Soseiden pakastus

  • Ketjun aloittaja Ketjun aloittaja banula
  • Aloituspäivämäärä Aloituspäivämäärä

banula

Satasella mukana keskusteluissa
Kirjotin tän jo tonne ruokaosastoon mutta siellä kukaan miään vastaa. :D Joten:

Ollaan nyt pari viikkoa maisteltu perunaa ja hyvin maistuu (porkkana pisti kiukuttamaan). Enivei, meidän tehosekoitin on niin iso että kerralla on soseutettava isompi satsi ja laitettava pakkaseen, mutta esimerkiks perunasta tulee vissiin rakeista, tuleeko aina vai onko joku huomannut eroa? Entäs jos sitä sekoittaa jonkun kanssa? Onko joku huomannut muiden kasvisten/hedelmien kohdalla jonkun sortin pakastusongelmia? On vähän tyhmää jos tekee isomman määrän jotain ja sulatusvaiheessa huomaakin sen olevan pilalla, silläpä kuulisin mielelläni vinkkejä. :)
 
Hei! Perunan rakenne yksin ei kestä pakastusta. Se vaatii mukaan jotain muuta esim porkkanaa. Tosin olen huomannut että suhteen täytyy olla ainakin puolet molempia. Jos on vähemmän perunan koostumus menee hieman epämielyttäväksi. Meillä suuri suosikki on bataatti. Se soseutuu hyvin ja pakastus ei siihen vaikuta. On myös mukavan makeaa joten maistuu hyvin. Mulla on pakastimessa aina erikseen mm porkkanaa ja kukkakaalia joita sitten sekoitan bataattiin tai perunaan. Kun pakastaa soseet jääpalarasiaan on helppo ottaa pala yhtä laatua ja toinen pala toista niin ei ole aina samaa.
 
Hei! Perunan rakenne yksin ei kestä pakastusta. Se vaatii mukaan jotain muuta esim porkkanaa. Tosin olen huomannut että suhteen täytyy olla ainakin puolet molempia. Jos on vähemmän perunan koostumus menee hieman epämielyttäväksi. Meillä suuri suosikki on bataatti. Se soseutuu hyvin ja pakastus ei siihen vaikuta. On myös mukavan makeaa joten maistuu hyvin. Mulla on pakastimessa aina erikseen mm porkkanaa ja kukkakaalia joita sitten sekoitan bataattiin tai perunaan. Kun pakastaa soseet jääpalarasiaan on helppo ottaa pala yhtä laatua ja toinen pala toista niin ei ole aina samaa.
 
Takaisin
Top