Talvikengät taaperolle

Keskustelun 'Elämää vauvavuoden jälkeen' aloitti Pingviiniemo, 30 loka 2021.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Pingviiniemo Seurustelun sensei Heinäkuiset 2021

  Hei! Millaiset talvikengät ja mitkä merkit teidän mielestä on taaperolle hyvät? Ostin Reiman Coconit ja tilasin hieman isompaa kokoa, kun joku käyttäjä kommentoi nafteiksi. Toivottavasti tulee oikean kokoiset.

  Mutta siis yleisesti kyselen, kun ensivuonna jo tarvii toiset isommat.
 2. Yölento Supliikin supersankari Marrasmammat 2016

  Meillä lapsi käyttää paljasjalkakenkiä ja hänellä on leveä jalka. Feelmaxin Naapa-kengät ovat malliltaan sopivimmat, mutta niissä ei ole riittävästi vartta lumihankeen eikä ehkä lämpö riitä kaikille pakkasille, niin lisäksi tilasin Affenzahnin snowbootsit, vaikka se ei ole yhtä leveä, mutta on vartta ja lämpöä.
  • Tykkään Tykkään x 1
 3. KaarinHa Tietävä tietäjä Lokamammat 2017

  Nämä vaikuttavat kyllä mielenkiintoisilta, kiitos vinkistä! Kyllä tässä jo talvea odotellaan, mutta aika heikolta näyttää sen suhteen. Nyt mennään vielä välikausikengillä, ja pojan jalat hikoilevat niissäkin vähän turhan paljon. Mutta hän nyt on muutenkin "kuumaverinen" kaveri :) Ei siis olla vielä hankittu talvikenkiä tälle talvikaudelle, kun ei ole ollut tarpeen.
  • Tykkään Tykkään x 2
 4. Vargynja Moderaattori Staff Member Helmikuiset 2021

  Seuraan tätä suurella mielenkiinnolla. Vauva täyttää helmikuussa vuoden ja tarvitsisi siis talvella jotain millä pysyy varpaat lämpimänä ja kävelemään opetteleva voi ulkonakin yrittää taapertaa. Olen kuullut puhuttavan Stonzeista. Onko niistä täällä kokemusta? Tai jostain samantyyppisistä?
  • Tykkään Tykkään x 1
 5. Yölento Supliikin supersankari Marrasmammat 2016

  Tämä kuopus käytti ensimmäisenä kävelevänä talvena stonzeja linerseilla ja lisäksi oli reiman töppöset. Mallit ovat vähän muuttuneet neljässä vuodessa ja kaikki eivät ole saaneet stonzeja pysymään jalassa, mutta etenkin jos käytettynä löytyy, niin kannattaa kokeilla.
  • Tykkään Tykkään x 2
 6. Mappe Sanaisen arkkunsa ammentaja Huhtiäidit 2020 Kesämammat 2017

  Meillä oli pienimmällä stonzit ja suosittelen lämpimästi. Torin kautta löytyi edullisesti. Meillä ne pysyi hyvin jalassa verrattuna muihin töppösiin :)
  • Tykkään Tykkään x 3
 7. Pingviiniemo Seurustelun sensei Heinäkuiset 2021

  Hei! Ne reiman coconit oli tosi hyvät. Meidän pojan koko on muissa merkeissä 25 ja tilasin 26/27 onneksi, sillä oisivat muuten olleet liian pienet. Eivät mene hirmu leveään jalkaan, sillä ovat kapeat. :)

  Vettä hylkivät erinomaisesti
 8. Yölento Supliikin supersankari Marrasmammat 2016

  Minulla on käsitys noista kumikärkisistä kengistä, että ovat painavat. Onko näissä sitä pulmaa?
  • Tykkään Tykkään x 1
 9. Pingviiniemo Seurustelun sensei Heinäkuiset 2021

  Onhan ne melko painavat oikeessa oot. Hyvin kävelee, mutta ei kevyimmästä päästä.
  • Tykkään Tykkään x 1