Synnytys Tayssissa

Keskustelun 'Synnytys' aloitti saskiia, 1 elo 2009.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. saskiia Aloittelija

  Hei!

  Onko täällä Tayssissa synnyttäneitä? Mahtaakohan siellä olla mahdollisuutta vesisynnytykseen?
 2. 2raskaus Peruskäyttäjä

  Moi! itse olen tayssissa synnyttänyt. Ei ole valittamista paikasta. On kuulemma pari allasta. Itselläni oli niin nopea synnytys, etten päässyt kokeilemaan :) huhujen mukaan pääsee veteen jos haluaa, mutta voivat myös olla varattuja.
 3. Tipitiitii Peruskäyttäjä

  Itse synnytin TAYSissa kesäkuussa. Ei ollut mahdollisuutta vesisynnytykseen silloin. Mutta muuten tykkäsin! Ihania kätilöitä [:)]
 4. Aphrael Naimisissa foorumin kanssa Tammikuunmammat 2016

  Olen synnyttänyt Taysissa 2000 ja silloin jo löytyi ainakin yksi allas vesirentoutusta varten, mutta vielä tänä päivänäkään veteen ei saa Taysissa synnyttää. Altaaseen pääsee siis odotteluajaksi kyllä jos raskaus on kaikin puolin ns normaali ollut eikä synnytyksessäkään ilmene mitään erityistä. 
 5. Vauweli Peruskäyttäjä

  Aah.. ihanaa sitä siis toivoessa ja odotellessa jos mahdolliseksi tulisi 5/2010 tienoilla :)
 6. corolla Tuttu foorumilla

  Tayssissa EI ole altaita, kätilökaverini siellä töissä.
  Joku altaan tyyppinen ratkaisu löytyy, mutta kun
  sen täyttää, vettä riittää noin puoleen pohkeeseen...
 7. corolla Tuttu foorumilla

  Suihkuun pääsee ehottomasti. Ja pyytäkää ihmeessä
  jumppapallo mukaan, ihan parasta!
  Istutte pallon päällä ja keinutatte lannetta, suihkutatte
  vatsaan ja selkään lämmintä vettä.
  Oli ihan parhain ja miellyttävin kivun lievitys keino ainakin mulla.
   
 8. Vauweli Peruskäyttäjä

  No voi pööh.. Oletin että ammeessa oisi vähä enemmä vettä siihe rentoutuksee....

  Se siitä sitten.. Suihku ja pallo kuulostaa kohtuu hyvältä
 9. 2raskaus Peruskäyttäjä

  Itse synnytin kuukausi sitten tayssissa. Synnytys salissa oli amme. Noin normaalikokoinen kylpyamme. Eli kyllä sinne vettä saa enemmän kuin nilkkoihin. Jokaisessa huoneessa ei ole ammetta.
 10. Nemiah Peruskäyttäjä

  Mä suosittelen 4a-osastoa vaikka pääsääntöisesti se onkin synnyttämättömien osasto. Alkupäässä kumminkin myös synnyttäneitä [;)]
 11. Lisa_89 Aloittelija

  Joo, aivan ihana paikka synnyttaa. Katilot tietavat mita tekevat ja kuuntelevat toiveita. :) voisihan sita viela uudelleenkin kokeilla [:D]
 12. kizu Tuttu foorumilla

  Löytyisikö täältä tuoreimpia kokemuksia synnytyksista tays:ssa? Itselläni vielä piiiitkä aika synnytykseen, mutta kiinnostaisi kovasti tuo amme mahdollisuus! Olen kuullut tays:sta sekä hyvää että huonoa enkä osaa sen pohjalta vielä luoda käsitystä.
 13. Bumble Bee Tuttu foorumilla

  Itseänikin kiinnostaisi, että onko TAYSissa mahdollisuutta ammeeseen avautumisvaiheessa? Viime synnytyksessä sellainen oli mahdollinen (ja paras mahdollinen kivunlievitys siinä vaiheessa itselleni), mutta en synnyttänyt tampereella.
 14. Suski88 Addikti Syyskuunmammat 2015 Toukokuunmammat 2014

