Suljettu ryhmä keskenmenon kokeneille - näin pääset mukaan

Monette

Puuhakas puhuja
Toukokuiset 2021
Hei kaikki!

Keskenmenon kokeneille on perustettu oma suljettu ryhmä, jossa voi jakaa kipeimmät tunteet ilman, että ulkopuoliset (ylläpitoa lukuunottamatta) pääsevät keskusteluja lukemaan. Ryhmän jäsenet näkevät salaisen ryhmän Keskenmeno-osion ylimpänä alaosiona.

Ryhmän säännöt

Ennen kuin sinut lisätään ryhmään:


- Sinulla tulee olla nimimerkki (nimimerkin vaihtamiseen löydät ohjeet täältä)
- Olet kirjoittanut vähintään 5 viestiä foorumille (Haluamme pitää ryhmäänliittymiskynnyksen matalana, sillä tiedämme, että vertaistuki on tärkeää. Olisi kuitenkin mukavaa, jos hieman saisimme tutustua sinuun, ennen kuin lisään sinut ryhmään. Tällä tavoin pyrimme varmistamaan myös, että ryhmään ei pääse sinne kuulumattomia. Ryhmään jo kuuluvista tuntuu lisäksi turvallisemmalta, kun ryhmään ei putkahda täysin tuntematon uusi kirjoittelija. Viestien ei tarvitse olla kirjoitettu Menetyksen kokeneet -osastolle. Minne hyvänsä foorumin osastolle kirjoitetut viestit lasketaan.)

Kun sinut on lisätty ryhmään:

- Sinun tulee kirjoittaa ryhmään kuukausittain (Jos jäsen ei kirjoita yhtään viestiä kalenterikuukauden sisällä, jäsen voidaan poistaa ryhmästä.)
- Sinun tulee esittäytyä Esittelykierros-ketjussa kahden viikon kuluessa ryhmään lisäämisestä (Jos esittäytymistä ei kuulu kahteen viikkoon ryhmään lisäämisestä, jäsen voidaan poistaa ryhmästä.)

HUOM! Ryhmä on tarkoitettu vain keskenmenon kokeneille vertaisryhmäksi. Jos olet saanut keskenmenon ja kaipaat yksityisempää vertaisryhmää, lähetä adminille liittymispyyntö yksityisviestillä, niin sinut lisätään ryhmään! (Lue yksityisviestien lähettämisohjeet täällä!)

Kun sinut on lisätty ryhmään, saat vastauksen viestiisi. Jäsenen avatarin alle ei ilmesty banneria - ryhmään kuuluvia ei siis voi tunnistaa muualla foorumilla aiheen arkaluontoisuuden vuoksi.

Ryhmästä poistetulle jäsenelle lähetetään aina viesti ja toivotetaan tervetulleeksi takaisin, jos aktivoituu kirjoittelemaan taas lisää.
Uudet ryhmäläiset lisätään tiistaisin ja perjantaisin päivällä tai illalla. Satunnaisesti voidaan lisätä muinakin aikoina.
Hei, minulle siis ehdotettiin liittymistä Menetyksen kokeneiden ryhmään. Mutta hakutulosten mukaan ryhmä on ollut alunalkaen enkelivauvojen vanhemmille. Mikä on oikea ryhmä Menetyksen kokeneille keskenmenon myötä?
 

Suski75

Keskustelujen kuninkuusravaaja
Helmikuunmammat 2016
Elokuun äidit 2019
Hei, minulle siis ehdotettiin liittymistä Menetyksen kokeneiden ryhmään. Mutta hakutulosten mukaan ryhmä on ollut alunalkaen enkelivauvojen vanhemmille. Mikä on oikea ryhmä Menetyksen kokeneille keskenmenon myötä?
Kyllä se on ihan keskenmenon kokeneiden ryhmä ja on ollut sitä alusta asti. En tiedä, miksi sillä on jossain välissä ollut noin outo nimi, mutta nimi vaihdettiin pois, koska se ei sopinut ryhmälle. Ryhmässä on tuulimunan kokeneita, varhaisen keskenmenon kokeneita, myöhäisen keskenmenon kokeineita ja vauvansa menettäneitä, ja myös heitä, jotka ovat joutuneet tekemään keskeytyksen vauvan vaikeiden kehityshäiriöiden takia. Eli tervetuloa vain ryhmään.
 
Top