Toukokuu :)

Hilla83

Vauhtiin päässyt keskustelija
Kesäsuunnitelmina on mökkeillä :) Tässä keväällä jo käytiin viikonlopun reissu mökillä ja nyt olis tarkotus olla vähän pitempään.
Uusi villitys on nyt karhukävely :D Eli tyttö on käsien varassa ja sitten nostaa takajalat suoraksi ja keikkuu siinä sitten eestaas. Hassun näköistä touhua tosiaan seurata tuommosen pikkusen liikkumisyrityksiä :)
Ei varmaan tosiaan kauaa enää mene kun tuo ihan kunnolla konttaa.. Mutta kohtahan se jo puoli vuotta täyttääkin!
 

kmp

Silmät suurina ihmettelijä
Meillä poika ryömii, nouseen konttausasentoon ja harrastaa myös tuota karhukävelyasentoa :D alkaa olemaan tavarat vaarassa jo. Juttelee lattiatuulettimelle ihan täyttä päätä, istuu ilman tukea lattialla ja syödään syöttötuolissa :)
Öisin nukkuu 10-12 tuntia yhdellä tutin laittamisella, meillä ei enää öisin syödä ollenkaan.
Kesä on tukalaa aikaa kuumaverisen kaverin kans. Ei paljon vaatetta tarvii hellekeleillä. Taidetaan lomailla vaan mummolassa vielä tänä kesänä :)
 

MPOP

Kommentoinnin ninja
Ohhoh, teillähän on kovia menijöitä kun jo karhukävelyä ja ryömimistä harrastaa! :) Heheh, kunhan tuo meidänkin pupuli lähtee liikkeelle niin sitten on kyllä hulinaa ja perässä juoksemista!
 

Isabell

Näppärä viestien naputtelija
Täällä kovasti yritetään jo päästä liikkeelle.. mutta ei olla menty vielä konttausasentoon :) Ihan yrittää vetää käsillä itseään eteenpäin, sitten kun keksii ottaa jalat paremmin mukaan tuohon hommaan niin liikkeellä ollaan taatusti! Kaikki vauvat ei ryömi ollenkaan kun alkaa samantien kontata :) Me ihan kanssa mummolassa ja ystävien luona "reissaillaan" tänä kesänä.. :) Onkos teillä noussut kuume hampaiden tulon yhteydessä ? Ennen puhkeamista ? vai miten ? Meillä oli eilen kuumetta ja muita hampaan tuloon viittaavia oireita, mutta ei ainakaan vielä merkkiä puhkeamisesta ?? Alhaalla on jo kaksi hammasta..
 

MPOP

Kommentoinnin ninja
Meillä kai nyt vihdoin on hampaat tulossa, en tietty ihan satavarma voi olla, kun ollaan niin monta kertaa luultu niiden tulevan, mutta nyt on ainaki alaien tosi turvonnut ja lapsi kiukkuinen ku ampiainen! Toissapäivänä oli neuvola puolivuotispäivänä ja mitat oli 6680 g ja 64.3 cm. Eli kasvua on tullut taas, pituuspaino suhde on lähtenyt vähän laskuun, mutta ei vielä mitenkään hälyttävästi. Heinäkuussa ei olekaan neuvolaa, vaan seuraava neuvola on sitten elokuussa ja sillon on lääkärikin tarkastelemassa meidän tytsyä.
 
Top