Syyskuun Supinat

Keskustelun 'Laskettu aika heinäkuussa 2015' aloitti SeEnsimmäinen, 2 syys 2016.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Aubrey Asioista perillä oleva Heinäkuunmammat 2015 Marrasmammat 2017

  Meil on siis yks auto enää ni en kauheesti pääse enää sosialisoimaan :'D
 2. SeToinen Seurustelun sensei Heinäkuunmammat 2015 Toukomammat 2017

  .. ku osais ees tätä suomee puhuu :hilarious:
  • Tykkään Tykkään x 1
 3. Jebsu Piirimestaruustason postaaja Tammikuiset 2021 Heinäkuunmammat 2015

  Aamun ulkoiluun pukeminen alkaa olla haasteellista. Siinä vaiheessa kun lähdetään ulos, on mittarissa alle 10 astetta lämmintä. Puolen tunnin päästä yli 15 astetta, auringossa voi olla jo lähemmäs 20.. Pue tässä nyt sitten niin, ettei tulis kylmä tai hikikuuma..
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 2
 4. Tirppa81 Piirimestaruustason postaaja Heinäkuunmammat 2015

  Sanopa muuta! Mä siinä mielessä "inhoon" kevättä/syksyä kun lämpötila päivän mittaan saattaa reilustikin muuttua ja pukemisen kanssa pitää aina pelata.
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 5. Yomanda Luottohahmo langoilla Heinäkuunmammat 2015

  Joo, mie rakastan syksyy mut kyl on hankalaa lapsonen pukee päiväkotiinki ku katot säätiedotetta ja aamulla taas on niin kylmä.. Sama on jos vie iltapäivästä ja illalla hakee
 6. SeToinen Seurustelun sensei Heinäkuunmammat 2015 Toukomammat 2017

  Mä oon ratkassu pk pukeutumisongelman sillä että pk:ssa on paljon sisä ja päälyvaatetta. Valitkoon itte sitte mitä pukee :D

  Tänää ku oltii lähdössä koko perhe lenkille ni ukko katto et kui paljo mä meinaan oikeen lapselle pukee vaatetta, hän ois laittanu vaan sisävaatteet + collegehupparin! :eek: itellähän oli kaulahuivit ja kaikki ku palelee (taitaa olla raskausoire :eek: ) koko ajan :D tytölle laitoin sisävaatteiden päälle välikausipuvun ja baskerin ja lenkkarit. Hanskoja ei tarttenu tänään, paitsi keinuessa kädet kylmenty ku piti kiinni niistä keinun rautaketjuista (joissa oli kyllä muovisuoja päällä) missä se keinu roikkuu.. You know :D
 7. SeToinen Seurustelun sensei Heinäkuunmammat 2015 Toukomammat 2017

  hmm oiskohan aika siirtyä housuvaippoihin päivisin ku tuo pikkuplikka ei meinaa pysyä enää aloillaan sitä aikaa että sais venkslattua teippivaipan kiinni ..:grin
 8. marsupilami Päivystävä dosentti Toukomammat 2017

  Meillä on käytössä sekä teippi- ja housuvaippoja. Housuvaipan laitan silloin kun pojalla on kauhee meno päällä eikä teippivaipan laitosta tulisi mitään :joyful: joskus kyllä se housuvaipan laittokin on vaikeaa kun poika yrittää lähtiä kontaten karkuun :meh::p
  • Tykkään Tykkään x 1
 9. hannanna Asioista perillä oleva Heinäkuunmammat 2015 Kesämammat 2017

  Meillä on teippivaipat käytössä öisin, kun useamman kerran on housuvaippa falskannut pissit patjalle. Ei niitä päivällä kyllä viitsisi enää askarrella. Päiväkotiin tosin toivottiin nimenomaan teippivaippoja, ettei tarvitse riisua housuja vaipanvaihdossa, kai niillä on siellä joku hyvä systeemi sujauttaa vaippa paikoilleen :)
 10. Naks Asioista perillä oleva Heinäkuunmammat 2015 Tammimammat 2017

