Synnytystä enteilevät oireet/kun lähtö on lähellä...

Keskustelun 'Laskettu aika helmikuussa 2017' aloitti Hemppa, 24 tammi 2017.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Tuutikki88 Silmät suurina ihmettelijä

  Supistuksiahan ne oli, jälkikäteen ihan hölmö olo ettei niitäkään osannu niin tunnistaa. Sitten vasta kun yöllä voimistuivat aikamoista tahtia ja sairaalan kun päästiin puoli kuusi olin jo 5-6 cm auki. Aukeaminen meni loppuun nopeasti, mutta ponnistus kesti kauan. Poitsu syntyi maailmaan aamulla klo10. Hehee on niin onnellinen olo :love017
  • Tykkään Tykkään x 11
 2. kotikissa Sanaisen arkkunsa ammentaja Helmimammat 2017

  Kiitos tiedosta :) Pitää tehdä vielä se "paperitesti", vaikka luulis että aika selvää on kun on tollasta kirkasta ja ihan niinku vettä...
 3. Kyfi5624240 Satasella mukana keskusteluissa

  Juu kannattaa käydä synnärillä tarkistuttaan. Itse kävin eilen. Jos yläosassa reikä niin tulee pikkuhiljaa ja tuolloin tulehdusriski -> käynnistykseen.
  • Tykkään Tykkään x 1
 4. Makarelli Hyväntuulinen höpöttäjä Tammikuunmammat 2015

  Kotikissa, mene vaan synnärille. Mulla meni ekan kanssa just tuolta yläosista ja vaikka epäilivät että oliko tosiaan lapsivettä niin lopulta jäin osastolle käynnistykseen ja tippaan. Oli siis runsaasti vettä alunperinkin, mutta kyllä sitä niin runsaasti tuli että en itse voinut erehtyä.
  • Tykkään Tykkään x 1
 5. Adelheid Jostain jotain jo tietävä

  Itse epäilin eilen, että vuodan lapsivettä ja kävin synnärillä, mut olikin väärä hälytys. Siellä ne kyllä sanoi, että jos olis ollut lapsivettä, olisin joutunut heti jäädä sisään. :)
 6. niemja Luottohahmo langoilla Kesäkuun äidit 2019 Helmimammat 2017

  Mä jouduin esikoisesta kans jäädä käynnistykseen korkean vesienmenon takia :)
 7. kotikissa Sanaisen arkkunsa ammentaja Helmimammat 2017

  Noh, tapahtui seuraavaa: paperitestin mukaan oli lapsivettä, eli meni läpi siteeseen asti. Sitten soitin kättärille, josta sanottiin, että olis hyvä tulla näytille, koska jos lapsivettä, niin tulehdusriski. Tekivät sitten testin, joka oli negatiivinen, eli tällä kertaa kyseessä oli valkovuoto. Kätilö sanoi kuitenkin, että hyvä kun tulin, ja että vastaavat epäilyt täytyy tulevaisuudessakin selvittää. Täytyy kyllä sanoa, että maailman oudointa valkovuotoa, koska oli tosiaan ihan kuin puol kahvikupillista vettä olis kaadettu pöksyihin. Kuulema valkovuoto voi loppuraskaudesta olla aika juoksevaa. Sitten ne otti samalla streptokokkitestin. Kuulema jos lapsivesitesti ja toi streptokokki ois ollu positiiviset niin ois käynnistetty samantien. Olen ihan iloinen, että oli väärä hälytys :) Sitten ne otti myös sikiön sydänkäyrää ja supistuskäyrää ja teki sisätutkimuksen (kohdunsuu "sormenpäälle auki"). Nyt voi sitten mennä hyvillä mielillä nukkumaan :)
  • Tykkään Tykkään x 5
 8. niemja Luottohahmo langoilla Kesäkuun äidit 2019 Helmimammat 2017

  Ompas jännä kotikissa! Mutta hyvä että kävit näytillä :)
  Mulla oli esikoisesta kans niin, että päivän oli jo pikkarit ollu märkänä mutta en ajatellu asiaa sen kummemmin, yöllä mentiin näytille niin kätilö sanoi että aivaku vettä vuotais lapsivesitesti oli nega, sitte se tehtiin aamulla uudesta ja se oliki positiivinen.
  • Tykkään Tykkään x 1
 9. -tuike- Satasella mukana keskusteluissa

