Synnytys K-HKS:ssa?

Keskustelun 'Synnytys' aloitti Durina, 20 huhti 2010.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Durina Hyväntuulinen höpöttäjä

  Oisko täällä ketään joka ois synnyttänyt kyseisessä sairaalassa? (eli Kanta-Hämeen keskussairaalassa, Hämeenlinnassa)
  Käsitin ettei sinne tehdä tutustumiskäyntejä, mutta itseäni silti kiinnostaisi tietää mitä odottaa ja kuulla muiden milipiteitä miten siellä toimitaan, minkälaista henkilökunta on jne.
  Kevättä kaikille [:)]
 2. Annika82 Oman äänensä löytänyt

  Tervehdys! Minä kävin juuri tuossa sairaalassa synnyttelemässä vuosi sitten [:)] Itse asiassa tasan vuosi sitten sinne lähdettiin [:D], mutta joo, meillä kerkes kätilö vaihtumaan neljä kertaa siellä ollessa ja jok ikinen oli oikein mukava! Kivunlievitystäkin tarjoiltiin ihan mukavasti vaikka en sitä ihan suoraan edes ite pyytäny.. Kaikenkaikkiaan jäi oikein rauhallinen ja hyvä fiilis koko siitä ajasta minkä siellä vietin [:)] Eli jos sinne vielä joskus uudestaan tarvis mennä, niin ihan hyvällä mielin menisin! Toivotaan että sulle jää yhtä hyvät muistot tuosta paikasta [:)]
 3. Basin Hyväntuulinen höpöttäjä

  2005 siellä esikoisen sain ja oli oikein mukava paikka, heinäkuussa sinne taas ollaan menossa.
  Paljon miellyttävämmän oloinen paikka kun esim. sairaala sarjassa. Tarkoitan lähinnä huoneita jne, joissa jouduin olemaan jo ennen syntymää.
 4. Piutse Hyväntuulinen höpöttäjä

  synnytyssalissa henkilökunta ihana, hyvä fiilis jäi vaikka vaikea synnytys olikin. Osastolla onkin sitten ihan oma maailmansa. Sääliksi käy kaikkia epävarmoja ensisynnyttäjiä... uskallapas kysyä neuvoa tai valittaa kivuista [>:]
 5. MrRoska Satasella mukana keskusteluissa Kesämammat 2016

  Oliskos jollain mahdollisesti vielä kokemuksia? Itse olen menossa tuonne synnyttämään kesäkuussa, niin olisi mukava kuulla vielä lisää paikasta :)
 6. Mukkelis Näppärä viestien naputtelija

  Mäkin kaipaisin tuoreempia kokemuksia Hämeenlinnasta. Tai mahdollisesti jopa vertailua KHKS vs. TAYS?