  Meilläkin teippivaipat öisin, mutta muuten mennään housuvaipoilla. Melkoista vääntöä välillä se housuvaipankin pukeminen, kun ei taapero haluaisi olla hetkeäkään paikoillaan!
 11. SeToinen Seurustelun sensei Heinäkuunmammat 2015 Toukomammat 2017

  Just noin mäki aattelin ku sillon se ilmais housvaippapaketti oli kokeilussa ni falskas meilläki yöllä jos piti .. ja samaten teippivaippoja toivottiin - ja vietiin - päikkyyn :)
 12. Yomanda Luottohahmo langoilla Heinäkuunmammat 2015

  Meillä on ollu monta kuukautta jo pääosin housuvaippa. Pampers yöllä, libero päivällä. Teippareita käytän pois yleensä aamulla ku kakkii kumminki. Meidän päiväkodissa ei oo välii vaipoilla, eikä tuolle kyl saiskaan vaippaa ottamatta housuja ku ne lähtee aina jalasta.. Housuvaipat helppo pukee ku hää työntää ite jalat niihin seisoessaan..
 13. SeToinen Seurustelun sensei Heinäkuunmammat 2015 Toukomammat 2017

  siis EI voi olla totta! Mukula oli repiny päiväunilta herättyään(kö) bodyn eka auki ja vaipan pois! ja pissat sängyssä! :wideyed::cool:

  Hänellä on siis jo aika kauan sitten heränny kiinnostus vaippoihinsa, repii mielellään pois jos pystyy, mutta tähän asti vaipan pysyminen on varmistettu pyjamahaalarilla, bodylla tai housuilla! :wacky: Oliks tää nyt se viimenen merkki että housuvaippaostoksille??

  psst, useamman lapsen äidit, vinkkejä vaahtomuovin puhdistukseen taaperon pissasta??:rolleyes:
 14. Yomanda Luottohahmo langoilla Heinäkuunmammat 2015

  Se ei kyl kuiva ikinä kun se pesee et vinkkinä uus patja ja VUODESUOJA :D pissasuoja millä nimellä nyt haluukaan kutsuu.. Äitiyspakkauksessaki oli se .. Meillä on patja, suoja ja petari ni ei oo suoraa lakanan alla hiostamassa
 15. MiisaS Kommentoinnin ninja Heinäkuunmammat 2015

  Meil on kans se äitiyspakkauksen pissasuoja petarin alla, ni ei pitäis ainakaan hiostaa. Ja petarin saa laitettua hyvin pesukoneeseenkin jos vahinko käy.
 16. SeToinen Seurustelun sensei Heinäkuunmammat 2015 Toukomammat 2017

  Juu meilläki on ollu se petarin alla mut viimeks ku pesin sen ni unohdin laittaa alle, päädyin laittamaan päälle - ja näin siinä käy ku tommonen taapero pyörii ja hyörii yöllä ... patjaostoksillekko?:cool:
 17. Yomanda Luottohahmo langoilla Heinäkuunmammat 2015

  Voi sen patjan pestä mutta se tosiaan saattaa kuivuu kyllä jonki tovin kun se imee nestettä kuin sieni
 18. Tirppa81 Piirimestaruustason postaaja Heinäkuunmammat 2015

  Joskus on tullu patjoja pestyä..:cool:
  Jos mahdollista, niin päällinen erikseen pesuun. Ja sit oon ihan suihkussa/saunassa reilulla vedellä ja vähällä pesuaineella pessy ja kunnolla huuhtonu. Mutta tosiaan kannattaa antaa sen oikeesti kunnolla kuivua, voi mennä parikin päivää. :rolleyes:
 19. SeToinen Seurustelun sensei Heinäkuunmammat 2015 Toukomammat 2017

  Meillä ois tollanen kuivuashuone tuolla alakerrassa, siellä aattelin että kuivais jos sen kunnolla pesis.. mutta otin ja pyyhkäsin sitä vaan, ens ikean reissulla taidan ostaa suosiolla uuden patjan :P
 20. Yomanda Luottohahmo langoilla Heinäkuunmammat 2015

  Ei oo marsupilami tänne mittää hiiskunu että on toinen tulossa :)
  • Tykkään Tykkään x 1