  Kivunlievitykseen edelleen on amme käytössä tayssis.. ite synnytin toukokuussa ja olisin saanut mennä ammeeseen jos olisin halunnut. Ammetta vaan ei oo joka huonees, et voi olla tietty varattu, jos paljo synnyttäjiä.
 15. pikku muru Tuttu foorumilla Tammikuunmammat 2015

  Itselläni ei ole kovin hyvää sanottavaa ensi synnytyksestä Taysissa.
  Hirveä kiire ja liian vähän henkilökuntaa synnyttämättömien osastolla sekä synnytyssalissa, niistä jäi huono maku (kaikki tai oikeastaan mikään ei mennyt ihan putkeen) mikäli vielä joskus synnytän niin täytyy kyllä pelkopolilla käydä. En pelännyt tai jännittänyt synnytystä etukäteen, mutta nyt pelkäisin.
  Synnyttäneiden osastolla oli hyvä olla ja mukava ja osaava henkilökunta.
 16. vastavirrassa Rakastunut foorumiin

  Synnytin Tayssissa syyskuussa 2014, eikä jäänyt mitään negatiivista sanottavaa. Synnytysvastaanotossa vietin muutaman tunnin, salissa 10h ja osastolla neljä päivää. Vain ja ainoastaan ammattitaitoista ja mukavaa henkilökuntaa. Ruokakin oli hyvää ja sitä oli riittävästi. :D

  Jouduin perumaan ajan äitiysneuvolaan synnytystä seuraavana päivänä ja jo silloin sanoin terkalle puhelimessa, että tulen kyllä toistekin. :)
 17. MoZar Naimisissa foorumin kanssa

  Olen synnyttänyt kolme kertaa (8/05, 05/08 ja 10/15) Taysissa. Mielestäni joka kerta minua on kuunneltu eikä kätilöiden kiire ole näkynyt.

  Ammeesen olisin viime kerralla mennyt mikäli se olisi ollut vapaana. En tiedä montako ammetta siellä on. Ei kyllä jäänyt sekään harmittamaan, suihkussa istuskelin tovin ja sekin auttoi ja rentoutti mukavasti :)

  Nyt viimeisimmällä kerralla yksi yövuoron kätilö tuli herättämään joka yö 1-3 kertaa ja kyseli vauvan hoitamisesta (syöminen, vaipanvaihto). Ei ollut kovin helppo vastata unenpöpperössä kun ei kellostakaan ollut mitään tietoa ja kyseinen hoitaja halusi tietää melko tarkat kellonajatkin. Muutoin ei mitään negatiivista sanottavaa :)
 18. Koalatiara Tuttu foorumilla Heinämammat 2016

  Synnytin Tayssissa 08/2013 ja silloin olin todella tyytyväinen henkilökuntaan,ruokaan, tiloihin ihan kaikkeen :) Synnytys pelotti minua alkuun ja etenkin sen käynnistyminen, mutta ne pelot hälveni henkilökunnan avulla hyvin!
 19. pilvikirsikka Ei muuta elämää Joulukuun äidit 2019 Syyskuunmammat 2015

  Mä synnytin esikoiseni 10/15 taysissa ja olen kyllä tyytyväinen! Iltapäivällä synnäri oli ihan täynnä ja hirveä kiire, kätilöt juoksi salista toiseen. Kiire kyllä näkyi ja kuului, mutta ei häiritsevästi. Toiveitani kuunneltiin ja pääsin ammeeseenkin lillumaan. Lopulta lapsi syntyi sektiolla ja olin sen jäljiltä tosi kipeä, mutta ihanat kätilöt auttoi ihan jokaisessa asiassa ja kovasti tsemppasivat :)
 20. Kyfi1583140 Tuttu foorumilla

  Mäkin itse menossa taysiin synnyttämään, pakko vähän lueskella minkälainen paikka tää on! :D Rv 35+6. Asiasta kukkaruukkuun, minkälaisilla oireilla teillä alkanut synnytys? Olis kiva tietää mitä saattaa piakkoin olla odotettavissa :D

Jaa tämä sivu