Kirjotin tän jo tonne ruokaosastoon mutta siellä kukaan miään vastaa. :D Joten:
Ollaan nyt pari viikkoa maisteltu perunaa ja hyvin maistuu (porkkana pisti kiukuttamaan). Enivei, meidän tehosekoitin on niin iso että kerralla on soseutettava isompi satsi ja laitettava pakkaseen, mutta esimerkiks perunasta tulee vissiin rakeista, tuleeko aina vai onko joku huomannut eroa? Entäs jos sitä sekoittaa jonkun kanssa? Onko joku huomannut muiden kasvisten/hedelmien kohdalla jonkun sortin pakastusongelmia? On vähän tyhmää jos tekee isomman määrän jotain ja sulatusvaiheessa huomaakin sen olevan pilalla, silläpä kuulisin mielelläni vinkkejä. :)
Ollaan nyt pari viikkoa maisteltu perunaa ja hyvin maistuu (porkkana pisti kiukuttamaan). Enivei, meidän tehosekoitin on niin iso että kerralla on soseutettava isompi satsi ja laitettava pakkaseen, mutta esimerkiks perunasta tulee vissiin rakeista, tuleeko aina vai onko joku huomannut eroa? Entäs jos sitä sekoittaa jonkun kanssa? Onko joku huomannut muiden kasvisten/hedelmien kohdalla jonkun sortin pakastusongelmia? On vähän tyhmää jos tekee isomman määrän jotain ja sulatusvaiheessa huomaakin sen olevan pilalla, silläpä kuulisin mielelläni vinkkejä. :)