Syyskuu

Hilla83

Vauhtiin päässyt keskustelija
Miten muilla on syksy lähtenyt käyntiin?
Minä menin töihin ja sain tytölle kivan perhepäivähoitajan 15 päivää kuukaudessa. Muutenkin olen tehnyt lyhyempää päivää ja vienyt tytön 9.00 ja hakenu kolmen aikaan. Oikein kiva paikka ja hyvillä mielin tuo sinne aina jääkin.

Vieläkään meillä ei kävellä, mutta nyt jo seisotaan pitkään ilman tukea ja joskus tulee vahingossa otettua yksi askel.
 

Isabell

Näppärä viestien naputtelija
Hilla83 - Miltäs työelämään paluu tuntuu ? :) Kiva, että tyttö viihtyy hoidossa ja jää sinne hyvillä mielin!

Meillä kova vauhti päällä, kontataan ympäri asuntoa ja varsinkin koirien perässä on kiva mennä ja kikatella :) Ryömininen jäi kokonaan pois, kun oppi konttauksen salat! Seisotaan tukea vasten myös ja välillä saattaa hetkeksi vahingossa irrottaa otteen, et ilman tukea vahingossa hetkittäin.. Sivusuunnassa ottaa askelia tukea vasten, jos vaikka näkee jotain mielenkiintosta, mitä lähtee hakemaan :)

Ollaan nyt kuun lopussa muuttamassa isompaan asuntoon, ja neitikin saa oman huoneen :) Onko teillä kellään vielä omassa huoneessa ? Ihana päästä sisustamaan neidille omaa huonetta :Heartred ja muutenkin uutta omaa kotia!

Hoitovapaalla jatkan ens kesän loppuun saakka, tai voi olla, että teen keikkahommia tässä hoitovapaalla omalle työpaikalle ainakin :)

Onko tullut vielä sanoja ?? :)
 

Hilla83

Vauhtiin päässyt keskustelija
Töihin paluu on ihan kivaa, ainakin kivempaa kuin kotia jääminen. Nyt on niin paljon kivempi olla lapsen kanssa kun ei ole siinä kiinni koko ajan, jaksaa enemmän temutakkin :)

Meillä ei ole lapsella vielä omaa huonetta, nukkuu meän kanssa ja leluja on olohuoneessa ja vierashuoneessa. Saa nähä koska vierashuoneesta tehään meän huone ja meän huoneesta tytön huone.

Meillä ei vielä ole sanoja tullu, tosin välillä sanoo melkeen äiti :)
 

MPOP

Kommentoinnin ninja
Meillä on alkanut ihan mukavasti syyskuu! Lörpöttelee koko ajan omaa vauvakieltä ja sit hokee äiti tai äittä. Eli siinä kai ne ekat sanat sitte on tullu! :) :Heartred Meillä opittiin n. kolmisen viikkoa sitten nousemaan tukea vasten ja nyt ottaa joitain sivuaskeleita jos on jotain kiinnostavaa näköpiirissä tason päällä. Jatkuvasti on nousemassa jonkun jalkaa tai vaikka sohvaa vasten. Kontataan hurjaa vauhtia eteenpäin ja välillä karkuunkin kun isi tai äiti lähestyy :D

Mulla ois töihinpaluu 7.10., meillä tuli paikkakunnan vaihto miehen opiskelujen takia enkä ole vielä saanut täältä töitä. Onneks en vielä irtisanoutunut edellisestä paikasta, koska mulla on mahdollisuus tehdä freelancerina töitä kotoa käsin. Toki etin koko ajan töitä täältä uudelta paikkakunnalta, mutta vielä ei oo tullu eteen oikein mitään.

Meillä tytsy ei oo vielä omassa huoneessa, mutta ollaan kyllä suunniteltu siirtämistä omaan huoneeseen tässä piakkoin. Nyt kun yötkin menee kaikilla nukkuessa ja aamulla herätään yleensä klo 7-8 aikaan. I-HA-NAA!

Ja vielä ei oo tullu yhtäkään hammasta, missähän ne luuraa? :D
 

Hilla83

Vauhtiin päässyt keskustelija
Oi onnellinen, teillä jo nukutaan yöt! Meillä otettiin kyllä niin takapakkia nuiden nukkumisten kanssa ja edelleen herää sen 2 kertaa syömään yöllä..

Ja älä välitä hampaista, meillä tuli alahampaat 2kpl kun täytti 6kk ja sen jälkeen ei ole tullu yhtään lisää :D Eli ei kai niillä hampailla kiire ole.
 

Isabell

Näppärä viestien naputtelija
Mulla tosiaan olis tarkotus olla elokuun 2014 loppuun saakka kotona tytön kanssa, mies kokopäiväisesti töissä, mutta viikonloput vapaana, milloin voin sitten heittää työkeikkaa :) Alotettii tänään tytön kanssa vauvamuskari! Näytti neiti viihtyvän ja tykkäävän kovasti, joten jatketaan siellä käymistä kerta viikkoon :)
Toissapäivänä täytettiin jo 9 kk :Heartred aika menee niin hurjaa vauhtia!!

MPOP - Kyllä ne hampaat sieltä tulee :) Meillä tullu hirveen nopeeseen tahtiin, ensimmäinen tuli 5 kk iässä ja nyt niitä on 6 ja varmaan tulossa lisää, näyttäis siltä.. Taas kun mun siskon pojalla oli yksi hammas 1 v synttäreillä, ne sitten tuli kyllä aika vauhdilla, kun rupes tulemaan :) Vaihtelee!

Meillä hoettiin 8 kk tienoilla pitkään äitiä myös, mutta nyt se on kyllä jääny :) Nyt aikalailla tätätätätätä ja kaikenlaista muuta vauva höpinää :wink Ehkä se äiti taas sieltä sanavarastoon tulee.. Ollaan harjoiteltu " Missä kello " " Missä lamppu " Ja hyvin osaa heti kohdistaa katseensa oikeeseen paikkaan, tänään ensimmäsitä kertaa osoittikin kädellä kohdetta :)
 

Lilli9

Silmät suurina ihmettelijä
Muistinpas tämänkin sivun olemassa olon :D Täällä syyskuu alkanut mukavasti :) Kamalaa vauhtia täälläkin ruvettu konttaamaan ja ja tukea vasten seistään :) koirat on niin mielen kiintoisia :)

Meillä poika siirtyi omaan huoneeseen kun oli 6kk, ite kyllä mietin pitkään voiko noin pientä siirtää omaa huoneeseen mutta hyvin kyllä meni,
:) yö heräilyt loppu melkeen saman tie :)

Täällä sanotaan 5 sanaa. Täällä, anna, äiti, mamma=(maito) ja hauva
Ja eka hammas tuli n.viikkositten. :)

ollaanko muilla pysytty terveinä? :) meillä ei kyllä ole pahemmin mitään sairasteltu.
 
Top