  Täällä sitä tarkkailuhuoneessa ootellaan huomista, jos sais vauhtia tähän hommaan. Cytoteccien avulla mietoja mut säännöllisiä supistuksia tullut.Kolmatta annosta ei annettu siinä toivossa että pysyisi nää miedot supparit yllä tai mieeluummin voimistuisivat...mut mietona ovat pysyneet. Ballonki tipahti aamulla just kun sairaalan vaatteisiin vaihdoin :p.Nyt sain oxynestiä reiteen ettei valvottais nuo supparit. Voi kun huomenna ois jo vaavi sylissä :shy: . Jos huono mäiha käy, niin täältäkin saattaa vielä kotiin vauva masussa viikonloppuna joutua jos etenee liian vaisusti. Kas kun lapsivedet ei oo menneet ja viikot ei vielä pakota jäämään...

  Ballonki siis hoiti hommansa siinä mielessä, että avauduin 3,5 senttiin, mutta kaulaa yhä pari cm jäljellä....Sen takia ei tänään kalvoja voitu puhkoa
 10. niemja Luottohahmo langoilla Kesäkuun äidit 2019 Helmimammat 2017

  Toivottavasti tuike nyt lähtis tapahtumaan! :) mulla esikoista käynnistettiin cytoilla 2pv, ballongilla päivä ja lopulta tipalla syntyi 4 päivänä.
 11. kotikissa Sanaisen arkkunsa ammentaja Helmimammat 2017

  Nyt alkoi sarja kipeitä suppareita. Saa nähdä johtaako mihinkään.
  • Tykkään Tykkään x 4
 12. -tuike- Satasella mukana keskusteluissa

  Poika syntyi meille tänä iltana. Uskomattoman hyvin ja ripeästi meni synnytys kun saatiin tänä iltapäivänä vauhtiin:). Tällä kertaa jäi vain hyvä mieli synnytyksestä. Ja palkkiona ihana poika nyt vierellä tuhisemassa:Heartbigred
  • Tykkään Tykkään x 11
 13. kotikissa Sanaisen arkkunsa ammentaja Helmimammat 2017

  Koko yön on tullut kipeitä supistuksia, 2-10 min. välein, enkä oo saanu nukuttua :/ Olis ihan kiva jos homma etenis johonkin suuntaan tai sit supparit rauhottuis vähäks aikaa että saisin nukuttua! :wtf:
 14. Kyfi1646340 Jostain jotain jo tietävä

  Eihän sellanen vaaleahko lima meinaa limatulppaa? Ei ollut verta ollenkaan...
 15. Kyfi1646340 Jostain jotain jo tietävä

  Meillä kun muutto käynnissä niin toivoisin ett pysyis loppuviikon viel masussa... ja muutenkin vaikka yliajan koska on vielä niin pieni...
 16. Hömelö Oman äänensä löytänyt

  Oisko kumminkin vaan valkovuotoa. Se kun muuttuu ja voimistuu loppuraskaudesta kovasti.
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 17. Kyfi1646340 Jostain jotain jo tietävä

  Ok... kun ei ekassa raskaudessa ollu sitä nii ei tiiä tarkkaan millanen limatulppa on... siksi kyselin...
 18. HopeOfBaby Oman äänensä löytänyt

  Ja siis limatulppahan voi irrota vaikka kuukausi ennen kun synnytys alkaa tai samana päivänä kun synnytys alkaa. Se voi myös uusiutua. Se voi valua vähitellen kirkkaana limana (niin kun itselläni nyt on tapahtunu useampana viikkona) tai sitten irrota klönttinä. Nää on taas niin yksilöllisiä :)
 19. Kyfi1646340 Jostain jotain jo tietävä

  Ok... no ei oo onneks oireita synnytyksestä vielä.. kun malttas tän loppuviikon vielä...
 20. Hömelö Oman äänensä löytänyt

  Pari vaikeeta päivää takana.. Nyt varasin huomiselle koiralle lekurin, ni ihan varmasti lähtee synnytys kunnolla käyntiin Tai sitte ei..