  • Tykkää Tykkää x 2
 16. omppu15 Rakastunut foorumiin Toukomammat 2018

  Juu kyllä tätä saa heräteltyä :)
  • Tykkää Tykkää x 2
 17. omppu15 Rakastunut foorumiin Toukomammat 2018

  Kunhan vaan joku tulis puhelemaankin tänne :wink
  • Tykkää Tykkää x 1
 18. dadapls Ihastunut foorumiin Marraskuun äidit 2019

  Täällä ollaan :greet025 Mites teillä menee? Meillä ootellaan testipäivää joka on ystävänpäivänä :nailbiting:
 19. marsupilami Naimisissa foorumin kanssa Toukomammat 2017 Maalisäidit 2020

  Oi kuinka jännittävät päivät siellä menossa dadapls! :)

  Meillä siis 3.5v ja 1v8kk pojat. Ja viikko sitten selvisi keskenmeno. Olin rv6+2 kun soitin neuvolaan, että kun on olo ettei kaikki ole niin kuin pitäisi, aivan kuin ei olisikkaan raskaana.. kävin sitten verikokeissa josta selvisi että hcg alhainen niille viikoille. Parin päivän päästä kävin uudestaan ja hcg oli vain laskenut :sad001 siitä sitten parin päivän päästä ultraan, jossa näkyi että kehitys oli loppunut hyvinkin aikaisin. Ja verinen vuotokin alkoi samana päivänä.
  Raskaus ei ollut suunniteltu, mutta olin ihan innoissani kolmannesta ja pettymys oli kova. Ja nyt sitten pähkäilenkin olisiko aika yrittää sitä kolmatta.. :rolleyes:
  • Sympatiaa Sympatiaa x 2
 20. dadapls Ihastunut foorumiin Marraskuun äidit 2019

  Voi harmi :sad001 Toivottavasti pettymys muuttuu iloksi ja saatte kolmannen (jos siihen päädytte) :Heartred

Jaa tämä sivu